Home Технології Незвичайне явище над Польщею. На небі з'явилися кола світла

Незвичайне явище над Польщею. На небі з'явилися кола світла

5
0
Незвичайне явище над Польщею.  На небі з'явилися кола світла

Незвичайне явище над Польщею.  На небі з'явилися кола світла

Пізно ввечері у вівторок у мережі з’явилися фотографії та записи незвичайного явища, яке було видно в небі в різних частинах Польщі. У неробочий час 23 року користувачі Інтернету спостерігали кола світла, що рухалися по небу.

Круги світла в небі. Що це було?

Хоча в Інтернеті було багато теорій, що це було незвичайне явище – в тому числі метеорит, що мчить до Землі, або вторгнення інопланетян – це має найбільш наукове пояснення.

Вона пригостила нас захоплюючим видом Ракета Ariane 6, який при 21 у вівторок вона почала з Французька Гвіана.

Кароль Войціцкі, ведучий профілю «Голова в зірках» повідомили, що ми спостерігали це явище, коли «Аріана 6 зазнала збою, і її спробували стабілізувати. На жаль, це не було повністю успішним, тому місію не вдалося завершити, повернувши її в атмосферу — ракета все ще на орбіті .”

Він пояснив, що дивовижний ефект, який спостерігається в небі, є вихлопні гази, освітлені Сонцем.

Аріана 6 ракета з польським акцентом

Інавгураційний політ найбільша європейська ракета-носій Ariane 6 відбувся у вівторок близько 20:00 за польським часом з центру космічних польотів ESA у Французькій Гвіані.

ДИВІТЬСЯ: Незвичайне явище над Польщею. «Космічний поїзд» пролетить по небу

Проект ракети здійснив Європейське космічне агентство ESA у співпраці з організаціями з 13 країн.

Під час свого першого польоту Аріана 6 вивела на орбіту загалом 18 корисних навантажень космічних агентств, компаній, науково-дослідних інститутів та університетів, включаючи супутник YPSat (Young Professionals Satellite) із встановленим камери польської фірми Scanway.