Home Гороскоп Щоденний гороскоп на п’ятницю, 29 листопада 2019 року – Козероги не скаржатимуться...

Щоденний гороскоп на п’ятницю, 29 листопада 2019 року – Козероги не скаржатимуться на нудьгу, Близнюки проведуть день безтурботно…

61
0

Гороскоп – Овен (з 21 березня по 19 квітня)

Баранам потрібно трохи відпочити від своїх обов’язків, бо їхнє тіло потребує відпочинку. Сходіть на прогулянку чи в кіно. Або де можна зітхнути спокійно. Також можна полежати на дивані. Корисним знаком зараз є Козеріг.

Гороскоп – Телець (20 квітня – 22 травня)

Сьогодні Тельцю буде добре. Нема про що турбуватися, у кращому випадку їм доведеться трохи допомогти родичам або подбати про службові справи для когось. Залишок дня буде вашим, і ви наповните його тим, що вам найбільше подобається. Тепер ви можете розраховувати на Діву.

Гороскоп – Близнюки (23 травня – 21 червня)

Близнюки щасливі та безтурботні як рідко. Це особливий день для вас, і ви повинні насолодитися ним у повній мірі. Незвичайні події та цікаві зустрічі, і навіть початок дружби – це чекає Близнюків найближчим часом. Більше того, на вас прихильно дивиться впливовий Телець.

Гороскоп – Рак (22 червня – 22 липня)

Рак проведе день у тихих моментах із сім’єю чи близькими друзями. Проте ніхто не вмовить їх бути активнішими, у поїздках чи ризикованих підприємствах. Раки воліють трохи подрімати. І Телець був би радий поговорити з ними сьогодні.

Гороскоп – Лев (23 липня – 23 серпня)

Леви чуйні та готові допомогти. Вони дадуть кілька порад, які вважатимуться мудрими та орієнтованими на майбутнє, а також точними. Уникайте пліток та закулісних дій на роботі, бажано тримайтеся подалі від певних токсичних людей. Тепер у вас є помічник під знаком Козерога.

Гороскоп – Діва (24 серпня – 22 вересня)

Діви допитливі, загадкові та сповнені фантазії. Такий день! Так вони рухатимуться у світі інтуїції та недомовленості. Тільки не перестарайтеся з цими настроями на роботі, щоб вони не сприймалися як ліньки. За вами стоїть послужливий Скорпіон.

Гороскоп – Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Сьогодні ваги потребують відпочинку, тому що їм потрібно скласти план дій на наступний тиждень. Воно того варте, адже завдяки цьому ви не тільки уникнете нагромадження обов’язків, а й розставите свої пріоритети. Попросіть людину, яка допоможе вам у вирішенні певного складного питання. Це може бути хтось із Овнів.

Гороскоп – Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони зосереджені у своїх думках. Не обтяжуйте себе сьогодні якимись додатковими зобов’язаннями, тому що від їхнього виконання все одно є нитки. Найкраще, що ви зробите сьогодні, це помедитуєте і згадайте старі добрі часи. Покличте Овнів або інших хороших друзів та знайомих і запросіть їх на приємну вечерю. Це буде того варте!

Гороскоп – Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці змінять свої плани, але це їх не надто засмутить. Сьогодні їм слід зосередитися на налагодженні добрих відносин із сусідами та на справах найближчих людей. Можливо, нам доведеться вислухати їхні скарги та допомогти їм упоратися з труднощами. Ви можете розраховувати на підтримку Водолія.

Гороскоп – Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козерог має досить цікавий день, навіть милий і веселий. І все починається так безневинно. Ви навіть не підозрюєте, що така тривіальна подія може мати такі далекосяжні наслідки. Не забудьте порадитися зі своїм дружнім Овном.

Гороскоп – Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії незадоволені і досить нетерплячі. Вони хотіли б, щоб про все подбали одразу, що не завжди можливо. Отже, озброїться гумором та вирушайте на зустріч уже сьогодні. Корисно буде дистанціюватися від себе. Ви можете розраховувати на підтримку Терезів, відкритих досвіду.

Гороскоп – Риби (з 19 лютого по 20 березня)

Риби розпорошені і дещо відсутні духом. Це правда, що вони спостерігають за людьми по-доброму, але насправді не хочуть нізащо вплутуватися. Подумайте про речі, які вас цікавлять, та проведіть із ними час. А для компанії візьміть когось із знака вашого доброзичливого Тельця.