Home Спортивне життя Реал Мадрид – Ювентус: пряма трансляція та результати

Реал Мадрид – Ювентус: пряма трансляція та результати

93
0
Реал Мадрид - Ювентус: пряма трансляція та результати

Початок футбольного сезону стрімко наближається. Кращі європейські клуби все ще грають свої останні спаринги, щоб повернутися до суперництва в лізі за кілька днів. Пряма трансляція та прямий результат товариського матчу Реал Мадрид – Ювентус на Polsatsport.pl.

Найкращі команди світу тільки завершують свій передсезонний тур. Більшість команд поїхали або в Азію, або в США. Команди США включають команди Реал Мадрид і Ювентус. Обидва вже провели по два товариські матчі за кордоном.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Роберт Левандовскі та Войцех Щенсни у відмінному настрої після нічиєї в Далласі

Мадридський “Реал” програв “Барселоні” з рахунком 0:1 і зіграв унічию з мексиканським “Америкою” (2:2). Туринці перемогли Гвадалахару з рахунком 2:0 і зіграли внічию з ФК Барселона (2:2).

Тепер для мадридського «Реала» пора битися з «Ювентусом». Востаннє ці команди грали разом також під час американського туру чотири роки тому. Тоді кращими виявилися мадридці, які перемогли з рахунком 3:1.

У недільному матчі польські вболівальники, швидше за все, матимуть можливість побачити Войцеха Щенсного. Обидві попередні товариські зустрічі польський голкіпер починав у стартовому складі.

Пряма трансляція та прямий результат матчу Реал Мадрид – Ювентус на Polsatsport.pl. Початок о 4:00 ранку.

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.