Home Новини Хто їде на Євробачення 2017 від України?

Хто їде на Євробачення 2017 від України?

241 просмотров
0
логотип Євробачення

Я і в минулих роках, Україна не знехтувала можливістю взяти участь у конкурсі Євробачення. Але в цьому році, завдяки перемозі Джамали, цей конкурс буде проводитись саме в Україні. Нещодавно відбувся великий національний відбір, і стало відомо, хто буде представляти Україну на Євробаченні 2017. Сам національний відбір вміщав собі аж чотири етапи. В кожний наступний етап проходили тільки найкращі.

Сам Костянтин Меладзе казав, що відібрати учасників шоу було дуже важко, адже було дуже багато гарних представників. Конкурс був виснажливим і цікавим. Критеріями для вибору артистів були: епатаж, якість їх музики, мелодійність, та інші. Якщо ви й досі не знаєте результати відбору, то краще подивіться усі відео фіналістів. Це були досить яскраві та емоційні виступи, які неодмінно варті уваги.

Наразі Євробачення є не тільки дуже цікавим і популярним шоу, а ще й популярною темою для розмов. Уся Європа цікавиться усім, що зв’язано з цим шоу. Усі прагнуть придбати білети на Євробачення. Це все тому, що шоу є чесним. У ньому зазвичай перемагає найсильніший учасник з найкращою піснею. Нещодавно стало відомо, яким буде Євробачення 2017, хто представить Україну на Євробаченні.логотип Євробачення

Що відомо про шоу?

Дата, коли буде проведено шоу, була визначена ще на зустрічі країн учасників. Основні етапи Євробачення 2017 року відбудуться в травні. Фінал очікується саме 20 травня. Наразі відомі деякі подробиці відносно підготовки до проведення. Де буде шоу наразі невідомо. За правилами конкурсу свято має відбуватися у приміщенні. Але влада Києва має намір провести його на свіжому повітрі у столичному спорткомплексі «Олімпійський». Нажаль, він не є досить гарним місцем для цього, а тому інші міста висловили бажання і можливість прийняти конкурсантів.

Хто представлятиме Україну?

Фаворитами вважали відому групу «O.Torvald». Тому не дивно, що за результатами національного відбору перемогу здобули саме вони. Представляти Україну на самому шоу вони будуть з піснею «Time». Як каже лідер гурту – Женя Галич, ця пісня, як не дивно, про сам час, який невпинно плине. Час – це одна єдина річ, яку не можна повернути назад. Ця пісня про те, що треба цінувати кожен момент свого життя, адже він ніколи більше не повториться. Треба цінувати своїх рідних та близьких. Важливіше за все насолоджуватись саме тим моментом, який є зараз. Гурт намагається донести думку, що ні за що не можна втрачати час. Треба максимально продуктивно його використовувати. Брати від свого життя усе.Фаворитами вважали відому групу «O.Torvald»

Історія гурту

Сам популярний український гурт був створений ще в 2005 році в Полтаві. Незабаром він перебрався до столиці. Історія гурту розпочинається ще давно, коли Євген Галич був одним із засновників вже неіснуючого гурту «Крути! Педалі». Після його розпаду сам Женя Галич разом частиною попереднього гурту та новими учасниками заснували «O.Torvald» та згодом вирушили підкорювати столицю. Вони разом винайняли немалий приватний маєток, у котрому і проживали. Як і всі інші новостворені гурти, «O.Torvald» намагалися долучитися до будь-яких конкурсних фестивалів, аби тільки показати себе. В той же час проводилися записи пісень гурту, багато з яких ще й досі не були закінчені. Можна з легкістю сказати, що цей гурт пробивався наверх з самого низу, а тому не дивно, що вони стали тими, хто представлятиме Україну на Євробаченні в 2017 році.

Потім, у 2007 році, почався запис дебютного альбому. У світ він вийшов у 2008 році на лейблі «Весна Music». Саме після цієї події усі очі були прикуті до гурту, та усюди велась розмова саме про них. Можна казати, що це вивело їх на новий рівень. Хлопці почали частіше відвідувати різні передачі на телебаченні та радіо, тому їх популярність невтомно зростала.

У 2009 році один з американських режисерів зробив гурту пропозицію. Він давно мав бажання співпрацювати з якимось українським гуртом. Саме тому хлопцям було запропоновано знати декілька відеокліпів. Це допомогло ще більше прославити музичну групу.

Після того, як світ побачив другий альбом, а сталося це в 2011 році, гурт отримав неабияке визнання та популярність. Альбом мав багато відмінностей порівняно с першим, адже після зміни складу групи змінилася і її музика. Сам альбом презентувався майже у всіх містах України.Україна 2017

Далі був влаштований акустичний тур, який сприяв запису нових пісень. Того ж часу і була розпочата робота над третім альбомом. Згодом гурт гастролював по фестивалям, де полюбився народові та отримав неабияку славу, народне визнання. Таких фестивалів налічується більше двадцяти. Після цього, у 2012 році був випущений цей самий третій альбом. Тур, у підтримку альбому вміщав більш ніж двадцять концертів. У 2014 був оголошений і випущений наступний, четвертий альбом. Ось такою є історія тих, хто поїде на Євробачення 2017 від України.

Євробачення є дуже відомим міжнародним конкурсом. Щороку він привертає дуже багато уваги та приковує мільйони глядачів до телеекранів. Конкурс полюбляють і за те, що він є чесним. Тільки одна людина з однієї піснею представляє свою країну. А переможець визначається за допомогою голосування телеглядачів та оцінки журі від кожної країни.

Саме шоу також має свої особливі рекорди. Їх насправді немало. Основним є рекорд по кількості зайнятих перших місць у Євробаченні. Наразі Ірландія лідирує по кількості перемог у конкурсі. Це відбувало аж цілих сім разів. Хто знає, може колись Україні вдасться побити цю цифру та стати своєрідним рекордсменом у цьому шоу.

Під час фіналу пісенного конкурсу починають діяти дуже суворі та принципіальні правила. Таким чином, наприклад, будь-яка пісня, яка триває довше трьох хвилин може бути знята з конкурсу. Такі правила установлюються та повідомляються задовго до початку шоу. Це дає змогу конкурсантам підготуватися на належному рівні.Євробачення 2017

Ось що із себе представляє відомий пісенний конкурс. І тепер, коли ми знаємо хто їде на Євробачення 2017 від України залишається тільки дочикатеся шок та вболівати за свою країну.

Previous articleПризовний вік в Україні у 2023 році
Next articleКлассифікатор кодів УКТ ЗЕД України 2023