Home Новини Кандидати на Євробачення 2017 від України

Кандидати на Євробачення 2017 від України

1592
0
Євробачення 2017 в Україні

Після перемоги на співочому конкурсі нашої землячки Джамали, Україна автоматично отримала право проводити наступне Євробачення на власних теренах. Першим етапом в організації заходу було обрання місця проведення, другим – відбір на Євробачення 2017 в Україні. В результаті довготривалих суперечок вибір було зроблено на користь Києва.

Міжнародний конкурс відбуватиметься таким чином: 9 травня пройде перший півфінал, 11 – другий, а ще через дві доби буде обрано переможця 2017 року.

Взагалі наша країна прийматиме пісенний конкурс такого рівня вже другий раз, першу перемогу для України здобула Руслана.Євробачення 2017 в Україні

Організаційні моменти проведення конкурсу

Національний відбір на Євробачення в 2017 році розпочався 4 лютого. Процес відбору було трансльовано в прямому ефірі UA: Перший та СТБ. За можливість представляти Україну вели боротьбу 24 претенденти, серед яких є уже відомі і нові імена.

Для оцінювання конкурсантів було створене журі, до якого ввійшли відомі особистості українського шоу-бізнесу – продюсер і композитор Костянтин Меладзе, співак Андрій Данилко, який в попередні роки здобув друге місце на міжнародному конкурсі, а також його остання переможниця – співачка Джамала. Четвертим суддею став пересічний глядач, який мав змогу виразити свою думку за допомогою голосування. Ведучим конкурсу став відомий ведучий і жартівник Сергій Притула.

Серед претендентів перемагає той, хто набрав найбільшу кількість балів: оцінки суддів і глядачів додаються утворюючи кінцевий результат.

Національний відбір проходив в три етапи(4,11,18 лютого). Під час кожного із етапів(півфіналів) представили свою пісню 8 учасників. Фіналісти Євробачення 2017 в Україні остаточно були визначені після закінчення третього етапу. А фінал відбудеться за тиждень після цього – 25 лютого.

Згідно думки Костянтина Меладзе у цьогорічному відборі приймали участь дуже талановиті виконавці, які дійсно можуть добре представити країну. Визначити заздалегідь імя переможця національного відбору було неможливо, адже більшість учасників мали рівні шанси на здобуття першості. Євробачення

Імена учасників національного відбору

Претенденти на Євробачення від України визначалися за оцінками членів журі та опитування українців в мережі.

В 2017 році в національному відборі взяли участь як досвідчені виконавці, та ті, хто поки невідомий більшості українських слухачів.

В першу когорту відносяться наступні кандидати

  •  Green Gray – легендарна українська група, яка перебуває на сцені майже 25 років. Напрацювали шість альбомів, уклали угоду з компанією Pepsi, відвідували церемонію MTV. Співають різножанрову музику.
  •  SKAI – один із відомих колективів. Його пісні припали до душі не тільки українцям, але і багатьом жителям Західної Європи, Америки. Рок-грт засновано у 2001 році. За час свого існування світ побачили 5 платівок. Виконавці презентували композицію All my love for you.
  •  Віталій Козловський – широкому загалові став відомий після участі в “Караоке на Майдані”. Його пісенний доробок складає 6 альбомів та багато відео робіт.
  •  O.Torvald – колектив заснований у 2005 році виконує пісні в стилі рок. За цей час хлопці випустили декілька альбомів, презентація останньої платівки відбулася менше ніж півроку тому. Для участі у відборі обрали пісню Time.символіка Євробачення
  •  Арсен Мірзоян-  на музичний шлях ступив уже досить давно, проте впізнаваним багатьом меломанам став лише у 2011 році після участі у “Голосі країни”. На його рахунку налічується чотири платівки.
  •  Міла Нітіч – першу популярність пізнала після участі у новій хвилі. Через декілька років стала учасницею “Голосу країни” та інших відомих шоу-програм. У найвідоміших пробує свої сили уже вдруге.
  •  DETACH – гурт заснований у 2010 році,бра вучасть у популярному проекті Х-фактор. За доволі короткий проміжок часу вже встиг випустити три альбоми під назвою “I AM”,
  •  KADNAY – проект під керівництвом одного із учасників Шансу і Фабрики зірок Дмитра Кадная. У 2016 році випустив дебютну платівку. У боротьбі за участь в Євробачення виступив із піснею You know how i roll.
  •  MamaRika – Нова сценічне ім’я А.Кочетової, яка раніше виступала під йменням Erika.Переможниця відомого американського шоу, одна із фіналістів третього сезону Фабрики зірок. Виступила з англомовною версією пісні Ніч у барі.
  •  Singing pants – гурт виконуэ пысны поп-рок стилю з явним стьобним змістом. За час свого існування випустили три платівки, брали участь у одному із нацвідборів. Пающіє труси приймали участь у НОВІЙ хвилі. Для участі вони обрали англомовну версію пісні Гламур.

Нижче наведені конкурсанти Євробачення 2017 року, які поки не здобули великої вітчизняної слави, проте мають значну кількість музичних досягнень.

