Home Спортивне життя ФК Барселона – Ювентус. Пряме включення та результат

ФК Барселона – Ювентус. Пряме включення та результат

53
0
 ФК Барселона - Ювентус.  Пряме включення та результат

ФК “Барселона” перебуває в США, де бере участь у товариському турнірі “Soccer Champions Tour 22”. Попереду Роберт Левандовскі та компанія ще один спаринг. Цього разу “Дума Каталонія” зіграє з “Ювентусом” Войцеха Щенсного. Який поляк буде Вийшов переможцем? Пряма трансляція матчу ФК Барселона – Ювентус на Polsatsport.pl.

За «Льюї» стоїть історичний момент. 33-річний форвард дебютував за “блауграну” одразу проти “Реала”. Він відіграв 45 хвилин, і його команда перемогла в товариському “Ель Класіко” з рахунком 1:0 після удару Рафінья. Апетит у поляка був і на перший гол. Він показав себе з хорошого боку, але в підсумку не розставив крапки над «і».

Він матиме нагоду зробити це проти “Ювентуса”, з яким іспанський віце-чемпіон зустрінеться на турнірі “Soccer Champions Tour 22”. Є багато ознак того, що в цьому матчі ми зможемо побачити двох представників Польщі. Левандовський на одному сторони, а з іншої Войцех Щенсни Хто з них виявиться першим?

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Футболки Роберта Левандовскі продаються без номера. ФК Барселона пояснює причини

“Стара синьйора” вже провела зустріч у США. У суботу туринці виявилися кращими за «Чівас Гвадалахара» (2:0).

Пряма трансляція матчу ФК Барселона – Ювентус на Polsatsport.pl. Початок о 2:30 ночі з вівторка по середу за польським часом.

ПН, Polsat Sport

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.