Home Новини Російські мелодрами 2016-2017 року

Російські мелодрами 2016-2017 року

2614
0
“Невезуча”

З-поміж найбільш популярних по кількості переглядів та очікувань сучасних любителів кіноконтенту особливо виділяються російські фільми мелодрами 2017. Завдяки професіоналізму продюсерів та усіх, хто займається зйомками кіноісторій цей яскравий жанр насправді заслуговує на сьогоднішній день чимало уваги.

В основі кожної із запропонованих історій розвивається незвично красива та завжди приваблива любовна лінія. В переважній більшості часу вона відрізнятиметься запутанністю та різноманітністю зв’язків із побічними та додатковими подіями. Та, незважаючи на це, ключовою ідеєю та кінцівкою будь-якої мелодраматичної пригоди залишається щаслива розв’язка на надзвичайно романтичній хвилі.

Загальна характеристика російських мелодрам

Якщо детально познайомитись, які пропонуються російські мелодрами 2016-2017 року, то можна зробити висновок щодо переважної кількості односерійних мелодраматичних проектів. Останнім часом цьому типу фільмоконтенту надають перевагу не тільки “зіркові” режисери вітчизняного кіноринку, але й режисери-початківці в цій галузі. Окрім цього, слід не забувати про надзвичайно великий попит на многосерійні мелодраматичні серіали та нові мінісеріали з любовним контекстом. “Пом’якшуючі обставини”

Найочікуваніші новинки в світі мелодрам

Однією із найочікуваніших картин стала “Пом’якшуючі обставини”. Презентація відбулась чотирнадцятого травня. Ціла історія складається із чотирьох серій. В центрі опиняється Юля Павлова, яка бореться задля реалізації власного таланту. Незважаючи на це, вона не втрачає надії на успіх та сміло продовжує навчати дітей грати на піаніно, працюючи в музичній школі. Саме в один зі звичайних робочих буднів вона стає поміченою досить привабливим молодим хлопцем по імені Сергій. По професії він є чиновником. Невдовзі після знайомства вони вирішують побратися. Спочатку сімейне життя насправді стає казкою для обох, проте лише одне засмучує закохану пару: Юлі ніяк не вдається завагітніти. Окрім цього, Сергій збиває насмерть людину, після чого підштовхує дружину зізнатися в тому, чого не скоювала… Саме в цей момент і починаєтьс справжній крах їх спокійного сімейного життя…

Російські мелодрами 2017 які вже вийшли не можуть обійтись без “Цвіту спілої вишні”, адже в цій кінокартині із чотирьох серій йдеться про спочатку безтурботне життя Каті та те, як воно різко та несподівано кардинально зміниться. Чи зможе справитись із доволі непростими життєвими випробовуваннями (арешт матері через підозру в корупції, відбирання квартири та зрада близької людини — здавалось, ніщо не може бути ще гіршим у випадку із головною героїнею історії)?Російські мелодрами 2017 які вже вийшли не можуть обійтись без “Цвіту спілої вишні”

Не менш привабливою мелодраматичною чотирисерійною новинкою стане історія під назвою “Я ніколи не плачу”. В центрі опиниться насправді розумна та надзвичайно скромна шкільна вчителька. Їй доведеться несолодко через несподівану появу колишнього чоловіка, який виявляється безпардонним хамом. Окрім цього, він насмілиться познайомити її з коханкою та дитиною.

Особливо цікавою та інтригуючою історією буде “Капітанша”. Такі нові російські мелодрами 2017, як остання, відрізняється надзвичайним драматизмом та складністю стосунків між героями. Як і в більшості випадків, головна героїня опиняється в насправді незвичній ситуації і шукає єдино правильний спосіб виходу із неї, незважаючи на несправедливість долі.

“Французька кулінарія” була придумала професійними режисерами задля презентації особливої історії любовних стосунків. Луїза приймає рішення відправитись за коханим в Росію, проте ще поки не знає, які випробовування її очікують в чужій та незнайомій державі…

Вітчизняні особливості мелодрам

Слід звернути увагу на те, що російські мелодрами 2017 року які вже вийшли здебільшого складаються із декількох серій, пов’язаних між собою сюжетом. Таким чином, режисеру вдається насправді найбільш детально та чітко розкривати події та їх наслідки на життєвому шляху. Повноцінне розкриття життєвих подій та їх ролі в долі окремих людей дійсно сприяє тому, що сюжети сучасних мелодрам запам’ятовуються та приваблюють з кожним роком все більше та більше зацікавлених любителів фільмосерійного контенту.

В цьому році на зйомку серійних мелодрам вітчизняний кіноринок насправді витратив доволі серйозні суми. Незважаючи на це, результат вже не потребує довго очікувати, оскільки переважна більшість російських мелодрам 2017 року на сьогоднішній день є довгоочікуваними прем’єрами, про які говорилось багато та давно.

