Home Гороскоп Щоденний гороскоп на п’ятницю, 14 грудня 2018 року – Бики не скаржаться,...

Щоденний гороскоп на п’ятницю, 14 грудня 2018 року – Бики не скаржаться, а Леви повинні розслабитися

58
0

Гороскоп – Овен (21 березня – 19 квітня)

Зараз п’ятниця і постарайтеся провести її спокійно – дотримуйтеся внутрішнього голосу і, якщо вам хочеться писати пресу, оновлюйте світові новини, а не дивіться в телефон кожні 5 хвилин.

Гороскоп – Телець (20 квітня – 22 травня)

Можливо, це не найкращий день у вашому житті, але не нарікайте надто, оскільки він може перетворитися на гірший день. Скоріше будьте обережні, починаючи любовні стосунки сьогодні, і якщо ви це зробите, то не поспішайте, як зазвичай.

Гороскоп – Близнюки (23 травня – 21 червня)

З самого ранку вас буде тягнути на шопінг і якщо протягом дня ви не втамуєте цю спрагу за допомогою Інтернету, то ввечері будьте обережні, щоб не потрапити у вир покупок, які виснажать вас фінансово до кінця січня, а не тільки грудень

Гороскоп – Рак (22 червня – 22 липня)

Незважаючи на п’ятницю, ваша увага буде прикута до роботи та професійних справ. Якщо вам доводиться довіряти людині, яка раніше вас підводила, уважно перевірте його, оскільки ситуація може повторитися.

Гороскоп – Лев (23 липня – 23 серпня)

Коли ви прокинетеся, цілком можливо, що ви будете відчувати роздратування і неприємне відчуття напруги до кінця дня. Зверніть на це увагу, перш ніж нападати на невинного. У другій половині дня трохи розслабтеся на самоті, і ви знайдете напругу, і вона піде сама собою.

Гороскоп – Діва (24 серпня – 22 вересня)

А у нас розташування зірок, як у справжню п’ятницю – прилив сил, гарний настрій, бажання і можливості для кохання – чого ще бажати. Тепло думайте про когось, хто все ще поруч.

Гороскоп – Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Сьогодні вас буде бентежити бажання поділитися своїми спостереженнями. Робіть це без обмежень із вродженою чесністю, і, можливо, день закінчиться божевільною пригодою. Рибам і Скорпіонам сподобається слідувати за вами у вогні.

Гороскоп – Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Гарний настрій, який супроводжує вас протягом дня, доповнить вечір, коли ви зустрінетеся з друзями та підведете підсумки тижня, насиченого вдалими рішеннями та продуманими вкладеннями в почуття.

Гороскоп – Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Цілком можливо, що сьогодні ви вибухнете в невизначеному напрямку. Пам’ятайте, що зло – це добре, але спосіб боротьби з ним може бути не таким. Припиніть словесну та фізичну агресію, але скажіть, що вас дратує.

Гороскоп – Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Якщо ви виявите, що хтось поруч з вами менш розумний, ніж ви думали, візьміть до уваги, що ми не завжди в найвищій інтелектуальній формі, і ми можемо щось упускати. Є ймовірність, що після відпочинку у вихідні все прийде в норму, і вам не доведеться нервувати.

Гороскоп – Риби (19 лютого – 20 березня)

Сьогодні будьте ще спокійніші, ніж зазвичай, адже в банку на вас чекають сюрпризи. Ви вийдете з усього неушкодженим, хоча можливі моменти сумнівів. Увечері подумайте про зустріч з друзями, і це навіть не вечірка.