Home Прогноз Манікюр на новий рік 2023

Манікюр на новий рік 2023

3230
0
снеговичок в руках

Кожна зустріч Нового року не обходиться без ялинки, прикрашеної різнокольоровими гірляндами, виблискуючими кульками, золотистим «дощиком», ліхтариками, що сяють. Аби не загубитися в цьому розмаїтті, мати святковий настрій, потрібно приділити значну увагу своїй зовнішності.  Щоб жінці виглядати гарно, лише шикарного вбрання недостатньо. Необхідно зробити манікюр на Новий рік 2023, але він має поєднуватися з зачіскою, прикрасами, сукнею та відповідати за формою й відтінками сучасній тенденції.манікюр на Новий рік 2020

Модні кольори

Без яскравого й стильного дизайну нігтів жінка не зможе виглядати приголомшливою. Цікавий образ на свято можна створити завдяки власній фантазії та елементам, що притаманні східній культурі. У салонах пропонуються різні оригінальні напрямки, що задовольнять кожну жінку чи дівчину.

Не втрачає своїх позицій матове покриття нігтів. До вподоби представницям прекрасної статі сріблястий чи тілесний відтінок. Металевий блиск додає кольору особливого звучання.

Про останні тенденції красуні дізнаються з показів на тижнях мод. На них обирають різноманітні варіанти, що потім втілюють у життя. У новорічну ніч неповторно виглядатиме манікюр з перламутром, срібний лак, блискавки та аплікації.

Варто врахувати те, що Вогняний півень передає правління Земляній Собаці, яка відповідатиме за весь рік. Кольорі, що до вподоби симпатичній тварині, це – жовтий, шоколадний, золотистий, зелений. Якщо їх поєднувати з іншими відтінками, тоді дизайн стає справжнім шедевром.

Оригінальним рішенням розпису може бути зображення веселого цуцика. Необов’язково прикрашати ним всі нігті, досить одного. Намалювати звіря доволі складно. У нагоді стануть наклейки. Користуючись ними та визначившись з фоном, неважко створити оригінальний новорічний манікюр 2023, котрий оцінять й гості, й господар року.стильний дизайн нігтів

Блиск та перламутр

Найбільш простим та доступним рішенням для кожної жінки є розмалювання нігтів прозорим лаком. Його наносять на основу любого кольору. Прикрашають такий манікюр великими блискітками або пилком.

Зацікавить жінок фото манікюру на Новий рік 2023, який є дуже популярним й пасуватиме до сукні та прикрас. Нігті виглядатимуть наче відлитими зі злитка золота чи срібла. Перламутровий ефект вони матимуть, якщо прозорий лак доповнити дрібними намистинками, які виглядають подібно справжнім перлинам. Такий дизайн чудово поєднується з яскравим макіяжем.

Червоний та білий манікюр

Коралові та малинові відтінки використовуються як покриття або додаються до візерунків та ліній. Вони не втрачають популярності, пасують до коротких нігтів. Господарка року поважає ніжні фарби, але й червона її не розчарує.

Оригінальним рішенням для зими, що не завжди радує снігом, є білий манікюр. Нігті покриваються лаком ніжного кольору, прикрашаються стразами або битим склом. На чорному фоні елегантно виглядають сніжинки та білі квіти.

Дизайн, що наче зберігає якусь таємницю, створюється завдяки мереживу, яке робиться за допомогою:

  • трафарету,
  • малюнків;
  • наклейок;
  • написів.

Ця краса наноситься на ніготь та покривається прозорим лаком. Якщо жінка бажає після новорічної ночі поїхати з коханим або родиною на тиждень чи два у Карпати, чудовий манікюр швидко зіпсується. Аби не довелося його знімати та оновлювати, потрібно робити стійке покриття, для цього використовується шелак.Червоний та білий манікюр

Геометрія, орнаменти

Деякі молоді дівчата надають перевагу дизайну, в якому присутні два кольори – білий на чорний. Використовуючи їх, отримують оригінальні ідеї. Зробити геометричні фігури та закрити стики між лаками, що мають різні відтінки, допомагає тоненька тейп-стрічка з металу.

