Home Спортивне життя Адам Ковнацкі – Алі Ерен Демірезен: прямий трансляція

Адам Ковнацкі – Алі Ерен Демірезен: прямий трансляція

75
0
Адам Ковнацкі - Алі Ерен Демірезен: прямий трансляція

Адам Ковнацкі боротиметься за те, бути чи не бути у світі боксу в суботу ввечері за польським часом. Після двох поразок поспіль польський боксер спробує повернутися на переможний шлях. Його суперником буде Турек Алім Ерен Демірезен. Пряма трансляція бою Ковнацкі – Демірезен на Polsatsport.pl.

Гравець з Ломжі двічі програв Роберту Геленіусу. Це далеко відвернуло його від реалізації його мрій про можливість поборотися за пояс. Щоб знову потрапити в суперважку категорію, 33-річний гравець повинен виграти. Його суперником буде Алі Ерен Демірезен. Цього року турок провів два поєдинки і обидва виграв. У січні він нокаутував Джеральда Вашингтона, а в травні переміг Кевіна Джонсона одноголосним рішенням суддів. За свою кар’єру Демірезен провів 17 професійних поєдинків і лише одного разу програв.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Адам Ковнацкі легший за суперника

Бій між поляком і турком відбудеться в Нью-Йорку. Ковнацький разом із батьками переїхав до цього міста, коли йому було 7 років. Під час прес-конференції він сказав, що боротися вдома завжди легше. – Я хотів мати найкращі шанси на перемогу, і тут, у моєму домі, я найкращий. Я лояльна людина, тому я прийняв пропозицію Premier Boxing Champions. Всі досі вірять у мене, і я це ціную, – пояснив Ковнацкі.

Демірезен, у свою чергу, підкреслив, що бій проти поляка буде найважливішим у його кар’єрі поки що. – Це шлях до чемпіонства. Я дуже добре підготувався до цього бою, я до нього готовий. Я не дивлюся на свого суперника, а більше зосереджуюсь на собі та на тому, що буду представляти на рингу, – сказав 32-річний футболіст.

Якщо Ковнацкі переможе турецького суперника, то матиме шанс повернутися на шлях, що веде до боротьби за чемпіонство світу. Досі жоден поляк не вигравав цей титул у важкій вазі.

Пряма трансляція бою Ковнацкі – Демірезен на Polsatsport.pl. За планом, матч має розпочатися близько 3:30 ночі неділі.

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.