Home Спортивне життя Ліга конференцій: перемога Лехії в тіні скандалу на трибунах

Ліга конференцій: перемога Лехії в тіні скандалу на трибунах

70
0
Ліга конференцій: перемога Лехії в тіні скандалу на трибунах

«Перед такими матчами часто почуваєшся зарозумілим, а саме польські команди є фахівцями, щоб йти з усіма і завжди», – зізнався перед першим свистком наставник господарів Томаш Качмарек. «Тому в нашій команді є зосередженість і амбіції, а також скромність на найвищому рівні», – додав наставник «Лехії».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ковальський: Польська команда Popis Pogoni може грати у футбол влітку

Проте вже на першій хвилині його команда могла втратити гол після помилок у захисті та красивої дії гостей. Дімітар Мітровскі пробив повз стійку. У відповідь нагоду мав Конрадо, який лише у виході один на один вразив бічні ворота. Відразу після цієї акції матч довелося перервати через сварку хуліганів на трибунах.

Глядачам довелося чекати близько 40 хвилин на відновлення зустрічі у кваліфікації Ліги конференцій, але воно того варте. На 17-й хвилині Конрадо зловив м’яч біля шістнадцятої суперника і пробив вздовж лінії воріт. На передачу підійшов Флавіо Пайшао, який закинув м’яч у практично порожні ворота.

Незважаючи на пропущений гол, македонці продовжували грати в атаці та кілька разів налякали оборону господарів. Однак ефективність того дня була на боці лехістів, і на 25-й хвилині Лукаш Зволінський збільшив перевагу гданчан. Флавіо показав чудову результативну передачу, а його партнер по лінії атаки пройшов повз голкіпера і пробив 2:0. Через 14 хвилин Зволінскі відплатив португальцю ключовою передачею, а Пайшао встановив рахунок 3:0 у першому таймі.

На 66-й хвилині португальський форвард оформив хет-трик фантастичним ударом у дальню штангу. Через кілька хвилин македонців від втрати п’ятого голу врятувала стійка після удару Флавіо, який на 72-й хвилині покинув поле під аплодисменти. Сміливі гравці гостей, як могли, старалися до почесного голу і виграли його на 81-й хвилині після встановленого фрагменту гри. Йокович вразив сітку і встановив результат матчу в Гданську – 4:1.

Матч-реванш відбудеться 14 липня в Македонії. Переможець нічиєї поїде у віденський «Рапід» у другому раунді.

Лехія Гданськ – Академія Пандев 4:1 (3:0)

Цілі: Пайшао (17′, 39′, 66′), Зволінскі (25′) – Йокович (81′)

Лехія Гданськ: Куцяк – Стець, Налепа, Малока, П’єтжак – Гайос (78 ‘Кубіцкі), Калузінскі, Конрадо (71′ Клеменс), Террацціно (78′ Сезонєнко) – Зволінскі, Пайшао (72’ Дурмус).

Академія Пандев: Йовановскі – Ілієв, Йокович, Дімов – Шаркоскі, Георгієвскі (65 ‘Томовскі), Усман, Мітровскі (78′ Донов), Івановскі – Георгієвскі (66’ Пандев), Веліновскі.

psl, Polsat Sport