Home Відпочинок 2020 рік Якої тварини буде 2022 рік?

Якої тварини буде 2022 рік?

155 просмотров
0

Вчення древніх китайців розповідає про те, що кожен рік, який проходить на землі має символ у вигляді звіра. Ці покровителі, яких є дванадцять, характеризуються особливим кольором та представляють одну зі стихій. Вже зараз дехто цікавиться наступним знаком, бо всі прагнуть кращого та спокійного життя, особливо для малечі. 2022 рік якої тварини за гороскопом добре відомий астрологам.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - tiger-3264048_1920.jpg

Характеристика знаку

Нещасливими цифрами в цьому періоді стають одиниця та шістка. Сприятливими кольорами для тварини служать червоний та фіолетовий, не годяться білий та синій. Добробут та вдачу приносять квіти у вигляді жовтих орхідей та троянд, непримітна календула. Відмінно почувають Тигра себе в компанії Кроликів та Тигрів, сумісні з Конями.

Покровитель подарував світові Майкла Джексона, Сократа. В ньому народилися такі таланти як Софія Лорен, Клаудія Шиффер, Бриджит Бардо, великий воєначальник Суворов, цар Олександр I. Плануючи вступати до Вишу, інколи молодь звертає увагу на те, наступний 2022 рік якої тварини, бо не знає, на кого ліпше вчитися. Астрологи радять найкраще обирати в ньому професії викладачів, суддів. Сприяє Тигр адвокатам, служителям церкви, дослідникам.

Цей звір втілює чесність та благородство, характеризується стійкістю та відданістю не лише в китайському календарі, але й у багатьох інших культурах світу. Східний гороскоп подає тварину як символ, що має не дуже простий характер, та позначає Ян – чоловічий початок. Старовинна мудрість наділила тварину цікавістю, подарувала їй неабиякий розум, здатність співчувати іншим. Але Тигр відрізняється лінню та доволі цинічна.

Впливає символ на долю дітей, що побачать світ за часи його господарювання. Якої тварини буде 2022 рік важливо сімейним парам, що планують народити малюка. Дитина, що з’явиться в період, за який відповідає цей звір, має вирости:

  • чесною;
  • справедливою;
  • практичною.

Вона не боятиметься захищати слабкіших, бо буде хороброю. Такі люди полюбляють займатися критикою інших, дуже вперті та розсудливі.

Чим наділяє стихія?

Якої тварини за східним гороскопом буде 2022 рік астрологи вміють подавати з усіма подробицями. Людей цікавлять не лише риси, котрі присутні у Тигра, але й стихія, що характеризує символ.

Люди, що народжуються в рік панування стихії в образі металу, не швидко знаходь товаришів та пару для шлюбу, бо дуже багато вимагають від оточення, але й відповідають справжньою турботою та вірністю. Піклування інколи переходить межі, а ревність заважає родинним відносинам.

У Тигра на перший план найчастіше виходить матеріальний добробут. Професію вони обирають з метою заволодіти стабільною репутацією. Характерною рисою людей, що з’являються в рік, коли стихією є метал, служить недовірливість, умовити їх нелегко. Але знайшовши друзів, не звертають увагу на розбіжності, що виникають не так вже й рідко.

Роз’яснення, котрі надають астрологи, не підтверджуються, але й не спростовуються наукою. На характер малюка в значній мірі впливає оточення. Як поводитиме себе дитина залежить від того, хто її виховує, скільки приділяє уваги цьому питанню.

Де та з ким зустрічати символ?

Якої тварини за китайським гороскопом буде наступний 2022 рік, цікавить дівчат, що вже готують нові наряди, та юнаків, що мріють зустріти його насичено та яскраво. Звір, що є символом, не терпить самотності, навпаки, грайливий та активний. Тому варто збиратися в великі компанії, веселитися, а не сумувати.

Тигр являється на зміну стихії вогню. Тож потрібно організувати цю зустріч достойно, аби покровитель отримав задоволення. Ця тварина не потребує вишуканих страв, а зрадіє простим та ситним наїдкам.

Сервування столу та дизайн мають підходити один до іншого. Замість похмурих та темних кольорів повинні бути присутні відтінки зеленого, жовтого, золотавого, коричневого. Символу сподобається скатертина з натуральної тканини – льону або бавовни, серветки, зроблені у вигляді цуценяти, букет із засушених квітів, ялинові гілки, а от свічки не потрібні. В якості дрібних подарунків біля тарілки кожного можна поставити мініатюрні фігурки звіра. Буде цікаво та весело.

Аби вгодити покровителю зі стравами потрібні стейки, біфштекси, котлети, м’ясо з кісточками. Для десерту підійдуть цукерки в яскравих обгортках, помаранчеві мандарини. Безалкогольний коктейль золотистого кольору з апельсинами та мускатним горіхом, приправлений гвоздикою та корицею поєднає смак з чудовим виглядом.м'ясна страва

Яким передбачається рік

Тигр, що є справедливою тварину, в році, в котрому господарюватиме, має подбати аби не падали снаряди, не ревіли над головами літаки, не здригалася земля від вибухів. Потрібно сподіватися, а гороскоп це обіцяє, що нарешті настане перелом, закінчиться криза в економіці. Люди почують полегшення, стануть знаходити роботу по душі та згідно фаху.

Астрологи в один голос твердять, що стихія у вигляді металу не принесене катаклізм та розрухи. Рік буде більш спокійним ніж попередні. Він добре підходить:

  • для укладання шлюбів;
  • для придбання житла;
  • для романтичних пригод;

Тих людей, що сумлінно працюватимуть, чекає неабиякий успіх, підвищення по роботі. Накопичені негативи та труднощі мають залишитися позаду.

Не зважаючи на те, що в нашій країні сповідується християнство, стає модним асоціювати ознаки року з тваринами східного гороскопа. Вважається, що як зустрінуть звіра, так він і віддячить. Тож людям варто постаратися, та зробити все, аби задовольнити покровителя року.

Previous articleПравославний календар на 2022 рік для України
Next articleЯкою буде погода навесні 2022 року?