Home Спортивне життя Fortuna 1 Liga: нульова нічия між Рух Хожув та Скра Ченстохова

Fortuna 1 Liga: нульова нічия між Рух Хожув та Скра Ченстохова

54
0
Fortuna 1 Liga: нульова нічия між Рух Хожув та Скра Ченстохова

Рух повернувся на другий рівень гри в Польщі після чотирирічної перерви. Після перемоги в плей-оф з «Мотор Люблін» його підвищили до Fortuna 1 Liga. Skra Częstochowa була новачком попереднього сезону, який завершила на 13 місці.

Перша половина гри – оптична перевага господарів. Проте нічого з цього не вийшло, забагато голів ми не спостерігали, більше того, за перші 45 хвилин вболівальники в Хожуві побачили лише один удар.

Після перерви «Рух» дещо розганявся і все частіше відвідував гостей із Ченстохови під штрафним. На 66-й хвилині Конрад Касолік небезпечно пробив із-за шістнадцятої, але м’яч не влучив у ворота Якуба Бурштина.

Подальші атаки були безуспішними. Навіть результативний перекидний удар Даніеля Щепана з лінії воріт вибив одного із захисників «Скри».

На 86-й хвилині Кацпер Міхальскі мав стовідсоткову можливість для першого голу, але, обійшовши воротаря, не влучив у порожні ворота. У підсумку гра завершилася нульовою нічиєю.

Рух Хожув – Скра Ченстохова 0-0

Рух Хожув: Якуб Білецький – Конрад Касолік, Пшемислав Шур, Ремігіуш Шивач – Томаш Войтович (80. Якуб Вітек), Якуб Пьонтек (68. Томаш Сведровський), Патрик Сікора, Лукаш Яношка (90. Миколай Квєтневський), Томаш Фошманчик (69. Артур) , Łukasz Moneta (68. Kacper Michalski) – Даніель Щепан

Skra Częstochowa: Якуб Бурштин – Шимон Шиманський, Адам Месяш, Рафал Брусило – Давід Недбала (81. Ян Флак), Бартош Баранович (81. Адам Олейнік), Пшемислав Сайдак, Даміан Гільбріхт, Якуб Санговскі (65. Пьотр Пирдол), Каміль Лукошек (90. Łukasz Winiarczyk) – Філіп Козловський (90. Krzysztof Ropski).

Жовті картки: Яношка, Шивач, Щепан – Недбала, Козловський, Вінярчик, Флак

IM, Polsat Sport