Home Відпочинок 2018 рік кого Наступний 2017 рік якої тварини

Наступний 2017 рік якої тварини

372 просмотров
0
якої тварини за китайським гороскопом буде наступний 2017 рік

Якщо вірити східному календарю, у кожного року є своя тварина-покровитель, яка вносить дещо унікальне в нові 12 місяців. Кожна з дванадцяти істот східного календаря по-особливому здатна формувати долю людини, тож ваше життя наступного року буде створюватись в залежності від того, 2017 рік якої тварини за гороскопом настане. Для того, щоб рік минув для вас спокійно та безпечно, варто познайомитись з характером тотемної тварини і розписати план поведінки та дії протягом всіх дванадцяти місяців. І тоді від долі вам варто буде очікувати тільки подарунків, оскільки хто попереджений – той озброєний, за свідченням відомої приказки.

якої тварини за китайським гороскопом буде наступний 2017 рік

Чарівність і сила Вогняного Півня

Тож наступний 2017 рік якої тварини нам варто очікувати ? Якщо перевірити сформований тисячоліття тому календар китайців, з січня 2017 року світ вступить в епоху граціозного та сміливого Вогняного Півня. Він є 10 за чергою знаком в гороскопічній системі китайців і є одним з найцікавіших знаків. Півень яскравий, витончений і демонстративний в кожній своїй дії, тож варто очікувати надзвичайно наповненого подіями року, який буде здатен внести радикальні зміни у ваше життя.

Завдяки цьому року ви поринете у вирій емоціонального підйому. Навіть повітря буде насичене мріями, сподіваннями та наснагою. Головне пам’ятати, що, незважаючи на оптимістичну схильність вашої душі, першою дією має стати створення непорушного грунту під вашими ногами.
Рік Півня завжди приносить спогади про давнішні образи, що давно відійшли у минуле, можливе загострення стосунків навіть між окремими державами. Однак Півень завжди розв’язує конфлікти дипломатичним шляхом, а не силою зброї. Китайські астрологи визначають Півня як товариську та витончену тварину. Темпераменту його можуть позаздрити усі інші знаки – його внутрішня сила не вичерпується навіть тоді, коли всі інші вже змирились і опустили руки, покірливо приймаючи удари долі. Зважаючи на те, якої тварини буде 2017 рік, треба забути про лінощі та йти до своєї мрії наперекір усьому – лише таких людей буде щедро обдаровувати енергійний Півень.

Ви майже ніколи не побачите Півня без сил чи з похилою головою, ніхто і ніщо не може збити його з пантелику. Він здатен транслювати жагу до дії оточуючим, півень надто працелюбний і напористий. Його амбіції з легкістю борються зі страхами, він не спасує перед негараздами, тож в рік Півня готуйтесь до блискавичних перемог. В разі вашої потрібної напористості цей забіяка надасть вам допомогу на усіх фронтах – від професіонального до особистого.

наступний 2017 рік якої тварини

Крім того, цей знак дуже добре відрізняє правду від брехні – жодна таємниця не залишиться невідкритою. Можливо, вам варто приготуватись до щирих розмов з близькими, бо секрети цього року можуть зіграти з вами погану гру. Та й в цілому з близькими вам людьми краще бути щирим – саме на те вони й назвиаються “близькими”. Бо якщо ви не можете розкрити своє серце навіть найдорожчим людям- то кому ще ви його розкриєте ? Випадковому попутнику ? Водію таксі ? Колезі після бенкету ? Ці розмови не принесуть вам жаданого заспокоєння. Будьте чесними з рідними – вони на це заслуговують.

Педантичність та вимогливість, характерні для цього знаку, перетворюють його на прихильника тих, хто найбільш за все зацікавлений кар’єрою. Півень дасть вам здібність до швидкого, конструктивного і надзвичайно елегантного вирішення завдань. Зі сторони може здаватись, що ви зовсім не прикладаєте зусиль для того, щоб все йшло за планом, але ми-то з вами знаємо правду. Якщо ви раптом злякались того, якої тварини за східним гороскопом буде 2017 рік, якої справедливої та вимогливої – то заспокойтесь. Вам варто лише дякувати господарю року за кожне успішне звершення, бо він полюбляє компліменти і просто тане від похвал, і все буде в порядку.

Конструктив і проблеми від Вогняного знаку

Протягом 2017 року треба обачливо пускатись в авантюри, тим паче що Півень стане активно вас підштовхувати. Це створіння надто самовпевнене, щоб з належним острахом оцінити риски, кидається в омут з головою, куди може затягнути з собою і вас. Іноді це може привести к гарним результатам, адже Півень – створіння працелюбне. Проте не варто обманюватися – така вдача надо швидкоплинна, якщо не продумана, наступного разу може так не пощастити.

Чарівний Півень – істота егоїстична, тож не забувайте приділяти час собі та своїм хобі. Тим паче що цього року ви зможете досягти в них неабияких висот. Звісно, якщо будете тренуватися як слід. Не забувайте також і про родину та друзів, проводьте з ними якомога багато часу, спілкуйтесь, грайте в ігри, допомагайте їм, слухайте їх уважно, якщо потрібно, бо якщо не зробите цього, то залишитесь на самоті.

2017 рік якої тварини за гороскопом

Пам’ятайте, що Півень доволі простодушний, тому в роки, що проходять під його покровительством, активізуються недоброзичливці, і ви легко можете стати жертвою їх маніпуляцій. Обов’язково турбуйтесь про здоров’я – цього року не варто захоплюватись поганими звичками. Одразу налаштуйтесь на правильний образ життя, купіть абонемент на фітнес або плавання, їжте натуральні продукти, відмовтесь від паління – всі ці зміни пішли б вам на краще в будь-якому випадку, а цього року вони просто необхідні. Тим паче що Півень схильно відноситься в першу чергу до тих, хто піклується про себе, а значить піклується і про нього. Цей рік також буде характеризуватись частими змінами настрою і великою емоціональністю, протягом року ви зарядетесь враженнями на декілька років вперед. Але це також означає, що треба буде пильно слідкувати за собою, бо в стані підвищеної чутливості людина може накоїти будь-що, і добре, якщо це “щось” можна буде легко і без особливих зусиль виправити, але якщо ні ?

І останнє. Не дивлячись ні на те, якої тварини за китайським гороскопом буде наступний 2017 рік, ні на те, якого він буде кольору, ні на гороскопічні позначення цих речей, будьте просто настільки справжніми людьми, наскільки ви це можете. Даріть радість своїм близьким. Чаруйтеся красою сонця на схилах міських дахів. Любіть. Живіть повним життям.

Previous articleЯкого кольору буде 2017 рік
Next articleКоли буде Благовіщення Пресвятої Богородиці в 2023 році?