Home Новини Новинки кіно 2016-2017 року

Новинки кіно 2016-2017 року

1580
0
«Красуня і чудовисько»

Що подивитися у 2017 році? На який кіношедевр слід запланувати вільний час? Адже передбачається, що цей рік здивує неочікуваними поворотами і цікавими подіями в світі кіно. Які найочікуваніші новинки кіно 2017 року? Кіно – це цікавий і корисний в емоційному плані відпочинок. Саме біля екрана можна зненавидіти, покохати і поспівчувати таким чужим, але таким знайомим людям. Цього року кожен знайде собі щось до душі, адже вийдуть у прокат фільми абсолютно різні за жанрами, з чудово підібраним акторським складом. Неймовірна гра і захоплюючі спецефекти на протязі усього фільму триматимуть глядача. Але краще хай кожен побачить, аніж про це прочитає. «Красуня і чудовисько»

Вже вийшли в прокат

Глядачі вже змогли насолодитися неймовірною історією кохання, про яку читали їм ще у дитинстві, «Красуня і чудовисько». Неймовірна казка про дівчину Белль, яка стає особливою полонянкою Чудовиська. Головну роль зіграла відома усім акторка з фільму про Гаррі Поттера – Емма Уотсон.

Ще одне продовження особливої історії кохання – «50 відтінків темряви». Фільм знято на основі однойменного бестселера. Анастейша Стілл намагається розірвати відносини з Красенем Крістіаном, але він вмовляє іі почекати і дати йому ще один шанс. Лише тепер стосунки продовжуватимуться на умовах дівчини.

Кіно новинки 2017, року які вже вийшли це не лише історії кохання, є й такі, що сподобаються любителям полоскотати собі нерви. До таких відноситься фільм жахів «Дзвінки». Фільм розповідає про 12-річну дівчинку, яка постійно піддається знущанням. Всі близькі відносяться до неї як до ненормальної, постійно її б’ють. Чим це скінчиться найкраще подивитися самому. фільм жахів «Дзвінки»

Глядачі з неймовірною цікавістю чекають на новинки кіно 2016-2017 року. Режисери з кожним роком все більше дивують і надають можливість насолодитися якісним кіно. Хтось для себе відкриє інтелектуальне кіно, комусь до душі фільм жахів, а хтось отримає задоволення від перегляду мелодрами. Нові фільми змушують глядача пережити всі події, а не просто спостерігати за ними. Звичайно, на всі фільми потрапити не вдасться, але, уважно слідкуючи за новинками, щось вибрати до душі завжди можна.

Порадують глядача новинки кіно 2017 року з українським перекладом. Сповна можна буде насолодитися бездоганним перекладом і грою героїв, які заговорять рідною мовою і знайомими голосами. Слід відзначити ті, які вже можна переглянути: «Життя і мета собаки», «Бай Бай мені», «Форсаж 8», «Логан: Росомаха», «Конг: острів черепа», «50 відтінків темряви» і мультфільм «Тримай хвилю 2».мультфільм «Тримай хвилю 2»

Список фільмів, які не можна пропустити

До того часу, як картина вийде, прихильники і шанувальники кіно лише можуть здогадуватися що їх чекає. Ніколи не можна наперед спрогнозувати розвиток тієї чи іншої події. Мабуть, тому, всі намагаються як можна раніше переглянути довгоочікуваний фільм. Лише після того, можна робити якіст висновки і залишати відгуки про стрічку для тих, хто її ще не бачив. Це допомагає критикам скласти список найкращих фільмів.

Також, велику роль відіграє зірковий склад стрічки. Всі прихильники котрогось з акторів не можуть не переглянути фільм. Одну з лідируючих позицій по очікуваності займає фільм «Ліга справедливості». Творці стрічки на стільки впевнені у ній, що запланували вихід другої частини вже на наступний рік. В світі, де рівень злочинності постійно зростає, герої не можуть боротися поодинці. Настав час об’єднатися і дати відсіч найнебезпечнішим злочинцям людства. До команди увійшли найсильніші і найзавзятіші герої. Чи вдасться їм подолати ворогів і вкотре врятувати світ?

Також, цього року виходить 5 частина фільму, який подобається шанувальникам. Режисери кожного разу дивують розвитком подій. Ця частина «Чужого» повинна захопити глядачів не менше минулих, адже на появу стрічки так чекають.

Не менш очікуваний фільм, який має історію в 40 років, адже саме тоді вийшла перша частина, – «Зоряні війни. Епізод VIII». Його знають у всьому світі люди різних поколінь і професій. Кількість переглядів б’є всі позначки на рекордній прямій. Ця частина занурить у стосунки Люка і Леї, а можливо, познайомить із новими героями.

«Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» – ще одна стрічка-продовження. Здавалося, що режисери вже не здивують нічим, але трапилось диво і Джек Горобець встряв у нові пригоди. Чи вибереться він з них неушкодженим? Адже проти нього повстане його старий ворог – капітан Салазар.

Не менш захопливою пригоди Діани, яка вміє розмовляти зі звірями, майстерно володіє технікою запускання ласо Істини і носить захисні браслети. «Диво жінку» слід подивитися всім, хто любить фантастику і пригоди.

Ще одне продовження захопливої історії про машини-трансформери. Сюжет стрічки «Трансформери 5:Останній лицар» тримається в таємниці, але це не завадить прихильникам диво-машин з нетерпінням чекати виходу.«Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок»

Кохання навіки

Кохання – це те почуття, заради якого можна гори звернути. Поети і прозаїки всіх часів оспівували його. Не оминула тема кохання і в стрічках, якими можна буде насолодитися протягом року. Новинки кіно 2017 року про любов – це неймовірно гарні і чуттєві історії, які зазнають певних перешкод. Чи вдасться закоханим їх подолати, можна буде дізнатися дуже скоро.

Слід відзначити неймовірно чуттєвий фільм «Батл-Крік», який розкаже про талановитого художника. Він проживає зі своєю мамою і має рідкісну ваду шкіри. Його життя змінюється, коли у містечку несподівано з’являється невідома нікому дівчина і стає юнакові подругою.

«Фантастична любов і де її знайти» – стрічка про бібліотекарку, яка збирається написати книгу для дітей. Вона неймовірно боїться всього живого, тому сад біля її будинку в страшенно занедбаному стані. Власник будинку ставить дівчину перед вибором: виселення чи доглянутий сад. Для того, щоб залишитися, Белла змушена потоваришувати із сусідом-садівником і тут починається найцікавіше.

Ще одна несподівана пригодницька історія кохання – «Космос між нами». Хлопець, який виріс у космічній спеціальній колонії, знайомиться через інтернет з молодою американкою. Одного разу він вирушає до неї.

Не можна забувати про казкове кохання «Красуня і чудовисько». Здається і історія не нова, і кінцівка доволі передбачувана, але фільм настільки захопливий, що його не можна пропустити.

Не так давно сколихнула незвична історія кохання Анастейші і Крістіана. Цього року можна побачити продовження стосунків. Чи витримають вони, адже дівчина рішуче налаштована на розрив.

Яку б картину кожен не обрав для перегляду, він обов’язково зануриться в інший світ. Адже люди, спостерігаючи за героями, неодмінно починають переживати, кохати і ненавидіти разом з ними. 2017 рік дуже багатий на хороші фільми, тому кожен знайде собі щось до душі. історія кохання – «Космос між нами»