Home Технології Війна. Anonymous зламали принтери тисяч росіян, щоб викрити брехню путінської пропаганди

Війна. Anonymous зламали принтери тисяч росіян, щоб викрити брехню путінської пропаганди

75
0
Війна.  Anonymous зламали принтери тисяч росіян, щоб викрити брехню путінської пропаганди

Війна.  Anonymous зламали принтери тисяч росіян, щоб викрити брехню путінської пропаганди

Як повідомляє Anonymous у твіттері, наразі надруковано понад 100 000 примірників кампанії. копії заяв із закликами не вірити в кремлівську версію війни в Україні. “Громадяни Росії, дійте зараз, щоб зупинити терористів. Путін вбиває тисячі людей в Україні”, – написано в ньому.

У заяві, яку цитує американський портал International Business Times (IBT), також наголошується, що війна, яку розв’язав Володимир Путін, стосується “кордонів і страху перед Заходом”, а не України. Зазначалося, що «папірець і чорнило — це мала ціна за кров невинних». Росіян також закликали боротися за свою «спадщину та честь, щоб повалити корумповану систему Путіна, яку він краде з вашої кишені».

ДИВІТЬСЯ: Війна в Україні. Анонімні хакери: ми зірвали виступ Путіна

Співрозмовник IBT, хакер під псевдонімом DepaixPorteur у Twitter, який брав участь в акції, повідомив, що на зламаних пристроях також були інструкції щодо встановлення безкоштовного програмного забезпечення Onion Router, завдяки якому, зазначив він, росіяни могли отримати доступ до «справжні ЗМІ» та обійти російську цензуру .