  •  Сальто Назад – гурт створює реп композиції на рідній мові. Напрацювали декілька кліпів і концертів, з під їхньої руки народилася одна платівка. Здобув першість на заході Rap Music.
  •  ILLARIA – випустилася одного з перших сезонів “Голосу країни”. Встигли написати три платівки. У відборі бере участь вдруге.
  •  Анастасія Прудіус – виконавиця брала участь у останньому сезоні одного з найвідоміших співочих шоу “Голос країни”. Завдяки чарівному голосу виступала у багатьох європейських країнах (Франції, Німеччини, Італії, Чехії) та на теренах США. 2016 року була учасницею Нової хвилі.
  •  Рома Веремейчик і група LUMIERE – учасник вокального шоу Х-ФАКТОР, соліст колективу Lumiere – Р. Веремейчик. Гурт активно виступає зі своєю програмою про Ураїні, у 2016 році на світ з’явився дебютний міні альбом. У відборі брали участь із піснею Може це любов, яку було перекладено англійською мовою.
  •  MELOVIN – зовсім юний музичний проект переможця останнього сезону Х-ФАКТОР фактору Костянтинівка Бочарова. На розгляд членів журі Мelovin представив композицію Wonder.
  •  Laliko – брала участь у “Голосі країни”. Жанр виконання – electro swing.Конкурсна пісні має назву I want to swing.
  •  KUZNETSOV – учасник, який був допущений до участі у боротьбі за право представляти Україну, завдяки прихильності слухачів – проголосувало майже 12 000 українців. Солістом проекту є популярний кременчуцькому блогер – Роман Кузнецов. До уваги журі та глядачів було представлено пісню Deep Shivers.Украина
  •  TAYANNA – проект народ вся зовсым недавно (2016 році), проте його солістка вже тривалий час виступає на українській сцені – в свій час була одною із солісток гурту Гарячий шоколад, а також учасницею Голосу країни. На найвідоміших презентувала пісню I love you.
  •  Vivienne Mort – гурт засновано 2007 року, стиль пісень змішаний інді -поп-рок. Є частим відвідувачем українських фестивалів. На їхньому рахунку 5 платівок.
  •  ROZHDEN – один із учасників «Голосу країни». За недовгі роки своєї кар’єри у 2015 році випустив один альбом. Суддям презентував композицію Poca/
  •  LETAY – Нова ім’я колективу We are. На відборі боролися з піснею Світ чекає.
  •  Monochromea – рок-гурт народився у 2015 році, незадовго випустив свою першу платівку Live on the mainstreet. На відборі представили композицію Blue bird.
  •  Panivalkova – колектив інді- поп спрямування було засновано у 2013 році. Уже через рік вони випустили міні-альбом. Свою першу повноцінну платівку випустили у 2016 році. Для участі у конкурсі створили пісню Let me.
  •  Aghiazma – конкурсанти Євробачення 2017 року представили на відборі різні музичні напрямки, цей гурт показав суспільству доволі незвичний для вуха України слухача готик- рок, який виражається не тільки в звучання, але і у сценічному образі.

Згідно вище вказаних характеристик кандидати на Євробачення 2017 від України мають не тільки різний кар’єрний досвід, але й представляють найрізноманітніші музичні стилі.

Відбір на Євробачення 2017 Україна дивитись онлайн можна було не тільки прямі ефіри, а і відео роботи до конкурсних пісень.Відбір на Євробачення 2017 Україна

Перший півфінал

В результаті жеребкування у першому етапі відбору мали змогу представити свою композицію СКАЙ, Сальто Назад, , LUMIERE, Laliko, MamaRika, Арсен Мірзоян, Tayanna, Monochromea.

Після закінчення етапу свої композиції преставили переможці відбору Білорусі і Грузії: до України завітав білоруський гурт Naviband та грузинська виконавиця Tako Gachechiladze.

За різницею в один бал в першому півфіналі здобули перемогу виконавиця Tayanna і колектив Сальто Назад.

Всім хто проґавив цю частину, відбір на Євробачення 2017 в Україні можна побачити в ютуб, де є повна версія першого етапу, а також його окремі фрагменти присвячені одному виконавцеві.

Другий півфінал

В цьому етапі брали участь DETACH, Panivalkova, KUZNETSOV,ILLARIA, ROZHDEN, Міла Нітіч, LETAY.

У другому етапі відбору лідирувавала виконавиця Illaria (15 балів) та співак Roschden (13 балів).

Переглянувши відео відбору на Євробачення 2017 в Україні в глобальній мережі, можна дізнатися всі деталі другого етапу.

Третій півфінал

18 лютого представили конкурсні пісні такі учасники: O.Torvald, Віталій Козловський,Singing pants, Анастасія Прудіус,MELOVIN,Green Grey, KADNAY, Vivienne Mort.

В результаті боротьби в третьому півфіналі здобув перемогу колектив під назвою O.Torvald та проект Melovin. Після закінчення конкурсної програми на сцені виступив Manel Navarro – представник спанії на конкурсі 2017 року.

Фінал

Хто пройшов у фінал Євробачення 2017 в Україні? – це питання хвилювало кожного українця, який затамувавши подих спостерігав за перипетіями цьогорічного відбору.

В ході запеклої боротьби були визначені фіналісти Євробачення 2017 в Україні: Сальто назад, TAYANA,Roshcden, Melovin, Illaria, O.Torvald.

Конкурсанти виступили у порядку визначеному методом жеребкування.

По результатам голосування перемогу здобув полтавський рок-гурт O.Torvald. друге місце посіла співачка Tayanna, третє – Melovin. В якості гостей були переможці французького і польського відборів – Alma і Kasia  полтавський рок-гурт O.TorvaldMos.

Представник Євробачення від України 2017 виступатиме на міжнародному конкурсі відразу в фіналі, оскільки Україна є державою-організатором.

Квитки на музичне шоу європейського рівня можна придбати в спеціалізованих точках продажу. Вартість вхідного квитка залежить від розташування обраних міст. Продаж уже розпочався. Слід пам’ятати, що хід думок впливає на розвиток подій, тому варто вірити в те,що учасники Євробачення від України в 2017 році здобудуть перемогу у цьому творчому змаганні.