Яскраві односерійні російські мелодрами 2017 розпочались знайомством глядачів із історією “Троє в ліфті, не враховуючи собаку”. Центральними героїнями стануть відразу три жінки бальзаківського віку, які завжди готові допомогти одна одній. На цей раз їм доведеться зіткнутись із різноманітними проблемами, загадковими подіями та навіть несподіваною смертю… Яка ж інтрига відкриється подругам протягом їх відчайдушних пошуків сенсу того, що відбувається?

Слід також зауважити, що в основному історії мелодрам грунтуються на інтригах, заплутаних та незрозумілих подіях, а також на почуттях, які поєднують героїв історії та позволяють їм сподіватися на вирішення усіх проблем в майбутньому. Якщо говорити про російські мелодрами 2017 про любов, то справді ті, хто захоплюється подібними сюжетами кількасерійних фільмів, обов’язково повинні переглянути такі новинки, як: “Щиросердечне зізнання” про ревнощі та справжнє кохання, та “Наречений для дурненької” про звичайного бухгалтера, якій вдалось насправді врятувати житті іншій людині. “Кохання, якого не було

Особлива мелодраматична атмосфера, яка захоплює …

Що ж захоплює сучасних любителів фільмоконтенту в мелодрамах російського виробництва? Режисери насправді дуже добре володіють технікою створення реальних та надзвичайно чуттєвих ситуацій, які можут насправді захопити та не відпускати. Завдяки досвіду та оригінальним ідеям історії дійсно сприймаються глядачами, як абсолютно реальні події, перетворюючись в активних учасників усього, що відбувається. Саме тому, на сьогоднішній день настільки важко відірватись від мелодрам, оскільки одна серія автоматично інтригує та просто не дозволяє відмовитись від перегляду наступної, адже обов’язково хочеться дізнатись, що відбуватиметься надалі…

Романтична основа любої сучасної мелодраматичної історії, створеної вітчизняним фільморинком, насправді виявляється однією із найбільш цікавих та привабливих тем для сучасного глядача. В реальному житті людині справді бракує яскравих емоцій та різких, несподіваних рішень, тому мелодрами російського виробництва в тій чи іншій мірі є можливістю розвинути власну фантазію, дозволити подіям розвиватись так, як хочеться, а не так, як потрібно, а також отримувати надзвичайне задоволення від постійної інтриги, яка не дозволяє насправді розслабитись впродовж кожної серії…“Невезуча”

“Невезуча” також знаходиться в рейтингу найпопулярніших серійних історій. Схожі російські новинки мелодрами 2017 завоювали насправді довіру та прихильність сучасних глядачів, які потребують подібний розвиток життєвих подій! Не менш інтригуючою виявилась односерійна мелодрама виробництва цього року під назвою “Про кохання”. Сама назва уже свідчить про те, що вся увага протягом історії здебільшого буде прикута до романтичних почуттів та стосунків між закоханими людьми. В той же час “Портрет жінки в червоному” розповість цікаву історію життя талановитої студентки медичного коледжу, якій передбачають насправді велике професійне майбутнє. В її спокійне життя несподівано вривається Дмитро, після чого усі плани кардинально будуть змінені…

“Серцева недостатність” та така російська мелодрама, як “Кохання з обмеженнями”, які порадують справжніх любителів непередбачуваний розвиток подій у фільмопрокаті сучасного виробництва. Абсолютно реальні герої зможуть втілити фантазії та бажання сучасних глядачів, що, без сумніву, приваблює щоразу все більше і більше тих, хто хоче переглянути запропоновану історію заплутаних стосунків, почуттів та зв’язків.

Варто також зауважити, що надзвичайно яскравою мелодрамою 2017 року є “Кохання, якого не було”. Завдяки геніальній задумці режисера в центрі подій знову-таки опиняться двоє: Микола та Анна. Незважаючи на відносний спокій у своїх стосунках, невдовзі це насправді зміниться кардинально, підштовхуючи їх до незвичних рішень…“Серцева недостатність”

Чому мелодрами 2017 року варто переглянути?

На цікавинки у світі сучасних російських мелодрам очікують навіть ті, хто не надто захоплюється історіями романтичного походження. Саме тому зовсім недивно, що на сьогоднішній день прем’єри подібного контенту збирає надзвичайно велику кількість зацікавлених глядачів. Події постійно змінюються, персонажі намагаються виплутуватись із того, що з ними відбувається та турбує, а глядачі насолоджуються та не можуть відволіктись від екранів кожної серії!

З кожним роком фільмопрокат серійних мелодрам насправді інтенсивно зростає. Незважаючи на це, сюжети та реалії серіалів не припиняють цікавити та турбувати сучасного глядача не в залежності від віку, життєвого досвіду та статі. На сьогоднішній день дійсно російські мелодрами 2017 року заслуговують особливо багато уваги, оскільки сюжети дозволять перенестись до цілком іншого світу, яскравого, заплутаного та привабливого, романтичного та непередбачуваного!

2017 рік обіцяє бути багатим на новинки фільмопрокату, як одно-, так і багатосерійних мелодрам. Саме тому в близькому майбутньому глядачі впевнено можуть очікувати на цілий ряд не менш оригінальних та незвичайно заплутаних мелодраматичних історій від російських фахівців якісного фільмосерійного контенту!“Капітанша”