Home Новини Частоти супутникових каналів України 2018

Частоти супутникових каналів України 2018

3 573 просмотров
0
супутникова антена

Наразі ринок споживання медіа ресурсу потребує певних змін. Дуже скоро буде вимкнено аналогове мовлення, що планувалося зробити досить давно. Однієї з багатьох змін реформи є те, що тепер оператори, які ведуть трансляцію певного продукту повинні будуть робити власникам виплати за кожного свого абонента. Більш того, будуть неодмінно змінені частоти супутникових каналів України 2018.

Що стосується конкретних величин виплат, які будуть здійснювати оператори, то деякі канали, як, наприклад «Україна» або «НЛО ТВ», озвучили ціну в 75 копійок на місяць за одного абонента. А деякі інші канали, як «1+1» назвали ціну в 0.1 гривні. Ціни регулювалися відповідно до того, скільки глядачів має телеканал.«1+1»

Зміни частот

Частоти каналів холдингу «1+1» змінюються. Телеканали дуже скоро перейдуть на новий супутник, а саме на Astra 4A. Тому якщо ви бажаєте налаштувати ці телеканали на своєму телевізорі, то робити це треба на частоті 11766 МГц. Окрім цього зміниться і формат екрану телеканалів. Відтепер він буде ширшим і його параметри становитимуть 16 і 9 відповідно. Перехід на таке мовлення не є новим, деякі телеканали холдингу вже давно зробили це. А деякі зовсім припинили своє існування.супутникова антена

Чи були якісь зміни у ТРК «Україна»?

Реформа була влаштована так, що всі телеканали без винятку повинні з часом змінити орбітальні позиції й, відповідно, частоту. Це, звісно, стосується і ТРК «Україна», що має нові параметри супутника. Нові параметри супутника ТРК Україна 2018 дають змогу глядачам насолоджуватися широкоформатним зображенням. Також помітно зросла якість картинки, яка раніше залишала бажати кращого.

Аби насолоджуватися всім тим, що пропонує телеканал, як, наприклад, нові серіали, різні цікаві ток-шоу та прямі трансляції спортивних матчів, треба зробити налаштування своєї тарілки на супутник Astra 4A, а саме на частоту 12130 МГц. При налаштуванні треба використовувати кодировку Biss, а також нові ключі, які ви можете знайти на сайті свого оператора або на порталах, присвячених телебаченню.

Поява нового каналу

Якщо ви забули, на яких частотах транслюються певні канали, то всі свіжі частоти супутникових каналів України в 2018 році можуть бути знайдені на тих самих порталах, присвяченим телебаченню на настройці телеканалів. Роботу розпочинає канал «Крим», який буде працювати від супутника Amos 2. Для того щоб дивитися цей телеканал, вам треба налаштуватися на частоту 10759 ГГц. Телеканал дає змогу жителям півострова дивитися українські програми та дізнаватися про останні українські новини. Для каналу характерно те, що новини на ньому будуть розповідатися глядачам трьома мовами, до яких належить і татарська.

Зараз більшість телеканалів переходять на новий формат. Широкоформатність та гарна якість дають змогу глядачам ближче познайомитись з героями кінострічок та різних програм. Повнота кадру та насиченість вмить заворожують та передають всю атмосферу зображуваного.

Канали і супутники

Варто зазначити, що не всі телеканали переходять на Amos 4. Деякі все ще залишатимуться на супутнику Amos 2 та на інших. Буває і таке, що навіть з переліком частот і супутників люди все одно мають деякі складності при налаштуванні телеканалів. Це може бути елементарне незнання інтерфейсу або інші, більш глибокі проблеми. В такому випадку варто звернутися до свого оператора або до спеціальних служб, які надають послуги по налаштуванні програм супутникового та ефірного телебачення. Після цього вам залишиться лише почекати спеціаліста, який зробить все за вас або ж ви можете отримати необхідну консультацію по телефону. Головне – не соромитися. Amos 2

Previous articleДата проведення дня Молоді в Україні у 2022 році
Next articleСвяткові дні в травні на 2022 рік в Україні