Home Гороскоп Загальний гороскоп для Лева 2022

Загальний гороскоп для Лева 2022

1953
0
Леви – солідні, виважені

Леви – солідні, виважені, при тому темпераментні і яскраві. 2017 рік допоміг представникам знаку досягти своїх цілей. 2022 по східному гороскопу – рік Тигра. Що ж вона принесе для впевнених у собі Левів? На думку астрологів, Тигр подарує в 2022 році багато приємних, радісних моментів і мінімум негативних емоцій. Загальний гороскоп для Лева на 2022 розкриває основні моменти, на які слід звернути увагу представникам Левів.

На початку року може настати складний період, який змусить багатьох представників цього знаку понервувати. Згодом виявиться, що надмірні хвилювання були зайвими – ситуація владнається і проблеми чи непорозуміння не здаватимуться такими серйозними. Крім того, рік Тигра– це час експериментів, творчості. Тому можна сміливо щось придумувати, розвивати свій творчий потенціал.Леви – солідні, виважені

    З лютого і до середини весни у Левів буде успішний, досить спокійний період, з’являться нові можливості у кар’єрі і особистому житті. Для того, щоб не упустити такий шанс, астрологи радять зосередитися на чомусь одному, не витрачаючи сили на все одночасно. Якщо з’явиться бажання почати свою справу, Левам потрібно  підібрати команду однодумців – саме вони стануть опорою у подальшій кар’єрі. В цей час багато Левів звертатимуть увагу на свою зовнішність, намагаючись таким чином завоювати прихильність Тигра.

Кінець весни і початок літа знову можуть принести в розмірене життя Левів деяку напруженість, нез’ясованість. Представникам знаку буде важко зрозуміти причини проблем і для того, щоб знайти рішення, доведеться добряче подумати, проаналізувати своє життя. Середина літа – це період відпочинку. Леви зможуть розслабитися, поїхати на відпочинок. Це хороший момент відновити свої сили, забувши про шалений ритм життя.

  Серпень – вересень – місяці нестабільності для Левів. Можливі непорозуміння, суперечки, розчарування в людях. В цей час краще не втрачати пильності, тримати себе в руках, спокійно реагувати на критичні зауваження (навіть якщо вони не зовсім справедливі).

   Починаючи із жовтня і до кінця року Леви радітимуть «білій смузі» в житті, з легкістю долатимуть невеликі неприємності. Не дивлячись на успіхи у справах, зірки радять Левам не зазнаватися і не насміхатися з менш успішних людей. Інакше вони можуть легко втратити все, що здобули.

https://www.youtube.com/watch?v=hi8n61Fisks&ab_channel=%D0%A3%D0%92%D0%9B%D0%95%D0%9A%D0%90%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%9E%D0%9F%D0%9E%D0%97%D0%9D%D0%90%D0%92%D0%90%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%9E

Астрологічний прогноз для жінки-Лева

2022 рік для прекрасних Левиць можна назвати роком інтуїції. Саме внутрішнє чуття відіграватиме величезну роль як в особистих стосунках, так і професійних і може привести представниць цього знаку до великих успіхів і популярності.

Інтуїція разом із стриманістю, самоконтролем, чарівністю допоможе вийти переможницею навіть у неприємних ситуаціях чи суперечках. Особливо це стосується особистих взаємовідносин. Зірки не рекомендують Левицям бути надто балакучими і відвертими. Деякі моменти краще лишити при собі, щоб потім не розчаруватися.

    Жінки-Левиці відчують бажання щось зміни, вдосконалити у своєму домі, створити затишок і романтичну атмосферу. Перша половина року буде насиченою цікавими зустрічами, новими знайомствами, розвитком стосунків. Гороскоп на 2022 рік для жінки – Лева рекомендує не забувати  про зовнішній вигляд і догляд за собою (масажі, заняття спортом) – це зробить жінок ще більш привабливими і загадковими.Астрологічний прогноз для жінки-Лева

Астрологічний прогноз для чоловіка-Лева

  Для рішучих Левів більша частина року пройде у вирішенні кар’єрних і фінансових питань. Такі проблеми потребуватимуть швидкої реакції і активності. Так само, як і в жінок, величезну роль відіграватиме інтуїція. Вона допоможе знайти найбільш правильний вихід із непростих ситуацій. Чоловікам необхідно буде реально оцінювати стан справ і вміти не тільки боротися, але й вчасно відійти в сторону і дочекатись кращої нагоди для досягнення своїх цілей.

Проте для благородних Левів не менше значення матиме і зовнішній вигляд. Респектабельний костюм і вроджена виваженість стануть хорошим способом справити враження на колег по роботі і добитися свого.

