Home Новини Найочікуваніши бойовики 2016-2017 років

Найочікуваніши бойовики 2016-2017 років

1616
0

Бойовики залишаються одним із найулюбленіших жанрів кіноманів, про що свідчить величезна каса Топ 10 фільми бойовики 2017 року. Нижче представлені п’ять картин, які обов’язково сподобаються українським глядачам завдяки гострим поворотам сюжету, масштабному бюджету, ефектним сценам та чудовій грі акторів.

«Оселя зла: Фінальна битва»

Фільм, який став продовженням видовищної саги, розпочинається з того моменту, на якому закінчилась попередня кінострічка. Вся людська цивілізація повністю зруйнована, що є наслідком страшної катастрофи. Люди, які створили прогресивний світ, тепер вимушені жити у руїнах, без родичів та без домівки. Вони ще залишились живими, але збереглось лише їх фізичне єство, оскільки житель нового світу буквально перетворились в зомбі та страшну корпорації «Амбрелла».
Все, що їм залишається робити, – це блукати по вулицям у пошуках нових жертв. Проте надіє все ще жевріє, адже серед виживших є дівчина Еліс, яка хоче покінчити з епідемією та помститися кривдникам, які перетворили мальовничий краєвид у справжнє пекло. Для цього їй потрібно об’єднатися з іншими кращими воїнами та направитися у Раккун-Сіті, де і почалося все це безумство. Критичний час зупинити мутацію інфікованих уже настав. Чи зможе Еліс зупинити її? Тисячам українців, що переглянули фільми бойовики 2017 року які вже вийшли, це стало відомо.«Оселя зла: Фінальна битва»

«Морський піхотинець 5: Поле бою»

Кілери Коул і Тейлор, які під’їхали в машині до бару, розстріляли ватажка банди байкерів, після чого останні члени банди влаштували погоню. Коул і Тейлор намагаються врятуватися.
Джейк Картре, колишній морській піхотинець, є членом бригади швидкої допомоги. Одного разу, відбуваючи свою зміну разом зі своєю напарницею Зоуї, він отримав достатньо дивний виклик, про який його сповістив диспетчер. Якийсь чоловік сказав, що у нього трапився серцевий напад, коли він перебував на автомобільній стоянці біля парку атракціонів. Він був тяжко пораненим, а його напарника вбили. Як виявилося, це і були кіллери Коул і Тейлор (до швидкої допомоги зателефонував Коул). Джейк і Зоуї прибули на виклик, та у цей час на це ж місце прибуває банда розлючених байкарів, які гналися за вбивцями свого ватажка. Що обере Джейк: порятунок із небезпечної пастки чи лікарський обов’язок?«Морський піхотинець 5: Поле бою»

«Форсаж 8»

Після успішної операції по затриманню нового злочинця у попередній частині саги, команда героїв відправляється на зустріч новим пригодам у новій частині «Форсажу». У якості локації у новому фільмі виступають Куба, Берлін, а також Нью-Йорк, де Домініку та його команді як раз і доведеться вирішувати нову проблему. Цього разу головним антагоністом у фільмі стала так звана «королева кіберзлочинності». Чи зможе вона спокусити Домініка своїм розумом та вродою? Чи залишиться Домінік на стороні своїх друзів? Дізнатися про це можна тільки після перегляду «Форсаж 8», де на глядачів чекає маса видовищних сцен гонок та вибухів. Також не забудьте переглянути інші найочікуваніши бойовики 2016-2017 років.

«Фільм Хрест. Частина друга: Подвійний обман»

Уночі хлопці читали комікс, головним героєм якого був сміливець Каллен, що володів магічним амулетом. Саме цей амулет дає йому сили боротися зі злочинністю на вулицях Лос-Анджелеса. Такий же самий амулет є і у дівчини Рейлі, при цьому вона також бореться зі злочинністю у місті – вона очолює групу сміливих дівчат, які настільки сильні, що зможуть побороти будь-якого бандита. У якості антагоніста у цьому коміксі виступає лиходій Муерте, який упевнений, що зможе знайти Калленда і Райлі та швидко позбавитися від них. Та Муерте не закінчуються лише на знищені цих двох альтруїстів, які піклуються про безпеку Лос-Анджелеса. Страшенний лиходій хоче знищити все людство, влаштувавши всесвітній Апокаліпсис. Каллен і Райлі прийняли виклик, та чи вдасться їм протистояти Муерте? Чи зможуть вони обійти всі пастки могутнього злодія, проявивши відвагу і винахідливість? Завдання непростих, тому однозначну відповідь можна дати лише після перегляду фільму.«Фільм Хрест. Частина друга: Подвійний обман»

«Тяжіння»

Якщо говорити про нові російські бойовики 2017 року, то уваги однозначно заслуговує новий фільм Федора Бондарчука «Тяжіння». Згідно з сюжетом цієї картини, над Москвою зненацька з’являється НЛО. Військовим не вдалось встановити контакт з цим об’єктом, тому вони прийняли рішення відразу атакувати його. Після того як об’єкт приземлився в районі Чернатово, виявилося, що всі припущення були правдивими і це дійсно був корабель інопланетян. Під час падіння кораблю було зруйновано велику кількість житлових будинків, тому жителів довелося евакуювати. У цей час жителі Чернатово, ігноруючи вказівки військових, вирішують дізнатися, хто ж це до них завітав.«Тяжіння»

Отже, 2017-й рік виявився достатньо багатим на захоплюючи бойовики, тому прихильникам цього жанру буде що подивитися у кінотеатрах.