Home Спортивне життя Маріо Загалло покинув лікарню. Пеле бажає йому швидкого одужання

Маріо Загалло покинув лікарню. Пеле бажає йому швидкого одужання

86
0
 Маріо Загалло покинув лікарню.  Пеле бажає йому швидкого одужання

Маріо Загалло виписали з лікарні, де він пробув 12 днів, через респіраторну інфекцію.

Легенда бразильського футболу Маріо Загалло покинув лікарню, де він пробув 12 днів, через респіраторну інфекцію. У понеділок Пеле висловив побажання якнайшвидшого одужання.

Екс-футболіст потрапив до реанімації лікарні в Ріо-де-Жанейро 26 липня.

«Після важких днів я повернувся на 113 відсотків. Дякую вам за підтримку», — написав Загалло, перший чемпіон світу як гравець, а потім як тренер, в Instagram у неділю.

«Здоров’я кожен день, друже», — прокоментував Пеле, який грав разом з ним на чемпіонатах світу 1958 і 1962 років, а потім під його керівництвом у 1970 році.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: “Барселона” шантажує Френкі де Йонга. За словами керівництва, був скоєний злочин

Загалло вигравав чемпіонат світу спочатку як гравець (у 1958 і 1962 роках), а потім як тренер (1970), задовго до того, як це зробили німець Франц Беккенбауер (1974 і 1990) і француз Дідьє Дешам (1998 і 2018).

Поки що він залишається єдиним, хто брав участь у п’яти фіналах чемпіонату світу. Він програв лише одного разу – Франції у 1998 році як тренер. У 1994 році він був асистентом Карлоса Альберто Паррейри.

Його найбільшим успіхом є приведення “Канаріньйос” до титулу чемпіона світу в 1970 році як щойно призначеного генерального менеджера. Тоді його гравці вразили видовищною грою, а в складі були такі зірки, як Пеле, Жаірзіньо, Тостао, Жерсон і Рівеліно.

CM, PAP

PolsatSport.pl для телефонів Android та iOS!

Остання інформація та новини на сьогоднішній день, де б ви не були.