Home Пророцтва Пророцтва та передбачення яким буде 2020 рік

Пророцтва та передбачення яким буде 2020 рік

1208
0
Пророцтва та передбачення

Цілі народи здавна дослухалися до людей, які мали незвичайні здібності та могли пророкувати майбутнє. З часом провидці почали визнаватися й навіть в деяких державах була відповідна посада при царському дворі. Зараз ситуація майже не змінилася й люди продовжують цікавитися різними прогнозами й передбаченнями. Саме в них вони намагаються знайти відповіді на найбільш нагальні питання з приводу того, чого саме варто чекати в найближчі декілька років, чи завершиться нарешті збройний конфлікт та чи будуть покращенні в сфері економіки України. Певні відповіді на ці та інші питання дають нові пророцтва на 2020 рік від відомих екстрасенсів та астрологів.

Пророцтва та передбачення

Чи почнуться масові війни та протистояння?

Деколи лунають чутки, що нинішній конфлікт між Україною та Росією, який відбуваються на Донбасі, з часом переросте у справжню Третю світову війну, оскільки до цього протистояння вже давно почали долучатися інші держави. Звісно, вони поки не ведуть активних дій, проте вони розпочали протистояння на політичному фронті. Думки та передбачення провидців з цього приводу трошки різняться. Але майже всі вони вважають, що ніякої чергової масової війни не буде. Проте розпочнуться справжні баталії на політичній світовій арені. Екстрасенси вважають, що альянси та організації почнуть розпадатися, а колишні партнери легко ставатимуть справжніми ворогами. Почнуть утворюватися нові союзи, які повністю видозмінять політичну карту світу. Однак з часом будь-які суперечки минуть й на усій планеті нарешті запанує мир та спокій.

масові війни та протистояння

Взаємовідносини с навколишнім середовищем

Пророцтва та передбачення на 2020 рік Щура від астрологів та екстрасенсів багато розповідають про екологічні проблеми та катастрофи. У них йдеться про те, що зараз люди просто не бачать або не хочуть бачити основоположних змін, які відбуваються на планеті. Суттєво змінюється клімат, починають танути льодовики, поступово зростає ступінь забрудненості навколишнього середовища й не тільки. Усі ці процеси з часом призведуть до неминучої загибелі усього людства.

У пророцтвах та передбаченнях йдеться про те, що люди повинні приділяти набагато більше уваги природі, оскільки вбиваючи її, людство вбиває й себе. Сценарії, про які розповідають екстрасенси, трохи різняться. Дехто вважає, що все почнеться з повеней. Інші кажуть, що треба готуватися до засухи. У будь-якому випадку катастрофу зможуть пережити далеко не всі. Уникнути цього можна лише шляхом зміни свого ставлення до навколишнього середовища.

Ще однією дуже важливою проблемою є поступове зменшення кількості ресурсів планети та перенаселення. Деякі астрологи та екстрасенси кажуть, що вже у 2020 році будуть зроблені перші відкриття, які дозволять значно продвинутися у дослідженнях, головна мета яких полягає у пошуку еліксиру молодості. Коли всі люди зможуть побороти смерть та хвороби більше не буде смерті, але тоді розпочинатимуться війни за ресурси, територію, тощо. В деяких випадках все може дійти до справжнього геноциду, внаслідок якого загальне населення планети зменшиться щонайменше наполовину.

Взаємовідносини

Чи буде кінець світу?

Кінець світу – це дуже популярна тема для різних телешоу та журналів. Але ця тема також активно обговорюється й звичайними людьми. Навіть відомі пророки неодноразово робили свої передбачення щодо кінця світу. Насправді пророцтва на 2020 рік Щура не містять інформації про кінець світу. Водночас провидці та екстрасенси акцентують увагу людей на подіях, які можуть призвести до кінця світу. Ось деякі з цих подій, які можуть статися вже у 2020 році:

