Home Фінанси Освіта Навчання в Польщі для українців 2022-2023 року

Навчання в Польщі для українців 2022-2023 року

495 просмотров
0
безкоштовне навчання в Польщі для українців 2019

Пошук престижного вищого навчального закладу закордоном для українців насправді є досить поширеною проблемою. Щороку критерії вибору різняться, проте деякі залишаються незмінними. Наприклад, одним із найбільш пріоритетних варіантів впродовж десятиліть залишається навчання в Польщі 2023.

Вищі навчальні заклади зі світовим авторитетом, кращі освітні проекти для мотивації та заохочення нових студентів дозволяють українцям насправді здобувати освіту європейського рівня в комфортних умовах! За допомогою міжнародних освітніх програм пропозиції від найвідоміших польських вищих навчальних закладів є відкритими та реальними для кожного, хто шукає можливості максимально використати власний інтелектуальний потенціал.Пошук престижного вищого навчального закладу

Перспективи навчання українців закордоном

На сьогоднішній день українські абітурієнти насправді можуть обирати із цілого ряду вищих навчальних закладів різноманітної спеціалізації. Серед основних перспектив, які можуть в такому випадку відкритися перед українськими студентами закордоном, варто зазначити:

  • ​ надійний багаж знань;
  •  престижна професія;
  •  можливість подальшого працевлаштування за спеціальністю з відповідною заробітною платою;
  •  здобути статус повноцінного громадянина європейської держави.

Не дивлячись на це, найголовнішою особливістю таких пропозицій залишається безкоштовне навчання в Польщі для українців 2023.

Серед найбільш популярних міжнародних освітніх програм, що пропонують здобувати знання в Польщі безкоштовно, варто звернути увагу на програму Євростудент. Політична та економічна несприятливі ситуації в Україні підштовхнули наших сусідів до поступок та значних знижок для тих українців, що бажають навчатися на території їх держави. Окрім можливості потрапити на повністю безоплатне навчання в обраному вищому навчальному закладі, українцям також пропонуються курси із 50%-ою знижкою для навчання. Важливу роль відіграють також різноманітні виплати та стипендії впродовж всього навчального процесу, які призначаються у відповідності до здобутих успіхів.безкоштовне навчання в Польщі для українців 2019

Який ВНЗ в Польщі обрати українському абітурієнтові?

Згідно із офіційно опублікованою інформацією про навчання в Польщі для українців 2022-2023, необхідно звернути увагу на наступні навчальні заклади Польщі, які пропонують знижки для навчання українців. Якщо Ви бажаєте спробувати власні сили у:

  1.  Сільськогосподарському університеті у Кракові;
  2.  Університеті Педагогічному у Кракові;
  3.  Університеті Опольському;
  4.  Університеті Марії Кюрі в Любліні;
  5.  Політехнічному університеті в Любліні;
  6.  Політехніці Опольській;
  7.  Вроцлавській Вищій Школі «Горизонт»,

то можете розраховувати на досить привабливі умови співпраці із цими вищими навчальними закладами.

Окрім закладів, які пропонують знижки, українські абітурієнти мають можливість за певних умов вступити до них на безкоштовній основі. В такому випадку необхідно відноситись до однієї із наступних груп:

  • ​ власники Карти поляка;
  • ​ учасники грантів, дофінансувань та проектів Європейського Союзу;
  • ​ абітурієнти, бажаючі здобути середню освіту (якщо не виповнилось 18 років);
  •  учасники промо-акцій, що дозволяють пройти початковий період навчання безплатно (такі промо-акції проводяться Університетом Економічним в Катовицях, Сілезьким Університетом та Університетом Щечинським). українські абітурієнти

Отож, українські абітурієнти насправді можуть здобувати вищу освіту європейського рівня в Польщі на вигідних умовах та пільговій основі. На сьогоднішній день з цією метою діють різноманітні освітні міжнародні проекти, завдяки яким можливо досягнути своєї цілі в житті, отримати можливість побудувати своє майбутнє в європейській державі!

Previous articleЦерковні свята в Польщі
Next articleОзнайомчо-пізнавальний тур до Польщі у 2023 році