Home Новини Міс Україна в 2018 році

Міс Україна в 2018 році

2242
0
Олександра Кучеренко

Щорічно в багатьох країнах світу за титул найкрасивішої змагаються найбільш вродливі дівчата. Наша країна не є виключенням. Конкурс Міс Україна 2018 існує вже доволі значний проміжок часу. Він надає шанс кожній дівчині зробити професійну кар’єру моделі чи актриси.

Після перемоги дівчину впізнає уся країна та її життя зміниться. Це схоже на казку. Але чи справді все так легко? Як з’явився цей конкурс та яка його головна мета? Ці та багато інших питань необхідно дослідити, щоб зрозуміти на що варто чекати в цьому році. найбільш вродливі дівчата

Історична довідка

Конкурс був заснований у 1988 році.  Але в нашій країні він став популярним пізніше, сам після того, як Україна стала незалежною країною.

Спочатку конкурс називався «Українська красуня». При чому, раніше конкурс проводився в різних куточках України.

Наразі конкурс проводиться в Києві. При цьому обирають дівчат з усієї України. Кастинг відбувається в різних містах країни. Детальну інформацію завчасно можна дізнатися на офіційному сайті компанії.

Конкурс відкриває нові можливості та горизонти для учасниць. Їх побачить мільйони українців, перед ними відкриються нові кар’єрні можливості.

Соціальні цілі конкурсу

Всі учасниці в Міс Україна 2018 мають свої благодійні проекти, які вони презентують. Адже в останні роки основна ідея конкурсу полягає у тому, що краса повинна бути з ціллю. Кожна учасниця може мати свої цілі. Наприклад, хтось може допомагати тваринам, хтось дітям, а деякі думають про екологію.

Цікаво, що в конкурсі є декілька призових місць. Наприклад, у минулому році журі та глядачі обрали також двох переможець, які мають звання Міс Земля та Міс International. Надалі вони представляли Україну в Японії та на Філіппінах.Всі учасниці в Міс Україна

Вимоги до учасниць

Конкурс Міс Україна 2018 досить престижний та поважний.  Кожна дівчина мріє прийняти в ньому участь та виграти. Але існують вимоги до усіх учасниць. По-перше, це вік конкурсантки. Дівчата від 17 до 24 років можуть брати участь у конкурсі.

Крім того, учасниця не повинна мати дітей та бути заміжньою. Також вона повинна мати гарну зовнішність та відповідні певним параметри. Особливо це стосується зросту та ваги. Прийнято, що моделі не можуть бути повними. Зріст учасниць повинен бути не меншим за 170 см.

Також дівчина повинна бути громадянкою України. Тому не кожна дівчина може брати участь в конкурсі. Слід зазначити, що тіло конкурсантки не повинно бути в татуюваннях та пірсингах. Адже дефіле в купальниках покаже не лише фігуру, але і шкіру конкурсанток.

Важливо, щоб учасниці мали свою життєву позицію. Вони повинні мати хобі та займатися спортом. Завдяки цьому вони будуть розвиватися, а також їх тіло буде в тонусі.

Крім гарної зовнішності, дівчати повинні мати добре серце. Принаймні основна з цілей конкурсу повинна донести світу, що краса може змінити світ на краще.Вимоги до учасниць

Як попасти на конкурс?

Щоб пройти на конкурс спочатку необхідно заповнити електрону анкету. В ній необхідно вказати основну інформацію про себе, а також прикріпити декілька фотографій, в тому числі й в купальнику.

Потім дівчині необхідно буде прийти на кастинг. При чому спочатку буде обрано одразу декілька претенденток на участь. І вже потім серед них оберуть 25 найгарніших, які й будуть змагатися за титул Міс Україна.

Потім учасниці будуть змагатися в конкурсі. Кожного разу їх буде залишатися все менше. До фіналу дійдуть лише три з них, а до півфіналу шість.

Тому, якщо дівчина відповідає усім критеріям вона може брати участь у конкурсі. Кожного року він набирає все більшої популярності. Звичайно цьому радуються  його організатори.Як попасти на конкурс?