    Гороскоп 2022 для чоловіка – Лева говорить не тільки про успіхи на роботі, але й в домашніх справах. Творча, неординарна натура Левів, їх хазяйновитість знайде своє вираження в облаштуванні власного будинку.Астрологічний прогноз для чоловіка-Лева

Астрологічний прогноз здоров’я Левів в 2022

Гороскоп здоров’я Лева на 2022 рік Тигра не принесе для представників цього знаку великих проблем. Але Левам і Левицям слід поберегтися від надмірного нервового перенапруження, сильних стресів. Активний спосіб життя просто не дасть можливості повноцінно слідкувати за своїм здоров’ям. Тому для підтримки організму бажано частіше прогулюватися на свіжому повітрі, виїжджати на відпочинок за місто, допоможуть і заняття спортом (плавання, біг), фітнесом, йогою, раціонально харчуватися і дотримуватися правильного режиму дня.

Тим представникам знаку, хто страждає від хронічних захворювань, потрібно звернути увагу на їх профілактику, щоб уникнути можливих загострень. На початку року можливі простудні захворювання, але вчасне лікування швидко поставить Левів на ноги. У весняні і літні місяці можливі порушення в роботі органів шлунково-кишкового тракту. Восени є ризик проблем з опорно-руховим апаратом.

    Для відпочинку найкраще підійде літня пора – в цей час будуть корисними і результативними як профілактичні, так і лікувальні заходи. Також в цей час матимуть буде великий шанс позбутися шкідливих звичок.Астрологічний прогноз здоров’я Левів в 2020

Любовний прогноз для Левів

  Леви – благородні і постійно привертають увагу протилежної статі. Через велику кількість прихильників їм часто важко зосередитися на комусь одному і створити серйозні стосунки – саме на це звертає увагу любовний гороскоп Лева на 2022. Рік Тигра буде успішним для благородних Левів. Вони переглянуть своє ставлення до життя. Тим чоловікам і жінкам, хто ще не знайшов собі пари, Тигр всіляко сприятиме у пошуках близької людини і створенні міцних відносин.

  Початок 2022 року для представників знаку буде спокійним і мирним, але вже весною можливі суперечки, зради. «Сімейним» представникам можуть траплятися спокуси і нерідко виникатиме бажання радикально змінити своє особисте життя. Леви відчують себе справжніми ловеласами і казановами.  Астрологи радять утриматися від таких кроків і більше цінити Левам те, що мають. Зробити любовні відносини більш міцними допоможуть увага один до одного, підтримка, романтичні сюрпризи. Щоб уникнути непорозумінь, бажано бути відвертими, ділитися своїми думками, бажаннями.Любовний прогноз для Левів

Весільний гороскоп для Левів 2022

Поряд із любовним слід також звернути увагу і на весільний гороскоп для Лева. Тигр – символ чесності, відкритості, щирості. Він надихає не лише на створення стосунків, а  на укладання шлюбу. Бажано дотримуватися сімейних цінностей і родинних традицій. При офіційному оформленні стосунків і весіллі в рік Тигра представникам знаку бажано враховувати такі моменти:

  • весілля краще проводити в колі найближчих людей родичів і друзів;
  • весілля повинне бути вишуканим і стриманим водночас;
  • на весілля не варто позичати гроші – краще заздалегідь зібрати необхідну суму.

Тим, хто створить сім’ю у 2022 році головним у шлюбі буде здатність іти на компроміс і домовлятися. Це допоможе вирішити багато питань і не зіпсувати стосунки. Тигр дає Левам здатність розуміти свого партнера, поступатися своїми інтересами і планами. Відносини у такій сім’ї будуть щирими і душевними. Багато що в родині буде залежати від темпераменту партнерів: емоційні, яскраві моменти будуть чергуватися спокійними, стабільними.

  На думку астрологів, найкращий час для Левів організовувати весілля – це липень, серпень, листопад. Шлюби, укладені в ці місяці, будуть міцними, а партнери вірними один одному. Слід утриматися від проведення весільних церемоній в березні, вересні, грудні – можливі часті суперечки в родині, поділ прав і обов’язків.Весільний гороскоп для Левів 2020

Гороскоп фінансів для Лева

З грошима представникам Левів потрібно бути обережними. Не бажано позичати гроші, а також давати їх у борг – потім буде важко повернути. Зірки закликають утриматися від оформлення будь-яких кредитів, оскільки це може призвести до серйозних фінансових проблем. Левам краще зосередити свою увагу на пошуку додаткових джерел доходів.

  Фінансовий гороскоп Лева на 2022 рік Тигр радить звернути увагу на першу половину року – цей час сприятливий для грошових вкладень, покупок, але це стосується тільки надійних справ.

Тигр не тільки попереджає Левів про неприємності від ризикованих грошових операцій, а й відкриває багато перспектив у відкритті власної справи, отриманні нової, більш оплачуваної роботи.

    2022 рік очікується для благородних Левів досить успішним як в особистому житті, так і в професійному. Представникам знаку бажано слідкувати за станом свого здоров’я, утриматися від ризикованих операцій з грошима.Гороскоп фінансів для Лева