Home Новини Новинки української музики 2018 року

Новинки української музики 2018 року

2190
0
Неймовірний виконавець Вінник

Нещодавно з’явилося правило, що на радіо дозволяється виводити в ефір лише 35 % пісень на українській мові. Новинки музики 2018 року – це чудова можливість познайомитися зі світом звуків і неповторного репертуару. В зв’язку з цим фани з великим нетерпінням очікують появи своїх улюбленців та або якоїсь інформації про них.

Цікаво, що великою любов’ю та лірикою відрізняються мотиви такого гурту як KADNAY. Починаючи з 2012 року гурт тривалий час випускає нові пісні, які полюбилися багатьом не лише на території нашої країни, але і за її межами. Незвично те, що члени гурту постійно знаходяться в пошуках і їхні пісні не мають якогось певного жанру.Новинки української музики 2018 року

Ось з’явилася пісня, яка має назву «Відчуваю». Вона розповідає цікаву і незвичну історію кохання двох молодих людей. Не зважаючи на той факт, що тривалість композиції лише за три хвилини, слухачі відчувають неабиякі емоції, які вирують всюди.

Не менш цікавим є також і гурт, який має назву THE HARDKISS. В його арсеналі також існує величезна кількість кліпів з коханням. Слід відзначити, що більшість його пісень будуть хітами ще тривалий час. Є одна неперевершена пісня, в якій дівчина благає свого коханого знову повернути всю романтику стосунків, її думки наповнені відчаєм і стражданнями.  Душевності композиції надає використання акустичної гітари.

Ця пісня носить назву «Журавлі» і вона вже зуміла отримати найбільшу оцінку меломанів і критиків. Її переспівали на шоу українських талантів під назвою «Х-фактор».гурт, який має назву THE HARDKISS

Неймовірний виконавець Вінник

Українці з захватом реагують на пісні, які з’являються у виконанні цього чудового співака. Категорію «новинки української музика 2018 року» доповнює прекрасна пісня «Соло» покорила серця багатьох людей. Всі пісні Олега пов’язані з коханням і ця не є виключенням. В ній поєднана двояка ліричність і неабияка сила почуттів.

Існує ще одна чудова пісня, котра отримала назву «Тая-тая». Вона спеціально написана для бек-вокалістки на ім’я Таісія. При бажанні можливо швидко віднайти в мережі Інтернет більш детальну інформацію стосовно цієї історії.

Пісня Бабкіна під назвою «Де би я» тривалий час звучить на багатьох радіостанціях. Наразі достовірно можливо сказати чи пісня побудована на історії кохання. Наводять на цікаві думки слова з неї: «Під твоєю владою я знову».

Співак – релігійна людина і не боїться цього афіширувати. Одним з найчудовіших хітів є «Привіт, Бог» що дійсно зачаровує та хвилює своєю співзвучністю і неповторністю.Неймовірний виконавець Вінник

Дзідзьо

Гурт є лідером по якості та співзвучності композицій на різну веселу тематику. З’явився чудовий кліп під назвою «Вихідний», який повеселив шанувальників. В композиції існує велика кількість комічності, логічно завершених моментів.

Новинки українські пісні 2018 року, музика і її неперевершене звучання не залежно від жанру  завжди надихають і дарують неперевершені емоції. Так, як пропонує проводити свій вільний час Дзідзьо може не кожна людина, але до порад співака все ж слід дослухатися, адже це може значно полегшити всю ситуацію і вирішити багато проблем.

Інші композиції

Нові пісні з’являються кожного дня і їх можна з легкістю скачати на інтернет-ресурсах. Окремо слід також згадати і про пісню під назвою « О мамо», яку виконує гурт під назвою «Сальто назад».

Не зважаючи на той факт, що пісня здається доволі спокійною і банальною, вона з легкістю могла завести населення під час проведення «Євробачення». Вже доволі тривалий час композиція не сходить з хвиль радіостанцій, займаючи позицію в топі найкращих пісень.

Київський молодий і чудовий гурт, який має назву «О» виконав композицію під назвою «Хто я». Не зважаючи на той факт, що в своїй творчості вони використовують досить мало всього, в даному випадку мова йде про аранжировку за допомогою оркестру, що робить композицію неперевершеною і загадковою разом.

Виконання відбувається в футуристичному стилі. Гурт також нещодавно прокоментував інформацію щодо створення кліпу. Ця інформація досить цікава, адже кожен виконавець вклав в її створення частину себе і тому було отримано такий неперевершений результат.

В якості натхнення використана пісня Кузьми Скрябіна під назвою «Риб’яча мова», яка доповнила та внесла життєві моменти в створену композицію.

Новинки музика клубняк 2018 року доповнює. Ось, наприклад, на зірковому небосхилі засвітилася нова зірка ім’я якої Кіра Мазур. Вона виконує пісні в різноманітних стилях. В її репертуарі можна зустріти рок і діп-хаус, а, також регбі і соул та багато іншого. За її неабиякий талант дівчина іменується як Леді Гага вітчизняного формату. Це їй дуже імпонує.

Кіра пропонує своїм шанувальникам прослухати таку пісню як «Вітерець», котра захоплює легкістю, творчою жилкою та іншими не менш цікавими моментами. Соціальні мережі вже можуть запропонувати її для прослуховування всіма віковими групами.

Також можна згадати і репертуар такого виконавця як Арсен Мирзоян і його нову композицію під назвою «Джеральдина». Артема Півоварова і пісню «Моя ніч». Крім того, не слід забувати “SEMMAR”, чудовий гурт і його неперевершені пісні. не слід забувати “SEMMAR”