Home Новини Новинки української пісні 2017 року, музика

Новинки української пісні 2017 року, музика

3366
0
Нова культура серед виконавців

За неї почали боротися ще за часів існування Київської Русі. Великі поети та митці захоплюються та приймають її за свою музу. У світі вона займає друге місце за мелодійністю та милозвучністю. Про що йде мова? – звісно про найважливішу складову українського народу – рідну мову. А зробити мову більш гарною допомагає музика. За шість віків українська пісня пройшла нелегкий шлях, проте не втрачає своєї популярності. Тому слід поважати культуру і в двадцять першому сторіччі та знати новинки музики 2017 року.

Ще декілька років назад, пісні, що виконувались рідною мовою, здебільшого, можна було почути від народних ансамблів. Проте, на кінець минулого та початок поточного року ситуація змінилась: усі виконавці, починаючи від поширеної «попси», закінчуючи роком, збагатили свій репертуар українськими піснями. Вітчизняні музичні гурти стрімко набули популярності на просторах Європи. Радіостанції та телебачення залюбки випускають до ефіру новинки українських пісень.найважливішу складову українського народу – рідну мову

Найбільш актуальні теми в композиціях

Починаючи з 2016 не втрачає своєї актуальності та популярності пісня Джамали «1944». Кількість переглядів кліпу на пісню складає біля 30 мільйонів. Теми, що є близькими до теми цієї пісні, виражають важливу для українського народу суть: відкритість у фактах, а також боротьбу за незалежність.

Новинки української музики 2017 року також несуть в собі дух патріотизму та здатність надихнути у тяжку хвилину. До топ-5 останніх потрапили наступні композиції:

  • ​ Гурт Шосте Чуття з піснею «Як приїхав». Давня історія покладена на сучасні ноти з елементами використання національних музичних інструментів. Тематична рок-музика є досить популярною серед молоді, та за кількістю прослуховувань займає 5-те місце серед новинок музики.
  • ​ Пісня «Мій друг» гурту Козак систем. Ця пісня з великим сенсом не залишає у спокої молодь країни. За натхнення, яке приносить композиція, українці надають їй почесне четверте місце в рейтингу.
  • ​ «Материнська Любов» Володимира Ткаченка займає середину топу. Ніжні слова про найкраще відчуття у світі, разом із цікавим супроводом, роблять композицію жвавою, патріотичною та популярною.
  • ​ Гурт CEPASA займає друге місце з композицією «100 бажань». У своїй мелодійній україномовній пісні автор розкриває таємниці сьогодення, за що й отримує велику популярність.
  • ​ Про найщиріші почуття співає молода виконавиця Інна Гласова. Композиція «Світи» передає всю сутність кохання та бажання закоханих пройти через усі труднощі задля можливості бути разом. За актуальну тему та гарне виконання композиція займає перше місце.Найбільш актуальні теми

Усе нове – давно забуте старе

Серед музикантів країни немало патріотів. Одним із таких був Кузьма Скрябін. Виконавець зробив великий вклад до культури країни. У пам’ять великому співакові з’являється все більше пісень. Тому останню композицію можна віднести до новинки української пісні 2017 року, музика до якої є новою, а ось слова давніми, проте незабутими. Пісня «Соло» у виконанні Віктора Павлика є новинкою поточного року. Також ця новинка є улюбленою піснею мами Кузьми. Оновлений гурт «СКРЯБІН» у своєму новому образі підтримує громадян та оновлює безсмертні хіти Андрія.

Наповнення культурної спадщини країни не проходить без участі епатажного гурту DZIDZIO. Навіть у складні часи популярний гурт підтримує всю країну своїми веселими піснями. У 2017 році українці вже встигли оцінити нові композиції цього гурту (за участі Івана Поповича) «Розлук не буде» та «Не матюкайся».

Молодь рекомендує

Початок року подарував українцям композицію молодого гурту LATEXFAUNA «Серфер». Виконавці навіть встигли відзняти кліп на однойменну композицію. Всього за декілька місяців новинка змогла завоювати популярність серед слухачів.

А ось нова композиція «ВІЛЬНА (Славень української жінки)» гурту INFERNO, заряджає позитивом та енергією усіх представниць прекрасної статі України.Молодь рекомендує

Нова культура серед виконавців

Українські виконавці «не пасуть задніх» у створенні популярних швидких композицій. Тому шанувальники «прискореного біта» оцінили новинки музики клубняк 2017 року. Без заперечень, музика та слова композиції «Пиво» у виконанні Дяді Жори, порадували слухачів ще з початку виходу.

Дівчата з гурту Selfy не припиняють радувати шанувальників новими композиціями, такими як: «Гаджети», «Відлуння» та ін. В той же час, талановиті діджеї країни доповнюють модні пісні дівчат та дарують їх у вигляді клубної музики слухачам.

Гармонічне тріо ILYB несуть радість та сенс разом зі своїми композиціями «НЕЯ» та «МАНІЯК». При чому останню можна почути як в українському, так і в англійському варіанті.

Композиція «Єє» гурту ДІЛЯ також є популярною на вечірках та щоденно набирає популярності серед прихильників клубної музики.Нова культура серед виконавців