Home Світ США. Малія Обама святкує своє 24-річчя. Батьки показали фото з...

США. Малія Обама святкує своє 24-річчя. Батьки показали фото з дочкою

67
0

Малії Обамі, старшій дочці американського колишнього президентського подружжя, 24 роки. Мішель і Барак Обами відсвяткували день народження свого первістка постами в соцмережах.

Мішель Обама опублікувала в Instagram фото з маленькою Малією і в цей же день привітала доньку з днем ​​народження, а також всіх американців з Днем незалежності. “24 роки тому цей день став особливим, коли на світ з’явилася твоя чудова душа. Я дуже пишаюся красивою, турботливою і мотивованою молодою жінкою, якою ти стала. Я тебе дуже люблю! Твоя мама”, – написала вона в Instagram.

Як зазначив журнал People, колишня перша леді США у своїй автобіографічній книзі “Становлення. Моя історія” описала Малію як “одну з двох найдосконаліших дітей, які коли-небудь народжувалися в когось”.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Від «чорного гетто» до Білого дому. Стати Мішель

Барак Обама також поділився фотографією багаторічної давності, на якій він тримає на руках свою доньку. Як він додав: “(…) ти завжди будеш моєю дитиною. І я завжди буду тут, щоб забрати тебе”, – написав він в Instagram.

Малія Обама пробує свої сили в ролі сценариста

24-річна Малія Обама минулого року закінчила Гарвардський університет і нещодавно її найняв актор, продюсер і сценарист Дональд Гловер, щоб написати сценарій для свого нового серіалу. Гловер в інтерв’ю “Vanity Fair” похвалив Обаму, зокрема за здатність зосереджуватися та важку роботу, яку вона виконує: «Я відчуваю, що вона просто людина, яка незабаром буде робити дійсно хороші речі. Її стиль написання чудовий», — сказав він.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На лікарняному ліжку Байден складав першу присягу в Сенаті. Він разом із батьком був присутній на інавгурації

Мішель, Саша, Барак і Малія Обами