Home Новини Гранти на 2017 рік в Україні

Гранти на 2017 рік в Україні

2064
0
Гранти на науку в Україні

Кожного року в Україні різного роду організації (закордонні і внутрішньодержавні) проводять гранти для того, щоб талановиті люди могли реалізувати свої можливості. Гранти на 2017 рік в Україні так само різноманітні, як і кожного попереднього року.

Гранти на науку в Україні

Гранти від Президента України

У 2017 році оголошується конкурс на отримання гранту від Президента України, який направлений на підтримку молодих науковців. Для участі в конкурсі потрібно відповідати таким вимогам:

  • вік кандидатів наук – до 30 років;
  • вік докторантів – до 33;
  • докторів наук – до 35 років.

Для розгляду приймаються проекти, які відповідають таким критеріям:

  • оригінальність в виборі ідей;
  • актуальність вибраної теми дослідження;
  • ідея повинна бути новою, а результати після її втілення – значимими;
  • у молодого науковця повинна бути відповідна кваліфікація;
  • науковці повинні мати матеріально-технічне забезпечення для втілення проекту в життя.

Грант дає шанс молодим людям втілити свої ідеї.

Підтримка освіти і культури

Посол США вводить в дію конкурс «Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів». Програма розрахована на 2016 і 2017 роки. Американське посольство буде надавати кошти (до моменту їх закінчення) тільки тим організаціям, які визнані неприбутковими і не належать до сфери державних. Також кошти можуть надаватися фізичним особам, які займаються такою діяльною.

Метою програми постає висвітлення зв’язків між США і Україною, зміцнення відносин цих двох країн. Предметом для втілення цих ідей мають стати культурні і освітні зв’язки, а також мистецтво.

Програми обмінів

Співробітниками посольства США, яке діє на території України, оголошені конкурсні змагання «Гранти для учасників програм обмінів». Гранти 2017 в Україні такого типу мають на меті надання коштів студентам, чти випускникам для стажування на території США.

Метою програми постає бажання зміцнити відносини між країнами, дати можливість випускникам збільшувати свій професіоналізм. Кошти, які можуть біти виділені в якості грантів складають від 4 до 24 тисяч доларів. Заявки приймає амбасада США.

Гранти на енергозбереження

Механізм енергозбереження має стати результатом діяльності власників квартир і держави. Це і повинні зробити гранти на енергозбереження в Україні 2017. Введення їх в життя стане завданням на цей рік.

У Києві вже випробувана така модель на ОСББ і ЖБК. В цьому році такий механізм буде введений і на всі інші типи будинків.

На сьогоднішній день в києві ефективно діє грант 70 на 30 відсотків для всіх власників і мешканців квартир ОСББ. Ця пропорція має таке відношення:

  • 70 відсотків оплачує влада міста з міського бюджету;
  • 30 відсотків повинні оплатити власник житла.

В минулому році ця програма допомогла встановити енергозбереження на шістдесяти двох будинках столиці.

наукові гранти

Це лише невеликий список з тих грандів, які очікують на учасників в цьому році. Кожен з них направлений на те, щоб громадяни України змогли отримати нові можливості, як в сфері науки і культури, так в енергозбереженні і інших не менш важливих сферах діяльності.