Home Новини Нові українські пісні 2019 року

Нові українські пісні 2019 року

1459
0
Нові українські пісні 2019 року

Українці здавна славляться як співочий народ, тому не дивно, що вітчизняні виконавці так плідно працюють протягом року. Свої нові українські пісні 2019 року з радістю презентували такі виконавці, як: Люсі, LETAY, Тартак та Нумер 482, Олександр Пономарьов, Олена Тополя (Альоша), TRACH та багато інших.

Нові українські пісні 2019 року

Колядки

Зі святкових різдвяних композицій вирішили розпочати свій пісенний рік такі виконавці, як: Олександр Пономарьов, Альоша. Разом із тим, нові пісні цих двох виконавців дуже відрізняються. Новинка від Олександра із назвою «Колядує Україна» має більш енергійний та радісний характер. Під таке виконання хочеться стрибати та радіти. В той ж час «Пречиста Діва» від Альоші – дуже глибока та духовна пісня. Звучання такої вмить змушує усіх присутніх замовчати та із завмиранням сердець вслухатись в кожне слово.

В американському стилі виконали свою новорічну пісеньку учасники гурту OT VINTA. «Джень Дзелень» є, по суті, осучасненою українською версією «Jingle Bells». Таке новорічне привітання не обійшлось без згадування «війни» та «вати», а також «волиняк», «Миколая» та «української дітвори». Загалом дуже позитивно.

Зі святкових різдвяних композицій

Несподіванка від «Тартак» та «Нічлави»

Чого чого, а от такої крутої «Попелюшки» від «Нічлави» у компанії із гуртом «Тартак» точно ніхто не очікував. Ще більша цікавість до цієї новинки української музики виникла після презентації виконавцями кліпу. Традиційним для «дуету» залишається стиль виконання та поділ: Положинський – виконує куплети, Підлужний – приспів. Вийшло дуже ритмічно, сучасно та енергійно.

Нові пісні Олега Вінника 2019 року

Безумовно, продовжать тішити жіночу аудиторію у новому році і краща українська музика від Олега Винника. Обов’язково прийматимуть участь в усіх музичних хіт парадах такі композиції, як: «Нецілована», «Як жити без тебе», «Голубе сивий».

Дуже розчулюють та вражають у самісіньке серце ті пісні виконавця, що оспівують батьківську любов та турботу. Не минатимуть жодні концерти Винника без виконання пісень: «Мати каже правду» та «Мої батьки».

https://www.youtube.com/watch?v=T5bdu8klG_4

Alyona Alyona

Дуже неоднозначно сприймає публіка нову виконавицю на українській сцені. Alyona Alyona увірвалась в ефіри радіо із піснею «Залишаю свій дім», накликаючи на себе цілий шквал критики та здивування.

Стиль виконання пісні та голос дуже схожий на роботи гурту «Казка», тому слухачі радіо не відразу можуть зрозуміти хто співає. Щоправда, кліп все чітко ставить на своє місце. Чимало меломанів підтримали нову співачку і називають її чудовим доповненням до нинішнього шоу-бізу. Відвертість, незакомплексованість, відсутність страху та максимальна демонстрація сьогоднішнього українського сільського життя.

Музичний подарунок від LILIIA KAUFMAN

Скачати нові пісні 2019 року від LILIIA KAUFMAN обов’язково захочуть прихильники ліричних пісень про кохання. «Очі» – остання робота із таких. Співачка явно розповідає про когось, хто сниться саме їй, однак імені цього щасливця так і не називає. «Родзвинки» композиції додає шматок ре перського тексту, що читається в другій часті пісня. На фоні спокійного та милозвучного приспіву, такий звучить доволі контрастно, проте оригінально.

Музичний подарунок від LILIIA KAUFMAN

«Світло в тобі» від Уляни

Не менш ліричною, але дуже «теплою» варто назвати новинку від Уляни Малиняк – «Світло в тобі». Такий собі шматочок добра, котре неодмінно повинно передаватись з долоньки в долоньку. Ще приємніше слухати композицію після перегляду кліпу співачки. Щось дуже добре та по-домашньому різдвяне охоплює розум та серце слухачів.

Хіт від «Ціна ритму»

«Невиспані» – дуже серйозна та глибока композиція новоствореного гурту «Ціна ритму». Хлопці читають реп, але вкладають в нього не тільки емоції, але більше особливий стан душі. Детектив в стилі «Чікаго 60-х» сподобається тим, хто розуміє істинну ціну життя та те, як легко його втратити. Доповнюють ефект почутого чорно-білі кадри кліпу.

«Ціна ритму»

«СЮР»

«СЮР» – це саме те, що безумовно оцінить «не золота» українська молодь. Композицію із такою назвою спрезентував гурт «Омана». Пан-рок, котрий вводить в особливий емоційний стан, разом із тим здатен показати наскільки різноманітною може бути українська пісня та природною українська мова у будь-якому виконанні.

Цікаве від Саші Водного

А от розслабитись та посміхнутись, не думати про «складне», допомагає пісня Сашка Водного із назвою «Третій Дайв». Настільки апетитно автор розповідає про свою «пірналку» із компанією, що усіх слухачів просто таки переповнюють мрії про літо та «м’ясо на грилі».

Інші пісня 2019-го

Увійти в перелік кращих пісень нового року мають усі шанси й такі композиції, як: «На дні» від ADAM & KRUTЬ, «Маланка» від неповторної «Пікардійської Терції», «Ni» від Kurs Valüt, «Новорічна» від E.K.A, «Дві душі», що виконана Юлією Донченко, «Теплий дощ», заспіваний молодою парою «Катя і Женя».

ADAM & KRUTЬ