Home Новини Частоти супутникових каналів України 2017

Частоти супутникових каналів України 2017

6986
0
частоти супутника

Частоти супутникових каналів України 2017 змінюються, вважаючи на необхідність проведення реформ, яких потребує ринок споживання медіа ресурсу. До літа має бути вимкнено аналогове мовлення, що потрібно було зробити ще в 2015 році. Згідно змін, що передбачені до закону про радіомовлення і телебачення, оператори, які займаються трансляцією продукту, повинні оплачувати власникам певну суму за кожного абонента.

Для «України», «3 каналу», «НЛО ТВ» вона складатиме 75 коп. на місяць. Така сама вартість пропонується для «ТЕТ», «1+1». «5 канал» озвучив ціну 0,1 грн. Ці цифри медійні групи мають узгоджувати з провайдерами. До уваги береться кількість глядачів.частоти супутника

Частоти каналів холдингу «1+1»

«УНІАН», «Бігуді», «ПлюсПлюс», Квартал ТВ працюватимуть від супутника Astra 4A. Налаштовувати їх потрібно на частоті 11766МГц. Крім того,формат екрану зміниться на більш широкий. Параметри його збільшаться до 16 і відповідно 9.

Щоб перевірити чи правильно подаються сигнали була можливість зробити це під час тестових включень у грудні місяці. Перехід на таке мовлення почався з «ТЕТ», що також належить до цієї групи. В цьому ж форматі працюють ICTV «Інтер», «СТБ». Деякі канали взагалі припинили своє існування.

Зміни в параметрах ТРК «Україна»

Інші канали, що ще не змінили частоту і орбітальні позиції, мусять поступово це робити. Має нові параметри супутника ТРК «Україна». 2017 рік дає глядачам можливість дивиться зображення в широкому форматі. Раніше його ловили безкоштовно за допомогою дециметрової антени. Але якість була жахливою.

Зараз глядачі насолоджуються фільмами, різноманітними шоу-програмами, вболівають за учасників спортивних змагань, знайомляться з новинами, налаштувавши тарілку на Astra 4A на частоту 12130 МГц, використовуючи кодировку Biss. Ввести потрібно і нові ключі. Знайти їх можна в списку, що надрукований на сайті http://vsetv.org/. Швидкість потоку для каналу складає 27500.

Відкриття нового каналу

Свіжі частоти супутникових каналів України 2017 надруковані в таблиці. «Крим», що належить до структури Суспільного телебачення, працює від супутника Amos 2 на частоті 10759 ГГц. Цей параметр раніше використовувався Першим Ukraine. Канал не займається пропагандою чи агітацією проти російського телебачення, він допомагає спілкуватися українцям, що живуть на півострові, з материком.

Запущено трансляцію згідно закону держави про суспільне мовлення. Новини виходитимуть трьома мовами, включно з татарською. Глядачі зможуть дивитися новини світу, України, історичні, образотворчі програми.

Компанія під назвою «Воля» відкриє доступ до каналів в форматах –HD та цифровому. До уваги абонентів відбуватимуться знайомства з героями кінострічок, буде розширена бібліотека мультфільмів. Для цього необхідно змінити параметри, прочитавши інструкцію.супутникова антена

На яких параметрах працюватимуть різні канали

Зі супутника Amos 4 транслюватимуться канали на частотах:

  • «24» – 10759 ГГц;
  • TV Music, Інтер, ICTV –10842;
  • СТБ –10866;
  • УНІАН ТБ –11610.

Спеціалісти , що працюють на сайті Installsat.tv, надають послуги з обладнання, налаштування програм супутникового та ефірного телебачення.

Найдешевший пакет, придбаний тут, надає можливість дивитися майже 70 українських і російських каналів, сотні європейських.супутникова апаратура