Home Світ Єленя Гура, Любань. Він не хотів сидіти в тюрмі, жив у...

Єленя Гура, Любань. Він не хотів сидіти в тюрмі, жив у лісовій хатині

71
0

44-річного розшукували для відбування покарання у вигляді позбавлення волі. У місцях, де його очікували знайти поліцейські, його не було. Зрештою вони отримали інформацію, що житель Нижньої Сілезії може переховуватися в одному з лісів, де він мав жити в хатині кілька тижнів. – Він не приховував свого здивування, коли побачив поліцейських, – повідомляють офіцери.

Поліцейські розшукували 44-річного жителя Карконоського повіту. Чоловіка засудили до одного року та п’яти днів позбавлення волі, в тому числі за водіння в нетверезому стані. – Запис в інформаційних системах поліції дав зрозуміти, що робити з 44-річним. Його довелося затримати і доставити до в’язниці, – каже Едіта Багровська з поліції в Єленій Гурі.

«Він не приховував свого здивування, коли побачив поліцейських»

Правоохоронці перевірили місця, де міг проводитися обшук. Безуспішно. Нарешті вони опинилися в лісі в Любанському повіті, де, згідно з отриманою інформацією, мав переховуватися 44-річний чоловік. – Чоловік був настільки відчайдушний, що збудував посеред лісу хатину, в якій прожив кілька тижнів. Він не приховував свого здивування, коли побачив поліцейських, – каже Багровська.

44-річного чоловіка спочатку затримала поліція, а потім відправила для відбування покарання до колонії.

Він переховувався від поліції і жив у лісовій хатиніполіції в Єленій Гурі

Основне джерело фото: поліції в Єленій Гурі