Home Спортивне життя Гравець “Наполі” отримав санкції за жарт у складі

Гравець “Наполі” отримав санкції за жарт у складі

52
0
Гравець

Джанлука Гаетано був дискваліфікований на дві гри за жарт про склад.

Півзахисник “Наполі” Джанлука Гаетано був дискваліфікований на два матчі за жарт про договірні матчі, оголосила Федерація футболу Італії (FIGC). Справа стосується повідомлення, надісланого одноклубнику з іншої команди в травні.

У той час 22-річний Гаетано був на правах оренди в «Кремонезе» і виступав за Серію B у фінішній частині італійської Прем’єр-ліги. За чотири дні до матчу проти «Комо» він надіслав повідомлення через WhatsApp гравцю суперника Вітторіо Парігіні: «Ти залишиш нам три очки в п’ятницю?» Наприкінці він розмістив смайлики, які символізують сміх.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Президент “Наполі” хоче ввести обмеження для гравців з Африки

FIGC дійшов висновку, що така поведінка суперечить принципам чесних і етичних спортивних змагань. На додаток до дискваліфікації Гаетано також був оштрафований на 4500 євро, а ще 5000 євро заплатить Кремонезе.

У минулому турі команда в гостях перемогла Комо з рахунком 2:1 і закріпила друге місце в турнірній таблиці Серії В, а отже, і підвищення в лігу.

Наступного тижня стартує сезон Серії А. Гаетано буде відсутній на зустрічах “Наполі” з “Вероною” 15 серпня та “Монцою” через шість днів.

MC, PAP

PolsatSport.pl для телефонів Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.