Home Гороскоп Щоденний гороскоп на понеділок, 20 травня 2019 року – зірки сьогодні сприяють...

Щоденний гороскоп на понеділок, 20 травня 2019 року – зірки сьогодні сприяють новим починанням, особливо це варто порадувати Близнюкам…

67
0

Гороскоп – Овен (21 березня – 19 квітня)

Сьогодні Овни отримають те, про що піклувалися останнім часом. Зірки лише застерігають бути обережнішими у фінансових питаннях. У другій половині дня хтось попросить вашої допомоги, сподіваємось, ви не відмовите. Рак і Риби прихильні до вас.

Гороскоп – Телець (20 квітня – 22 травня)

Хороший день, особливо до полудня. Після цього вам обов’язково потрібно зустрітися з кимось важливим і представити йому свою справу. Зараз у вас є найкращий час для вирішення ваших проблем і прихильність тих, хто приймає рішення, забезпечена. Близнюки до вас.

Гороскоп – Близнюки (23 травня – 21 червня)

Близнюки сьогодні дуже довіряють їм і повинні використати цей гарний час. Презентуйте свій проект на роботі або приєднуйтеся до нових починань, адже там ви досягнете успіху. Однак не поспішайте після обіду з покупками. Овен і Телець прихильні до вас.

Гороскоп – Рак (22 червня – 22 липня)

Раки в понеділок ще мають вихідний настрій і не дуже охоче працюють. Однак будьте обережні, щоб не пропустити важливу зустріч або побачення. Чому вам потрібно перекладати пізніше? Також не прислухайтеся до деяких ризикованих пропозицій. Телець і Риби прихильні до вас.

Гороскоп – Лев (23 липня – 23 серпня)

Левам сьогодні пощастить, особливо вранці. Отже, відразу перейдіть до головного, щоб мати його на увазі. Ще раз подумайте про пропозицію, оскільки це може означати, що ви заробите трохи грошей. Поговоріть про це з Тельцем і прийміть рішення.

Гороскоп – Діва (24 серпня – 22 вересня)

Діви встають в меланхолійному настрої, ніжно кажучи. Але вони обтрушуються і йдуть зустрічати день. Сьогодні вони мають можливість бути у більшій групі та презентувати свої ідеї. Можливо, вони почнуть планувати подорож. У разі виникнення проблем ви можете розраховувати на своїх друзів.

Гороскоп – Терези (23 вересня – 22 жовтня)

У терезів попереду гарний день. Тим більше, що вони навіть не очікують, яку допомогу можуть отримати від друзів. Терези сьогодні також будуть керуватися інтуїцією. Вечір розташовує до відпочинку, навколо вас буде спокійно і тихо. Козеріг корисний.

Гороскоп – Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони з самого ранку будуть відчувати огиду до чужої критики, причому не дуже мудрої. Немає потреби надто турбуватися про такі речі. Якщо у вас є якісь важливі справи, робіть це у другій половині дня. Ви можете розраховувати на доброзичливість офіційних осіб або інших осіб, які мають відношення до справи. Корисний знак зодіаку – Діва.

Гороскоп – Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стшелце оптимістично дивляться на світ. Почніть тиждень у відмінному настрої та бадьорості. Зірки сприяють великим підприємствам, тому не бійтеся приймати рішення. Амбітним стрільцям це тільки виграє. Сприятливі знаки Зодіаку – Овен і Діва.

Гороскоп – Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козерогам краще йти по второваній дорозі, ніж приймати ризиковані рішення. Не поспішайте і використовуйте його для аналізу. Не дозволяйте дрібницям збити вас з ніг. У другій половині дня погода дещо зміниться і вас оцінять на роботі та похвалять за якусь ідею. Терези прихильні до вас.

Гороскоп – Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії сьогодні вирішать складну проблему, і це підніме їм чудовий настрій. Залишок дня вони проведуть безтурботно і не будуть особливо зосереджені. Вони навіть вирішують піти з роботи раніше і провести вечір, святкуючи свій успіх. Вони зустрінуться з Овном.

Гороскоп – Риби (19 лютого – 20 березня)

Незважаючи на почуття відповідальності, не беріть на себе занадто багато на роботі. Найкраще зосередитися на кількох найважливіших проблемах, а решту залишити іншим. Варто приділити час для якогось світського рауту, так як воно вийде цікавим і корисним. Лев і Телець прихильні до вас.