Home Світ США. Кит «ліг» на маленький човен.

США. Кит «ліг» на маленький човен. [NAGRANIE]

62
0

Близьку зустріч з китом відчули ті, хто подорожував у неділю на маленькому човні біля узбережжя Плімута, штат Массачусетс. Хоча на записі ситуація виглядає небезпечною, на щастя ніхто не постраждав.

На відео, яке показало телебачення CNN, видно, як в один момент кит виривається з води і вдаряється об човен, який наблизився до нього. Це був один із багатьох човнів, які були в цьому районі в той час. Своєю вагою кит змусив носову частину човна зануритися у воду.

Хоча в це важко повірити, ніхто не постраждав. Сам човен отримав незначні пошкодження. Не постраждав і кит.

Як підкреслив Чед Хантер, боцман Плімутської гавані, «як правило, ви не повинні наближатися до кита на ближче сто метрів». – Ви не можете заблокувати його або стежити за ним. Це вважається переслідуванням, пояснив він.

Вони можуть підходити близько до берега

Як повідомляє CBS News, нещодавно в цьому районі траплялися подібні ситуації.

Кити харчуються біля узбережжя Нової Англії і іноді можуть бути близько до берега, сказала Лаура Хоуз з офісу, який організовує екскурсії в цьому районі. Північно-східний регіон Нової Англії включає штати Мен, Нью-Гемпшир, Вермонт, Род-Айленд і Коннектикут на додаток до Массачусетсу. Місцеві рибалки та моряки повідомляють, що кити почали з’являтися кілька тижнів тому.

Основне джерело фото: [Cable News Network Inc. All rights reserved 2022]