Home Новини Кращі фільми 2017 року

Кращі фільми 2017 року

1923
0
«Правило Бою»

Справжній поціновувач якісного кіноконтенту з нетерпінням очікує на найочікуваніші фільми 2017 року. З кожним роком кількість нових та оригінальних сюжетів збільшується, що дозволяє навіть найбільш вимогливим глядачам знайти щось незвичне та надзвичайно цікаве у відповідності до власних потреб та індивідуального смаку.

Кінокартини, які створюються досвідченими професіоналами світових студій, дійсно заслуговують особливої уваги. Незважаючи на те, що деякі фільми 2016-2017 року можуть бути сприйняті, як своєрідні та досить дивні, насправді вони залишаються справжніми кіношедеврами, про які дискутуватимуть впродовж багатьох років. Відомі по всьому світу найменування фільмів продовжують залишатися надзвичайно популярними, хоча щоразу у світі кіно з’являються все нові та незвичайні роботи талановитих продюсерів.«Стражі Галактики»

Найпопулярніші новинки цього року

Культовими картинами цілком заслужено можуть стати фільми 2017 року які вже вийшли. Сиквели вже добре відомих історій такі, як Форсаж 8 та Кінг Конг. Винятками не стала фінальна частина Оселі зла и нова версія Трансформерів 5. Уже наприкінці 2016 року був складений список найбільш очікуваних кінопрем’єр, які зможуть заставити глядачів насправді затамувати подих в очікуванні довгоочікуваних подій.

Чим здивує російський кінематограф?

Якщо говорити про відомі та популярні картини, які насправді можуть здійснити своєрідний переворот у світі сучасного кіно, не слід говорити лише про роботи іноземного виробництва. В цьому випадку варто також звернути увагу й на російські фільми 2017 року, які також заслуговують визнання та значної уваги зі сторони глядачів. В цьому році поява багатьох кінокартин російського виробництва свідчать про інтенсивний розвиток російського кінематографу, який лише починає набирати суттєві оберти. Одним із найбільш яскравих новинок 2017 року є Кома зі своїм фантастичним сюжетом. Досвідчені фахівці передбачають цій картині насправді великі збори та можливості всесвітнього визнання та популярності. Слід зазначити, що фільм відрізняється насправді дуже хорошим бюджетом та незвичайним сюжетом.

Не менш очікуваною є на сьогоднішній день прем’єра авторства Федора Бондарчука під назвою «Тяжіння». Автор ідеї та сюжету планує відкрити з кардинально іншої та нової для сучасної людини сторони особливості можливого інопланетного вторгнення. Враховуючи надзвичайну складність вибраного Бондарчуком жанру, потрібно звернути увагу на відносну швидкість зняття історії та дійсно конкурентоспроможну якість новинки.«Тяжіння»

Коли йде мова про кінематограф Росії, то й в 2017 році обіцяють вийти на екрани кілька одно- та чотирисерійних мелодраматичних історій, що не стане новинкою. Незважаючи на те, що з кожним роком їх стає все більше та більше, їх все-таки варто подивитися, оскільки призначаються вони насправді не лише для домогосподарок та жінок. До прикладу можна запропонувати такий серійний фільм, як «Лавсторі»: сучасний стиль знятої історії цікаво та непередбачувано переплітається зі зворушливими динамічними сценами.

Топ картини цього року, які вже є або невдовзі будуть на екранах

Говорячи про топ 10 нові фільми 2017 року, слід не забути про наступні довгоочікувані кінокартини міжнародного фільмопрокату: «Стражі Галактики» та «Форсаж 8», «Логан» та «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», «Король Артур: Легенда меча» та «Трансформери: Остання битва», «Зоряні війни: Останні джедаї» та «Оселя зла: Остання глава», «Кубо. Легенда про самурая» та «Живе».

Тематичне забарвлення фільмів 2017

Серед тематик, які найчастіше можна зустріти в кінотеатрах в цьому році, можна назвати фантастичні, романтичні та екзотичні сюжети. Непередбачувані подорожі, події-інтриги та романтичні зустрічі, які заставлять затамувати подих в очікуванні продовження – все це і насправді порадує сучасного глядача класних та популярних кінокартин.

Особливості жанру бойовика в 2017

Особливої уваги заслуговують також і фільми бойовики 2017 року, які дійсно зможуть захопити своїм неповторимим сюжетом та заплутаною схемою зв’язків, подій та їх наслідків. Серед найбільш популярних бойовиків цього року варто обов’язково переглянути «Лігу справедливості», а також «Атомну блондинку». Не слід надовго відкладати перегляд інтригуючої історії під назвою «Іноземець», як і фільму «Пацієнт Зеро». Не менш захоплюючими та яскравими обіцяють на сьогоднішній бути сюжети таких фільмів, що належать до кіножанру бойовиків, як: «Тілоохоронець кілера», «Ренегати», «Скайлайн 2» та «Чужий: Заповіт».

Таємничість та загадковість – ключові моменти, які створюють унікальну та фантастичну реальність, в якій глядачі насправді можуть забути про буденні справи та клопоти. Популярний жанр кінобойовиків 2017 року насправді зможе заставити скипіти кров та активізувати вироблення гормонів в кожному організмі глядачів! Таким чином, можливо врятуватись від агресії та стресу, а також справитись із деякими психічними розладами. Сучасні бойовики 2017 року відрізняються створенням особливої атмосфери-тренінгу для можливостей нервової системи. Саме тому кількість тих, хто не уявляє свого кіножиття без екшену та сюжетів бойовиків, щодня збільшується в геометричній прогресії!«Пірати Карибського моря: Помста Салазара»

Які ж фільми вважаються найкращими?

