Home Спортивне життя Ліга чемпіонів: результати середових матчів третього кваліфікаційного раунду

Ліга чемпіонів: результати середових матчів третього кваліфікаційного раунду

122
0
Ліга чемпіонів: результати середових матчів третього кваліфікаційного раунду

Гравці «Бодо/Глімт», «Црвени Звезди» (Белград) і «Маккабі» (Хайфа) були нещадними до своїх суперників у перших матчах, на ставку в четвертому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. 5:0, 5:0, 4:0 – результати говорять самі за себе. Гравці київського «Динамо» також зробили крок до підвищення. Дивіться результати середових матчів третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Київське “Динамо”, за кольори якого Томаш Кендзьора зіграв весь матч, здобуло перемогу над “Штурмом” з рахунком 1:0 у першому матчі третього раунду кваліфікації футбольної Ліги чемпіонів. Матч проходив у Лодзі. Відповідь в Австрії відбудеться наступного тижня.

На 18-й хвилині матчу Микола Шарпієнко хотів здивувати голкіпера красивим ударом, але м’яч пролетів повз праву стійку. Через десять хвилин красивий гол забив Олександр Караваєв. Українець скористався навісом Владислава Дубінчака зліва і з першого м’яча точно пробив у лівий нижній кут воріт. Перший тайм завершився з рахунком 1:0. У другому результат не змінився.

Якщо київське “Динамо” усуне “Штурм”, то в третьому раунді зустрінеться з “Бенфікою” Лісабон або “Мідтьюлланд”.

В іншому матчі в середу Бодо / Глімт переграли Жальгіріс Вільнюс з рахунком 5:0 на своїх глядачах. Чемпіони Норвегії практично вирішили питання про підвищення. Карабах Агдам зіграв внічию 1:1 проти Ференцвароша вдома. Маккабі Хайфа на власному стадіоні розгромила лімасольський Аполлон з рахунком 4:0. Кіпрська команда слабшала з 60-ї хвилини, оскільки другу жовту картку отримав Вукашин Йованович. З іншого боку, «Црвена Звезда» розгромила «Піунік» у Єревані з рахунком 5:0 у Белграді. У цій грі три голи забив Осман Букарі.

Повторний матч відбудеться наступного тижня.

У третьому раунді грають 12 переможців другого раунду двоматчевих матчів і вісім команд, які тільки почали участь у кваліфікаційних раундах. Пропуск до групового етапу Ліги чемпіонів буде надано лише після тріумфу в четвертому турі.

Результати середових матчів третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів:

Бодо / Глімт – Жальгіріс Вільнюс 5:0 (2:0)

Цілі: Уго Ветлесен 33, Амаль Пеллегріно 36, Ларс Сальвесен 58, Маріус Гойбраатен 61, Рунар Еспейорд 90 + 3

Карабах Агдам – ​​Ференцварош 1:1 (1:1)

Цілі: Овусу 34 – Франк Болі 17

Маккабі Хайфа – Аполлон Лімасол 4:0 (1:0)

Цілі: Матьє Пейберн 38 (s), Алі Мохамед 54, 62, Францді П’єро 79

Динамо Київ – Штурм Грац (1:0)

мета: Олександр Караваєв 28

Црвена Звезда Белград – Піунік Єреван 5:0 (3:0)

Цілі: Осман Букарі 29, 44, 70, Кінгс Кангва 33, Стефан Мітрович 78

MC, Polsat Sport, PAP