Home Новини Новий закон про розтаможку машин в Україні в 2018 році

Новий закон про розтаможку машин в Україні в 2018 році

2226
0
Що обов’язково треба буде сплатити під час проведення розтаможки?

Нещодавно по всій країні пройшла новина про те, що було введено безвізовий режим. І спеціалісти знають, що суттєво вплине на таке питання як розтаможка автомобіля в Україні 2018, бо воно обіцяє стати все більш актуальним.

Ціни на авто

Наразі життя склалося так, що усі автомобілі в Україні коштують досить дорого, а тому багато хто шукає будь-які альтернативні варіанти. І один з таких варіантів став досить популярним, а саме – розтаможка авто. Річ в тім, що у деяких країнах автомобілі коштують набагато менше ніж в Україні, а тому купівля таких автомобілів за кордоном стає гарним приводом аби зекономити. Всі знають що процес оформлення автомобіля, який був куплений не на теренах рідної держави додає немало різних клопотів, але останнім часом з’явилися позитивні зрушення в бік автолюбителів, що набагато полегшує ситуацію, яка наразі склалася.розтаможка автомобіля в Україні 2018

Розрахунки вартості

Розрахувати в яку суму вам обійдеться розтаможка бажаного транспорту для пересування можна двома шляхами. Можна це все зробити власноруч, витратив на це свій власний час. Але річ в тім, що треба розбиратися в усіх можливих нюансах чинного законодавства, а це відразу зробити досить важно. Через це будь-якому автолюбителю краще за все використати калькулятор розтаможки авто в Україні 2018. Це спеціально створений калькулятор, який можна знайти на багатьох сайтах і формах автолюбителів в мережі Інтернет. Аби скористатися них варто знати деякі технічні показники транспортного засобу. Ще одним плюсом таких сервісів є те, що вони завжди керуються тільки свіжою інформацією, а тому помилитися буде дуже важко

Що являє собою розтаможка авто?

Розтаможка- це певний процес, який робить транспортний засіб з іншої країни легальним. Звісно, цей процес складається з великої кількості аспектів і містить в собі як перевірку усіх можливих документів, так і повний огляд авто відповідно до різних стандартів. Щоб розтаможка пройшла легко і без пригод вам необхідно впевнитись що при купівлі транспортного засобу ви отримали всі необхідні папери.

Екологічний стандарт

Я такий екологічний стандарт, який своєрідним чином регулює те, які автомобілі ввозяться на територію України. Наразі в Україні діє стандарт Євро-5, але згодом наша держава повинна перейти на Євро-6, як це вже зробили інші європейські держави. Стандарт регулює кількість шкідливих викидів в атмосферу, а тому старі та несправні автомобілі не можна буд провезти на територію держави.

Підводні камені

Розтаможка автомобіля в Уукраїні в 2018 році, останні новини, а також усі можливі новини викликають великий інтерес у народу. Ось оприлюднився і нюанс, який може обійтися вам дуже дорого. Ріс в тім, що досить часто почали траплятися ситуації, коли виникають певні складнощі з адекватною оцінкою коштовності авто. Тому нерідко українська митниця оцінює авто дещо дорожче ніж воно є насправді. Але варто одразу звертатися до митниці, бо саме своєчасне звернення може допомогти уникнути небажаних ситуацій.

Що обов’язково треба буде сплатити під час проведення розтаможки?

  • Перш за все потрібно сплатити податок на ввіз автомобіля на просторі України. Податок є варіативним і змінюється залежно від того, який об’єм у двигуна авто, до якого виту транспортних засобів відносить авто та ще від багатьох факторів.
  • Потім сплати потребує акциз. Він теж є варіативним та вираховується відповідно до певних технічних характеристик.
  • НДС. Ще один важливий податок, який є обов’язковим. Він завжди буває однаковим і становить всього 20% від суми інших зборів.

Всі ці збори та податки, звісно, можна підрахувати за допомогою спеціального калькулятора. Все що від вас треба – це ввести необхідні дані, а всі підрахунки виконаються моментально в автоматичному режимі.Що обов’язково треба буде сплатити під час проведення розтаможки?

Способи розтаможки авто

Як загальновідомо, є лише два варіанти того, яким чином можна розтаможити бажаний автомобіль. Перший варіант – на юридичне лице – найкращий варіант для тих, хто  не бажає проводити процес розтаможки власноруч. Не важко здогадатися, що питання розтаможки буде брати на себе певна компанія. Весь процес зазвичай в такому випадку триває дуже недовго. По його завершенню власник отримає на руки всі необхідні папери.

А от інший варіант – розтаможка транспортного засобу на фізичне лице займає трохи більше часу. Таким чином навіть проходження кордону забере у вас набагато більше часу. Варто також зазначити, що в такому випадку не можна привозити більше однієї машини. Але в цьому випадку власник зможе повністю контролювати процес.

Нещодавно з’явилися новини про новий закон про розтаможку машин в Україні в 2018 році. Він повинен заборонити якимось чином такий легкий ввіз автомобілів та їх розтаможку. Але, насправді, це все чутки, а тому боятися поки що нічого.Способи розтаможки