Стильні варіанти манікюру на Новий рік 2023 передбачають використання етномотивів. Малюють їх спеціальними тонкими пензликами. Для основи найкраще підходять не дуже яскравий помаранчевий та жовтий кольори. Етнічний розпис чудово виглядає на коротких нігтях, для довгих краще підібрати геометричні лінії, або френч.

За допомогою шелаку, що має особливу текстуру, можна нанести будь-які зображення на різні тематики. Новий рік в Україні не буває без Діда Мороза чи Снігуроньки, в Європі символом свята є Санта Клаус.

Якщо розфарбувати нігті у два кольори, а зверху додати маленького сніговика чи мордочку оленя, веселий дизайн потішить й власницю, й добродушну Собаку. Такі зображення наносяться інструментом для манікюру, в якому на кінці є кулька.

Ялинка з блискучою зіркою прикрасить звичайний френч. Основою цього стилю є рожевий або безбарвний лак, що зверху покривається блискавками. Світло, що досягатиме  них, нагадуватиме сніг, що падає.

Новорічні малюнки на нігтях 2023 не кожна жінка може створити самостійно. Якщо немає бажання звертатися до майстра, варто скористуватися наклейками ельфів, гномів, сніжинок, оленів, різноманітних візерунків.снеговичок в руках

Прикраси для манікюру

Дизайн, що використовується на новорічне свято, передбачає поєднання різних ідей, доповнення особливим декором. Блискуча пудра та сріблясті стрази нагадують сніг, що сяє на сонці. Але велика кількість яскравих деталей часто псує манікюр. Прикрас повинно бути в міру. Чудово виглядає на нігті срібляста або золотиста нитка, що наклеюється по діагоналі чи вертикально. Стрічки краще підбирати одного кольору, а не кріпити по черзі на нігтьову пластину.

Не варто поєднувати пудру та стрази. Стильний манікюр можна отримати, якщо з елементів декору вибрати одну лише прикрасу.

Дизайн на різні нігті

Залучивши цікаві ідеї, використовуючи геометричні невеликі малюнки та візерунки, можна розраховувати, що святковий манікюр гарно виглядатиме й на коротких нігтях. Але спочатку видаляється кутикула, пластині надається овальна форма. Аби дизайн відповідав моді, варто підібрати відтінок серед кольорів:

  • сірого;
  • коричневого;
  • фіолетового.

На тривалий час довгі нігті втратили популярність. Але з 2023 мода до них повертається. Перед святковою ніччю можна спробувати поєднати контрастні відтінки. Чудовою прикрасою стануть стрази та кольорові смужки. Здивувати гостей, поліпшити всім настрій вдасться, якщо нігті розмалювати келихами з шампанським, або просто яскравий лак покрити блискітками.

На різних сайтах в Інтернеті неважко знайти фото новорічного манікюру 2023 з описом, що допоможе створити подібний дизайн. Спочатку потрібно підібрати декілька кольорів, елементи декору, мереживо чи наклейки.

Всі жінки знають, що необхідно мати базове покриття, на яке наносять інші лаки. Шедевр власними руками неважко створити, якщо нігті на безіменних пальцях пофарбувати у сріблястий відтінок, на них намалювати зелену ялинку. На решту нігтів наноситься червоний лак. Нижня частина кожного з них прикрашатиметься срібним кольором.

Якщо до появи Нового року залишилося зовсім мало часу, а жінка до манікюру ще не приступала, то навіть в цьому разі можна знайти вихід, якщо мати під рукою Color Riche, що випускається компанією L’Oréal Paris. Смарагдовий лак необов’язково навіть закріплювати, а нігті матимуть урочистий вигляд понад тиждень.

Аби втілити один з сучасних варіантів дизайну варто скористуватися фіолетовим відтінком «Дикого баклажану». Colorama від Maybelline допоможе створити однотонний манікюр з блискітками, що сяють.

Обираючи стиль дизайну варто не забувати, що кожен з них виглядатиме гарно лише, якщо нігті будуть добре доглянуті.довгі нігті