Home Гороскоп Щоденний гороскоп на п’ятницю, 28 лютого 2020 року – Сьогодні будуть правити...

Щоденний гороскоп на п’ятницю, 28 лютого 2020 року – Сьогодні будуть правити Бики, а ось Близнюки, як ніколи ніжні …

72
0

Гороскоп – Овен (21 березня – 19 квітня)

У Овнів сьогодні все добре. У них є можливість проявити себе з кращого боку, особливо на роботі, де вони почнуть наздоганяти. Їм просто доведеться трохи приборкати готовність до хвастощів, щоб не ввести їх в оману. Тримайтеся поруч із Терезами та Стрільцями.

Гороскоп – Телець (20 квітня – 22 травня)

Бики тепер будуть впевнені та переважаючі. Він наведе порядок у прострочених справах і впорядкує свої відносини з оточенням. Навряд чи хтось сьогодні може розраховувати на вашу поблажливість. Однак пам’ятайте, що не варто перестаратися, беручи на себе занадто багато обов’язків. Сьогодні Близнюки до вас прихильні.

Гороскоп – Близнюки (23 травня – 21 червня)

Близнюки сьогодні ніжні та поступливі. Вони з радістю підуть назустріч їхнім проханням і не відмовлять у допомозі. Але також будьте обережні, щоб нікому не маніпулювати вами. Краще дотримуватися правил. Помічний знак сьогодні – Богородиця.

Гороскоп – Рак (22 червня – 22 липня)

Раки сьогодні трохи зайняті. На жаль, це буде насичений і виснажливий день. Але не відмовляйтеся від чогось важливого для вас. Завдяки наполегливості ви тепер придбаєте все, що вважаєте необхідним для себе та своєї родини. Дотримуйтеся правил і того, що підказує вам ваша інтуїція. Помічними знаками є Овен і Риби.

Гороскоп – Лев (23 липня – 23 серпня)

Леви сьогодні боротимуться за свої гроші та становище. Будьте обережні, щоб ніхто не використовував вас у своїх цілях і не відбирав ваші ідеї. У вас величезна сила прориву. Пам’ятайте, що ваші ідеї креативні, і їх важко перевершити. Овен зараз з вами.

Гороскоп – Діва (24 серпня – 22 вересня)

Зараз Діви неспокійні та трохи надто чутливі до себе. Вас легко зворушать і образять. Подумайте, однак, чи варто бути в такому конфлікті з оточенням. Сьогодні важливо працювати над покращенням стосунків з людьми. Овен і Риби прихильні до вас.

Гороскоп – Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези здивовані тим, скільки речей і речей відбувається одночасно. Однак їм доводиться справлятися з усім цим самостійно. Але сьогодні ви будете вперті і впевнені у своїй правоті. Ви також віддасте перевагу працювати у своєму власному ритмі і не підкорятися велінню команди. Ви проведете південь, зустрічаючись з друзями. Стрілець тепер у вашій прихильності.

Гороскоп – Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони сьогодні будуть нервувати. Вони не дозволять нікому скористатися їх добрим серцем і відданістю своїй справі. Було б добре уникнути деяких непорозумінь. У вас також є шанс відкрити чужі секрети. Тримайте їх при собі. Лев – помічний знак.

Гороскоп – Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці сміливі і сповнені сил. Оптимізму вам теж не бракуватиме. На роботі ви отримаєте цікаву пропозицію, яку будете довго розглядати. Однак остерігайтеся чуток і не піддавайтесь маніпуляціям. Риби зараз доброзичливий знак зодіаку.

Гороскоп – Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Сьогодні жінки-Козероги відчувають себе трохи втомленими і песимістично дивляться на реальність. Переконати вас на ризиковані починання буде нелегко. Але не діліться сьогодні з кимось, хто не вміє зберігати таємниці. Займіться своїми справами, і середовище стабілізується. Овен і Риби зараз прихильні до вас.

Гороскоп – Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії сьогодні будуть дещо нерішучі. Їм буде важко прийняти рішення навіть щодо найнагальніших справ. Ви також отримаєте пропозиції з того боку, якого ви найменше очікуєте. Можливі сюрпризи і дивні зустрічі. Але в цілому для вас це означає гарний день. Скорпіон тепер корисний знак.

Гороскоп – Риби (19 лютого – 20 березня)

Рибам буде важко вирішити, що для них краще. Однак їм доведеться прийняти важливі рішення, які зажадають мужності. Не ризикуйте надмірно. Хтось також попросить вас вирішити певну суперечку. У Риб з артистичними здібностями день буде вдалим. Помічний знак зодіаку сьогодні – Телець.