Home Технології Величезні родовища срібла і золота виявлені в Угорщині. На кону мільярди доларів...

Величезні родовища срібла і золота виявлені в Угорщині. На кону мільярди доларів прибутку

0
0
Величезні родовища срібла і золота виявлені в Угорщині. На кону мільярди доларів прибутку

Величезні родовища срібла і золота виявлені в Угорщині. На кону мільярди доларів прибутку

Угорщина в період з 13 по 16 століття вони відповідали за 80 проц. Європейський видобуток дорогоцінні металиа місцеві копальні виробляли понад тонну золота і десять тонн срібла щорічно, що поставило країну на третє місце у світі того часу. Виявляється, угорська країна може знову з’явитися на карті найближчими роками світовий видобуток дорогоцінних металів.

ДИВІТЬСЯ: найдовший міст у світі. Воно розташоване безпосередньо біля кордону з Польщею

Про це повідомляє портал divany.hu в гір Börzsöny вони навіть можуть знайти родовища в північній частині Угорщини 9 тисяч тонн золота і 9тис тонн срібла. Їх сумарне значення може досягати 720 мільярдів євро. Результати випробувань були підтверджені Гірничим управлінням Szolnok I Угорська геологічна служба.

Угорщина. Великі поклади срібла і золота в горах. Перші такти менш ніж за десять років

Вони почалися препарати для вилучення. Спеціально створена для цього компанія зареєстрована і подає заявку на… дозволи. За проект відповідатиме гірничодобувна компанія Börzsöny Aranybánya Concession Mining Company.

Згідно з планами, з ливарного цеху можуть вийти перші золоті та срібні злитки приблизно через шість-сім років. У свою чергу, протягом наступних 12 років компанія має намір видобути тисячу тонн золота і стільки ж срібла. У перший рік роботи має намір працевлаштувати людей 380-400 чоловік. Очікується, що з кожним роком кількість персоналу буде збільшуватися і досягне майже 1,5 тисячі. працівників.