Home Спортивне життя Ліга конференцій: Раків Ченстохова у третьому кваліфікаційному раунді

Ліга конференцій: Раків Ченстохова у третьому кваліфікаційному раунді

45
0
Ліга конференцій: Раків Ченстохова у третьому кваліфікаційному раунді

Раків Ченстохова переміг Астану за сумою двох матчів із рахунком 6:0 і забезпечив собі вихід до третього раунду кваліфікації Ліги конференцій. Підопічні Марека Папшуна перемогли на виїзді з рахунком 1:0.

На четвертій хвилині гарну нагоду відкрити рахунок мав Себастьян Мусьолік. Нападник намагався перекинути голкіпера господарів, але після його удару м’яч пролетів над штангою.

Єдиним, хто записався в список бомбардирів у цьому матчі, став Владислав Кочергін. Український футболіст без проблем відібрав м’яч у суперника, а потім вирішив пробити з-за меж штрафного. Голкіпер “Астани” намагався зупинити м’яч, але це було дуже сильно. Таким чином раківчани вийшли вперед на 16-й хвилині матчу.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Краківська Вісла має нового президента

Суперники ясногірців намагалися зрівняти рахунок. Гарну нагоду забити мав Педро Еухеніо. У штрафному майданчику Ракова сфолили на одному з гравців Астани. Таким чином арбітр призначив штрафний удар. Еудженіо підійшов, щоб зробити стандартну частину гри. М’яч після удару португальця, однак, відскочив від стінки. За десять хвилин до завершення основного часу гри непоганий удар показав Патрик Кун. Воротар господарів парирував на кутовий.

До останнього свистка жодна з команд не змогла пробити оборону суперників. Завдяки цьому підопічні Марека Папшуна виграли цей матч з рахунком 1:0. Таким чином вони закріпили собі вихід до третього раунду кваліфікації Ліги конференцій. Нагадаємо, у першій грі цього змагання Раків на своєму полі здобув перемогу з рахунком 5:0. У наступному турі команда з Ченстохови зустрінеться з переможцем протистояння Трнава – Ньютаун.

Астана – Раків Ченстохова 0:1 (0:1)

Мета: Владислав Кочергін 16

PolsatSport.pl для телефонів Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.