Home Світ Вроцлав. Чоловіка затримали у справі про зґвалтування неповнолітньою в аквапарку

Вроцлав. Чоловіка затримали у справі про зґвалтування неповнолітньою в аквапарку

82
0

Прокуратура Вроцлава повідомила про арешт Пшемислава К., який нібито зґвалтував дитину в туалеті аквапарку у Вроцлаві. Чоловік уже почув звинувачення. Деталі заходу узгоджуються.

Як повідомила вроцлавська поліція, поліція спільно з прокуратурою проводять заходи у зв’язку з інцидентом щодо “сексуального злочину за участю неповнолітнього, який, ймовірно, стався у вроцлавському аквапарку”. Представники Головного управління муніципальної поліції в Торуні повідомляють, що зараз проводяться заходи з цього приводу.

«Привів до статевих стосунків неповнолітню віком до 15 років»

Більше подробиць повідомляють слідчі. «Окружна прокуратура Вроцлава Кшикі-Захід 18 липня 2022 року подала до суду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Пшемислава К., якого звинувачують у тому, що він скористався перевагою 16 липня 2022 року. в Аквапарку на вулиці Боровській у Вроцлаві вчинив фізичне та насильство, схилив неповнолітню віком до 15 років до статевого акту», – йдеться у повідомленні прокуратури.

За даними місцевих ЗМІ, напад мав статися в туалеті аквапарку. Зазначається, що внаслідок інциденту хлопець отримав тілесні ушкодження.

У вівторок суд мав дати згоду на арешт підозрюваного.

Основне джерело фото: tvn24