Home Спортивне життя PKO BP Ekstraklasa: Шльонск Вроцлав зіграв внічию з Відзев Лодзь

PKO BP Ekstraklasa: Шльонск Вроцлав зіграв внічию з Відзев Лодзь

55
0
PKO BP Ekstraklasa: Шльонск Вроцлав зіграв внічию з Відзев Лодзь

Обидві команди намагалися грати однаково – застосовуючи високий пресинг і перебираючи м’яч уже в середині суперника. У першому періоді краще вийшло у гостей, які ефектно заважали вроцлавчанам діяти і змушували грати довгими передачами. Таким чином лодзянці заволоділи м’ячем і мали оптичну перевагу. Але з цього нічого не вийшло. Кілька разів він був у штрафному майданчику Сілезії, але в цілому Міхалу Шромнику було не так багато роботи.

Дивіться також: PKO BP Екстракласа: Лехія програла Короні

З часом ситуація почала змінюватися, і саме господарі все частіше відвідували Відзева біля штрафного майданчика. Кей Кінтана був близький до того, щоб влучити у ворота, але він не дотягнувся, підкинувши м’яч, і удар Патрика Янасика від команди тренера Януша Нєдвєджу відбив поперечина.

«Сілезія» взяла матч під свій контроль, але, як це не парадоксально, Відзев повинен був забити. У випадковій ситуації м’яч потрапив у руку Віктора Гарсії, і арбітр показав одинадцять метрів. Бартомієй Павловський підійшов до м’яча, але Шромник це чудово відчув, і рахунок все одно став 0:0.

Змінивши сторону, Відзев атакував першим. Після помилки Шромніка у штрафному майданчику Сілезії виникла велика метушня, але захисники господарів на останній хвилині зуміли вибити м’яч. Через мить свій шанс мали вроцлавчани. В ідеальній ситуації був Петр Шварц, але він легко пробив, а голкіпер Відзева зумів відбити м’яч ногами.

Чим ближче до кінця матчу, тим більшою була перевага «Сілезії», і Відзев обмежувався контратаками та шукав моменти для взяття воріт у встановлених частинах гри. Вроцлавчани домінували, але грали занадто повільно, щоб здивувати добре організовану оборону суперників. Найкращий гол у господарів – Джон Єбоа. Німець обійшов двох суперників у штрафному і мав перед собою лише голкіпера, але пропустив фатальний удар.

У самій кінцівці був шанс і у Відзева. Патрік Ліпскі вирішив пробити з-за меж штрафного майданчика, а Шромніку довелося рятувати свою команду красивою робінзонадою. На цьому суботні емоції у Вроцлаві закінчилися.

Шльонск Вроцлав – Відзев Лодзь 0:0

Slask Wroclaw: Міхал Шромнік – Патрік Янасік, Конрад Поправа, Даніель Лео Гретарссон, Віктор Гарсія – Пьотр Самєц-Талар (67. Матіас Науель Лейва), Петр Шварц, Патрік Олсен, Кей Кінтана (81. Адріан Лішчарж), Денніс Ястржембскі (60. Джон Єбоа) ) – Ерік Експозіто.

Відзев Лодзь: Генріх Равас – Патрік Степінський, Божидар Чорбаджскі (65. Мартін Кройцріглер), Матеуш Жиро – Кароль Даніелак, Марек Ханоусек, Юльян Шеху (65. Патрик Ліпскі), Фабіо Нуньєс (87. Домінік Кун) – Ернест Терпіловскі (73. Юліуш Летньовскі) , Хорді Санчес, Бартомієй Павловський (87. Якуб Сипек).

Жовті картки: Даніель Лео Гретарссон, Патрік Олсен.

Суддя: Даміан Кос (Гданськ). Глядачів: 15 145.

На 39-й хвилині Бартломей Павловський не реалізував пенальті. Міхал Шромнік відбив удар Відзеви.

jb, PAP