Home Спортивне життя Збігнєв Боньєк вже знає, де зіграє Роберт Левандовскі

Збігнєв Боньєк вже знає, де зіграє Роберт Левандовскі

66
0
Збігнєв Боньєк вже знає, де зіграє Роберт Левандовскі

Роберт Левандовскі незабаром повинен стати гравцем Барселони. Збігнєв Бонєк висловився щодо трансферу капітана збірної Польщі. Екс-президент Польського футбольного союзу впевнений, що трансфер польського нападника відбудеться.

“Той факт, що Левандовскі буде в Барселоні, є впевненим на 100%. Питання в тому, чи це хороший крок? У фінансовому плані точно. У спортивному? Що ви думаєте?” – написав Бонієк у Twitter.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Перехід підтверджено. Барселона витягла зірку

Все вказує на те, що трансферна сага з Левандовскі завершиться. Як сказав Фабріціо Романо, переговори між “Баварією” та “Барселоною” йдуть на домашній прямій. Останніми тижнями капітан збірної Польщі дав зрозуміти, що хоче змінити оточення. Крім того, він висловив розчарування ставленням чемпіона Німеччини, який послідовно відхиляв пропозиції Барселони.

За останніми даними, сторони досягли згоди, і трансфер є лише питанням часу. Збігнєв Боньєк також вважає, що перехід поляка в Барселону наперед вирішений.

У 2014-2022 роках Левандовскі провів 375 матчів за “Die Roten”. Він забив 344 голи і віддав 72 асисти. З Баварією він виграв численні національні та міжнародні трофеї.

mtu, Polsat Sport

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.