Home Світ Приміський поїзд. Два нових поїзди Імпульс 2 на маршруті Отвоцьк-Прушкув

Приміський поїзд. Два нових поїзди Імпульс 2 на маршруті Отвоцьк-Прушкув

93
0
Західний вокзал - Grójecka

З понеділка, 8 серпня, на Швидку Мазовецьку залізницю S1 (Отвоцьк-Прушкув) вирушать два нових поїзди. Impulsy 2 надав Newag.

Про нові потяги повідомив речник SKM Кароль Адамашек. За його словами, у робочі дні за складеним маршрутом S1 курсуватимуть нові, довші поїзди (всього 10 вагонів). Розлука у вихідні та святкові дні (в т.ч. 15 серпня).

Столицею вже їздить шість менших чотирисегментних транспортних засобів, головним чином маршрутом від Сулеювека до аеропорту. Наразі до Варшави вже прибуло 8 п’ятиодиничних одиниць Impulsów 2. – Якщо все піде за планом, у серпні прибудуть ще дві, – сказав Адамашек.

За 668 мільйонів злотих

Вартість контракту, який виконує Newag, становить майже 668 мільйонів злотих брутто, з яких майже 203 мільйони злотих надходять з Оперативної програми інфраструктури та довкілля на 2014–2020 роки. Контракт з Newag також включає навчання працівників у сфері обслуговування поїздів та семирічне обслуговування.

Проект Szybka Kolej Miejska включає 21 транспортний засіб: 15 з 5 секцій і 6 з 4 секцій, які можуть комбінуватися один з одним у т.зв. тандеми, що забезпечує більше місць у години пік. До послуг пасажирів: Wi-Fi, USB-зарядні пристрої, місця для велосипедів, дитячого візка та великогабаритного багажу, а також сучасна інформаційна система та квиткові автомати. Також на борту будуть дефібрилятори AED.

Читайте також: Під Західним вокзалом будують трамвайний тунель:

Західний вокзал - Grójecka

Західний вокзал – GrójeckaВаршавські трамваї

ДИВІТЬСЯ: фліртує занадто високо для платформ у Góra Kalwaria. Пасажири стикаються з незручними пересадками.

Основне джерело фото: СКМ