Проведення змагань

Конкурс проводиться серед декількох тисяч учасниць з усієї країни. В кінці відбору залишаться лише 25 найкращих дівчат. Саме вони і будуть змагатися за титул найгарнішої.

Учасниці повинні мати свої таланти та бути розумними. Адже варто зазначити, що одним з етапів відбору будуть інтелектуальні питання. Тому журі будуть оцінювати не лише красу, але й розумові здібності дівчат.

Слід зазначити, щоб гарно показати себе в конкурсі необхідно не мати поганих звичок. Набагато краще, якщо учасниці займаються спортом.

Слід зазначити, що перевагу журі надають природній красі. Пластична хірургія виглядає на молодих дівчатах не доречно. Можливо саме тому всі переможниці виглядають дуже натурально.

В цьому році переможниця отримає близько одного мільйона гривень. Остаточна сума поки що не відома.

Переможниця 2017

Слід зазначити, що в 2017 році перемогу отримала Олександра Кучеренко. Дівчинка після неї поїхала представляти нашу країну на конкурсі Міс World.

Переможниця Міс Україна 2018 отримає грошову винагороду. Крім того, вона, як і в минулих роках, буде готуватися до всесвітнього конкурсу.

Переможницю часто запрошують на інтерв’ю. Там можна буде узнати про її подальші плани та підготовку до всесвітнього конкурсу. Частіше за все одразу телеканал «1+1»

Слід зазначити, що переможниці можуть побачити багато цікавих країн. Це додатковий стимул, який спонукає дівчат отримати титул.Олександра Кучеренко

Соціальна робота дівчат

Коли буде обрана Міс Україна 2018, фото її одразу з’явиться в багатьох відомих виданнях. Також переглянути його можна буде в інтернеті. Також з часом всі охочі зможуть побачити фотографії учасниці й в повсякденному житті.

Як переможниця, так і усі учасниці допомагають різним людям. Їх робота досить соціальна. Вони відвідують дитячі будинки, спілкуються з ветеранами війни та надають допомогу, тим, хто цього потребує.

Варто зазначити, що займається благодійністю разом з учасницями конкурсу комітет Міс Україна.  Також підтримує добрі вчинки власник конкурсу. А значить, і організатори та  учасниці бажають перетворити цей світ на краще.

Дитячий конкурс

Слід зазначити, що конкурс краси проходить і серед дітей.  Варто чекати на черговий конкурс Міні міс Україна 2018. Він приємно здивує усіх гостів. Адже кожна конкурсантка зможе продемонструвати свої таланти.

Учасниці повинні мати від 5 до 15 років. Крім того, їх батьки повинні дати згоду на їх участь в проекті. Конкурс доволі складний для маленьких учасниць. Адже в минулих роках лише їх костюми були тяжкими.

За правилами переможниця 2017 року повинна буде передати свою корону новій переможниці. Все як у дорослому конкурсі.

Для дітей цей конкурс дає можливість проявити себе. Також вони вчаться жити в дорослому світі та доводити свою красу та унікальність.Дитячий конкурс

Подальше життя учасниць конкурсу

По-перше, участь в самому конкурсі для дівчат надовго запам’ятається. Адже це неоцінимий досвід, який буває в житті лише раз.  По-друге, переможниця буде готуватися до конкурсу Україна Всесвіт, де оберуть найкращу дівчину з усіх континентів.

Головна мета конкурсу це показ української культури в усьому світі. Переможниця повинна заявити про себе та гідно представити свою країну на міжнародній арені.

Ті дівчата, які дійдуть до фіналу зможуть отримати грошові призи. Крім того, вони зможуть представити Україну на всесвітніх конкурсах та заявити світу про себе.

Дійти до фіналу може не кожна. Тому це досить престижно та поважно. Кожна дівчина мріє про такий фінал. Необхідно лише докласти зусиль і вірити в себе. І тоді все неодмінно здійсниться.Подальше життя учасниць конкурсу