Home Спортивне життя Tour de Pologne: 2 етап: Хелм – Замостя. ТБ-трансляція та онлайн-трансляція

Tour de Pologne: 2 етап: Хелм – Замостя. ТБ-трансляція та онлайн-трансляція

66
0
 Tour de Pologne: 2 етап: Хелм - Замостя.  ТБ-трансляція та онлайн-трансляція

У неділю розпочнеться другий етап велогонки Tour de Pologne. У першому поляки представилися погано. Чи стане їм краще наступного дня? Трансляція в Polsat Sport і Polsat Box Go.

Другий етап Tour de Pologne повністю пройде на Люблінщині. Недільна боротьба розпочнеться в Хелмі, третьому за чисельністю населення місті Люблінського воєводства.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Жіночий Тур де Франс: Маріанна Вос найкраща на шостому етапі

На маршруті буде аж три авіабонуси LOTTO. Перший у Грубешові, другий у Томашові Любельському Томашівського повіту і останній у Щебжешині Замойського повіту.

На дистанції перегонів було заплановано ще два гірських бонуси PZU, категорія IV, підйом у гору в Міхалові-Колонії, а потім ще один підйом на гірську преміум категорії PZU IV категорії в Савойї. До фінішу учасники змагань дійдуть у Замості, де їм доведеться подолати майже 9-кілометрове коло навколо «перлини Відродження».

Голландець Олав Коой з команди Jumbo-Visma переміг у Любліні після завершення пелотону першого етапу велогонки Tour de Pologne і завоював жовту майку лідера.

Kooij обійшов німця Філа Баугауза (Bahrain-Victorious) і бельгійця Jordi Meeus (Bora-hansgrohe). Жоден із польських велосипедистів не лідирував. Кращий з команди «Biało-Czerwonych» Станіслав Аніолковський, який виступав у складі національної команди, посів 30 місце.

Трансляція 2-го етапу Tour de Pologne на Polsat Sport та Polsat Box Go. Початок студії об 11:30, початок забігу об 11:45.

MS, Polsat Sport, PAP

PolsatSport.pl у версії для телефонів з Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.