Home Спортивне життя Вімблдон: фінал Новак Джокович – Нік Кіргіос. ТБ-трансляція та онлайн-трансляція

Вімблдон: фінал Новак Джокович – Нік Кіргіос. ТБ-трансляція та онлайн-трансляція

62
0
Новак Джокович

У гранд-фіналі чоловічого турніру Wimbledon 2022 Новак Джокович зустрінеться з Ніком Кіргіосом. Явним фаворитом – особливо на думку букмекерів – є серб, але австралієць на кортах Вімблдону довів, що всі повинні з ним рахуватися. Трансляція матчу Джокович – Кіргіос на Polsat Sport і Polsat Box Go.

Недільний матч стане 32-м фіналом у кар’єрі Джоковича. Це рекорд в Open era. Таким чином, турнірний досвід, безсумнівно, стане перевагою третього гравця в рейтингу ATP. Про це сам зацікавлений розповів під час суботньої прес-конференції.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Розклад трансляцій Вімблдону – 10.07.2022

Кіргіос знаходиться на зовсім іншому етапі своєї кар’єри. Поєдинок з Джоковичем стане для нього першим фіналом турніру Великого шолома в кар’єрі.

У австралійця теж є свої аргументи. А саме, він один із небагатьох тенісистів у світі, який ніколи не програвав сербу. У джентльменів була можливість зустрітися двічі, і в обох випадках Кіргіос переміг з рахунком 2:0.

Відносини обох гравців складні. У минулому Кіргіос неодноразово висміював свого фінального суперника, імітував його святкування або припускав, що він симулює травму. З іншого боку, він заступився за серба, коли того виключили з цьогорічного Australian Open.

На шляху до фіналу Джокович по черзі переміг Сунву Квона, Танасі Коккінакіса, Міоміра Кецмановича, Тіма Ван Рейтховена, Янніка Сінне та Кемерона Норрі. На шляху Кіргіоса в півфіналі стояли: Пол Джабб, Філіп Країновіч, Стефанос Ціціпас, Брендон Накасіма, Крістіан Гарін і Рафаель Надаль, який, однак, знявся зі змагань через травму.

Трансляція матчу Джокович – Кіргіос на Polsat Sport і Polsat Box Go. Початок о 15:00.

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.