Home Новини Гранти на 2018 рік в Україні

Гранти на 2018 рік в Україні

1696
0
Гранти на 2018 рік в Україні

Завдяки програмі імені Ковальських викладачі та науковці вищих навчальних закладів можуть отримати відповідний малий грант у розмірі 25000 грн у разі, якщо спеціалізуються на історичній ретроспективі Сходу. Основна мета цієї програми – вивчення історії сучасності та минулого. В програмі зафіксовано інформацію пов’язану зі східною частиною України.

Для того, щоб подати відповідну заявку на отримання гранту, необхідно написати заявку особі, якій виповнилося 18 років. В першу чергу розглядатимуться пропозиції кандидатів та науковців, котрі працюють на відповідній історичній кафедрі та довготривалий час займаються дослідженням історії, політики та соціального, культурного розвитку Сходу України. Гранти на 2018 рік в Україні – це істотний крок до розвитку, внесення змін в будь яку сферу життя країни.Гранти на 2018 рік в Україні

Енергетичні гранти

Кожного року завдяки МІнекономрозвитку України в співпраці з Фондон Східноєвропейського партнерства з енергоефективності надаються відповідні гранти на енергозбереження в Україні 2018, розмір яких достатньо великий. Їх можуть отримати всі ті громадяни, котрі піклуються про енергопотенціал країни та можуть генерувати свої ідеї в життя.

Що з навчанням?

Також хотілося б вказати і на гранти на навчання, якими не слід нехтувати. Може здатися, що відвідувати престижний учбовий заклад можуть лише діти, батьки яких заробляють для цього достатньо коштів. Якщо є велике бажання, то можливо здобути спеціальний грант та поїхати за кордон на навчання. Коли людина не вундеркінд, вона також може знати, що проживання, переліт будуть повністю покриті за рахунок цих коштів.

Можливо також отримати спеціальну степендію Transform Together Scholarship, яку надає університет в Шеффілді для студентів -іноземців, котрі навчаються на магістратурі або бакалавраті. Степендія в такому разі буде складати порядка 50% від вартості навчання.Що з навчанням?

Яким повинен, бути кандидат

Для отримання гранту є одна суттєва вимога – вступ до очного відділення в університет Шеффілда на одну з програм бакалаврату чи магістратури. Тільки но стане видно, що учасник зарахований до лав студентівін одразу ж може заявлятися для отримання степендії. Магістри додатково подають виписку, де стоїть відтиск печатки комісії та її підписи.

При бажанні можливо вилетіти до США та навчатися там за спеціальною програмою MBA в Harvard Business School. Вона є достатньо престижною. Що ціково, степендію отримають лише кращі студенти. Навчатися необхідно буде лише 2 роки.

Переможець отримує 90 000 доларів, тобто в рік виходить 45 000 доларів. Цих коштів буде більш ніж достатньо для того, щоб покрити вартість начання, проживання, перельоту та харчування. Кошти надаються студентам, котрі приїхали на навчання восени 2017 року.Яким повинен, бути кандидат

Грант під назвою The Denys Holland Scholarship на навчання в Лондоні можуть отримати всі бажаючі не залежно від країни проживання, котрі невзмозі самостійно платити за своє навчання. Також варто звернути увагу на той факт, що студенти повинні виявити бажання активно навчатися, бути старанними в цьому аспекті і розумно використовувати свої знання.

Степендія не велика та складає всього 9000 євро. Якщо кошти будуть витрачатися на навчання, то їх можна буде отримувати наручно кожного місяця. Слід зазначити, що степендія виплачується лише рік, якщо студент показав себе з доброї сторони та успішною особою, то вона може бути подовжена ще на 12 місяців.

Освіта в Сінгапурі

Наньянский технологічний університет з радістю розкриє перед всіма бажаючими свої двері та запрошує на навчання за технологічними та економічними спеціальностями.   
На базі університету є спеціальна програма під назвою PhD. Перед подачою документів студенти, в першу чергу, повині визначитися за якою програмою, денною чи заочною вони бажають навчатися. Кожен українець вправі самостійно обрати гранти 2018 в Україні або за кордоном, але лише патріот обирає рідне і надалі вносить в розвиток країни багато нового та цікавого.