Для того, щоб визначити, які кращі фільми 2017 року, кожен глядач може самостійно сформувати власний список-рейтинг кінокартин у відповідності до індивідуального смаку. Незважаючи на це, деякі новинки цього року варті того, щоб перебувати на перших сходинках рейтингів міжнародного формату не в залежності від особистих потреб глядачів.

Так, насправді кращими в будь-якому випадку будуть такі картини, як «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» та «Вартові Галактики». Незважаючи на різницю жанрів, до яких вони належать, популярність гарантована їм була ще від самого початку та заяви про плани на їх зйомку. На сьогоднішній день подорожі та пригоди Джека Горобця дійсно відомі, мабуть, кожному глядачу не в залежності від того, чи захоплюється він схожими сюжетами. Що ж стосується сюжетної лінії цього фільму, то слід зазначити, що відомий на увесь світ капітан піратів уже приготувався радувати своїх фанатів. Перетворившись у справжню сагу із п’яти частин, історія дозволить поглянути на капітана з досить незвичної сторони, коли його везіння зникне! Окрім цього, йому прийдеться знову зустрітись зі своїм старим неприятелем і особистим ворогом Салазарем, який уже зібрав свою могутню команду задля подолання головного героя. Виявляється, що на одній голові Джека Горобця команда піратів-привидів зупинятись не планує, але що ж буде насправді в продовженні уже зовсім скоро!

Цікавими, позитивними та яскравими вважатимуться фільми які вийдуть у 2017 році завдяки «Вартовим Галактики». Оригінальне продовження відомої пригоди фантастичної інопланетної команди на сьогоднішній день дуже успішно вписується до сучасної буденності глядачів. Велика кількість жартів та позитивного гумору від фахівців своєї справи роблять свою справу та є надійною базою задля створення хорошого настрою та незабутніх вражень глядачів після перегляду цієї дивовижної кіноісторії!«Оселя зла: Остання глава»

Кіносюрпризи від українського кінематографа

Вітчизняне виробництво фільмів досить інтенсивно розвивається з року в рік. Одним із найбільш відомих новинок, які повинні порадувати патріотичного глядача в цьому році, варто назвати картину «Стрімголов». В центрі запропонованого фільму в жанрі української драми опиняється молодий чоловік по імені Антон. Він є музикантом-вундеркіндом і якраз отримує повістку для проходження строкової військової служби. Задля того, щоб не покидати все та йти в армію, він вирішує втекти до Німеччини разом зі своєю другою половинкою. Саме в цей час починаються великі та серйозні зміни для України, тому перед героями виникає мабуть чи ненайважливіше питання: варто покидати свою Батьківщину чи ні…

Українські фільми 2017 року також позволять глядачам насолодитись фантастично-пригодницьким жанром вітчизняного виробництва. Такою буде сімейна кінокартина «Бобот», яка познайомить із дванадцятирічним мрійником. Йому прийдеться опинитись з-поміж двох сил позаземного походження. Слід звернути увагу, що схожих за жанром українських фільмів є на сьогоднішній день не надто багато, тому він насправді може розраховувати на значну популярність серед української глядацької аудиторії. Відомо, що прем’єра кінострічки повинна відбутись в цьому році завдяки суттєвій фінансовій підтримці Державного агентства України з питань кіно, яким вдалось профінансувати половину витрат для реалізації зйомки запропонованого фантастично-пригодницького фільму.

Досить незвичною, проте багатообіцяючою залишається драма, знята в спортивному стилі під назвою «Правило Бою». Тут буде йти мова не лише про традиційний бокс, але й про різноманітні варіанти боїв без правил. За повідомленнями продюсерів, бюджет кінопроекту становить близько 400 тисяч гривень. Вперше на екранах побачити незвичайну спортивну драму українського виробництва вдалося двадцять шостого січня цього року. З кожним переглядом історії вдається завойовувати все більше і більше прихильників.«Правило Бою»

Найкращі фільми 2017 року українського виробництва не можуть обійтись без «Сторожової застави». Фільм в жанрі пригодницького фентезі насправді захоплює та запам’ятовується надовго. В центрі сюжету опиняється сучасний школяр, якого звуть Віктор. Завдяки таємничому та випадково виявленому порталу йому вдається потрапити до минулого – на тисячу років назад йому прийдеться не надто весело та легко! Невдовзі отримати задоволення від цього фентезі фільму зможуть усі бажаючі українці, оскільки прем’єра запланована на дванадцяте жовтня 2017 року.

Весною цього року українських глядачів порадує також вітчизняна кінокартина «Червоний». Створена та знята в історичному жанрі, історія насправді є однойменною екранізацією романа Кокотюхи. В фільмі йтиме мова про двох українців, яким прийшлось відстоювати кардинально різні ідеали. Незважаючи на це, невдовзі їм доведеться опинитися на каторзі та співіснувати. Слід звернути увагу, що зйомки цього фільму відбувались на території Кривого Рогу.Найкращі фільми 2017 року українського виробництва не можуть обійтись без «Сторожової застави»

Не в залежності від обраного улюбленого кіножанру, українці в 2017 році насправді зможуть отримати ціле море позитивних вражень, емоцій та настрою завдяки якісним та оригінальним новинкам, як вітчизняного, так і іноземного виробництва. Розвиток та постійна еволюція в сфері кінематографу дозволяє дійсно розраховувати на реалізацію усіх обіцянок сучасних кіновиробників!