Home Новини Новинки популярної музики 2018 року

Новинки популярної музики 2018 року

2880
0
нові сингли від гурту «Время и стекло»

Щороку всі з нетерпінням очікують цікавих музичних новинок. Популярна музика 2018 року поповнилась великою кількістю кліпів відомих виконавців різних жанрів. Крім того, плануються виходи нових альбомів.Щороку всі з нетерпінням очікують цікавих музичних новинок

Українська музика 2018 року

Відомий легендарний український рок-гурт «Брати Гадюкіни» порадує своїх прихильників новим альбомом під назвою «Сміх і Гріх». Окремі композиції із даного альбому вже представлені на розсуд публіки, а саме: «Б’ють дурного», «Крав», «We are the champions». Знаючи неординарність, вибуховість цього гурту слід очікувати неймовірної енергетики від кожної пісні.

Гурт «Фліт» також планує вихід кількох нових пісень, назви яких поки що не розголошують. Відомо лише, що пісні матимуть соціальне, політичне, саркастичне спрямування.

Очікується вихід нового альбому відомого колективу «Pianoboy». Соліст гурту Дмитро Шуров наголошує на тому, що це буде альбом іншого рівня, з іншим настроєм, іншим підбором пісень – більш романтичний, стриманий.

Мега-популярний останніми роками гурт «The Hardkiss» не втомлюється видавати нові пісні. Музиканти граються з різними жанрами: від досить жорстких рокових до ліричних ніжних композицій. У 2018 році прихильники зможуть оцінити нову композицію «Журавлі». Неймовірна чуттєвість мелодії досягнеться завдяки звучанню лише одного інструмента – гітари, а глибокий голос вокалістки нікого не лишить байдужим.український рок-гурт «Брати Гадюкіни»

Поп-виконавці також не лишаються осторонь і активно працюють над новими синглами та кліпами. Так, співачка Тіна Кароль крім того, що активно подорожує країною в рамках свого чергового концертного туру, працює  в студії звукозапису над новими піснями.

Новинки популярної музики 2018 року не можуть обійтися і без нових композицій від Олега Вінника. В кінці 2017 року виконавець розпочав свій концертний тур по Україні. На концертах співак виконує як старі, давно відомі та улюблені хіти, так і нові – прем’єрні. До таких належать: «Тая-тая», «Соло». Звичайно ж, це композиції про любов, вірність, взаємні почуття. Впродовж 2018 року планується вихід ще кількох пісень Олега Вінника.

Артем Мірзоян, яскраво спалахнувши на небосхилі поп-музики, нинішнього рок не втрачатиме своїх позицій і порадує прихильникам пісню «Джеральдіна», а, можливо, й вихід нового альбому.

Як же без жартівливого та неповторного Дзідзьо. В кінці 2017 року відбулась прем’єра нової пісні та кліпу на неї під назвою «Вихідний». Як завжди, прихильник були в захваті від легкого сюжету, великої кількості гумору в композиції. За словами самого Дзідзьо в нинішньому році заплановано вихід ще кількох пісень.

Тут же можна згадати і гурт «Тік» – легкі, в основному веселі пісні завжди дарують хороший настрій та позитив. На Новий Рік музиканти виступили кліп з цілком літньою назвою – «Волошки».

Для молодіжної аудиторії справжнім подарунком стануть нові сингли від гурту «Время и стекло». І це не дивно , адже практично кожна із їх композицій стає дуже популярною  і здобуває перші місця в різноманітних хіт-парадах.нові сингли від гурту «Время и стекло»

Прем’єри від маловідомих музикантів та гуртів

Крім цікавинок від відомих співаків та гуртів, у 2018 році можна буде насолодитися оригінальними та незвичними композиціями від маловідомих колективів. До таких належить гурт «Panivalkova». Цей жіночий гурт випустив кліп «Космополітик», у якому порушуються проблеми любові, єдності, вірності. Традиційні слова та мелодії у пісні переплітаються з мантрами та індійськими наспівами. У нинішньому році заплановано тур колективу по Україні.

Нова постать на українській естраді – це харизматична дівчина Кіра Мазур. У своїй творчості вона поєднує реггі, соул, рок. В результаті виходить незвичний мікс, яскравим прикладом якого є композиція «Вітерок».

Набуває популярності і гурт «Сальто назад». В нинішньому році вони порадують піснею «О мамо».

Зарубіжна музика 2018 року

Зарубіжна музика в 2018 році поповниться величезною кількість кліпів та синглів. Серед них прем’єри від:

  • Willy William;
  • Dua Lipa;
  • Andra and Mara;
  • Robin Schulz;
  • Imagine Dragons та ін.

В останні роки все більшої популярності набувають композиції на іспанській мові (Luis Fonsi, Enrike Iglesias). Ця ж традиція продовжиться і в нинішньому році. Не обійдеться без цікавих танцювальних треків (David Guetta).

Величезна кількість вже відомих новинок вітчизняної музики та іноземної дає можливість слухати популярну музику 2018 року всім, незалежно від віку чи вподобань. Кожен знайде щось цікаве та неповторне для себе. Набуває популярності міксування різних стилів та напрямів, навіть, здавалось би, непоєднуваних. Багато виконавців ризикнуть представити композиції або цілі альбоми з незвичним звучанням, обробкою, спробують себе у непритаманних стилях або манері співу.Willy William