  1. Глобальне потепління може стати серйозною проблемою. Щороку підвищується рівень води у світовому океані. Завдяки таненню льодовиків, деякі міста, які знаходяться на побережжі материків просто потонуть у воді.
  2. Поступово з’являються нові хвороби та мутують старі. Більш того, фахівці не зупиняють свої досліди та продовжують модифікувати вже відомі віруси, досліджувати у льодовиках раніше невідомі бактерії та хвороби. Усе це може призвести до того, що на планеті буде спалах нової інфекції, ліки від якої фахівці просто не встигнуть синтезувати.
  3. Кожні декілька місяців провідні астрономічні станції та центри повідомляють про метеорити, які спрямовані або проходять біля Землі. Також вони кажуть про те, що один з таких метеоритів може просто трошки відхилитися від курсу та протаранити Землю.
  4. Дехто з екстрасенсів каже, що скоро увесь світ матиме змогу спостерігати за контактом з іноземною цивілізацією. Проте результат цього контакту необов’язково буде позитивним.

Це лише низка можливих сценаріїв, про які говорили пророки та екстрасенси. Звісно, вони необов’язково справдяться у 2020 році. Проте провидці застережуть, що ці події можуть стати причиною страшних змін та наслідків.

Яка ситуація буде на міжнародній арені

Яка ситуація буде на міжнародній арені?

Треба розуміти, що останнім часом в усьому світі відбувалося чимало важливих подій, які тільки погіршували взаємовідносини між країнами. Можна було спостерігати локальні конфлікти, цілі політичні баталії, поступовий розпад провідних союзів та альянсів, а також утворення нових партнерських відносин. Насправді пророцтва містять дуже мало інформації про те, які саме метаморфози відбуватимуться на міжнародній арені.

Ті провидці, які не бояться говорити на цю тему, вважають, що з часом лідером у всьому світі стане саме Китай. Вже у 2020 році можна буде побачити як ця держава набирає обертів та укладає важливі для себе угоди, налагоджує партнерські відносини та поширює свій вплив. Національна валюта Китаю буде дуже швидкими темпами дорожчати. Водночас інші провідні країни почнуть пороху занепадати. Це стане причиною того, що лідером на міжнародному ринку дуже просто може стати Китай. Однак для цього може знадобитися дуже багато часу та зусиль, а тому екстрасенси не беруться називати точні дати та додаткову інформацію з цього приводу.

Про що кажуть відомі екстрасенси та астрологи?

Насправді вже багато хто з провидців встиг зробити свої пророцтва та передбачення яким буде 2020 рік. Усі вони певним чином відрізняються. А тому рекомендується ознайомитися з найпопулярнішими прогнозами, щоб створити цілісну картину найближчого майбутнього. Водночас рекомендується уникати передбачені від самозванців та шахраїв, бо вони можуть нести в народ неправдиву інформацію, намагаючись нажитись на цьому.

Своє передбачення встиг зробити відомий екстрасенс Валерій Московченко. Він каже, що на Україну чекає велике та славетне майбутнє, шлях до якого сповнений випробуваннями. Валерій запевняє, що втрачені території можуть вже не повернутися, але це ніяк не вплине на загальний розвиток держави. Схожої думки дотримується й Олена Зелібора. Вона вважає, що Крим взагалі згодом стане власністю Туреччини, однак сам Донбас все ж залишиться в складі України. Ці провидці говорять про те, що Україна дуже скоро почне свій стрімкий розвиток, який не можна буде зупинити. Вона стане однією з провідних держав, але для цього потрібно чимало часу та сил.

Ще дуже популярними є передбачення від Михайла Левіна та карпатських старців. Вони кажуть, що найближчі декілька років стануть справжнім випробуванням для України. Однак потім на неї чекає справжній розквіт. Україна почне активно розвиватися. Знову стануть гарними стосунки з Росією та іншими сусідніми державами, будуть укладені важливі партнерські угоди. Ясновидці запевняють, що лідером у провідних альянсах стане саме Україна. Окрім того, держава набуде неабиякого технологічного розвитку у сфері медицини, що дозволить боротися навіть з найстрашнішими хворобами.  

Свої передбачення робили й інші відомі пророки. Що стосується передбачень, зроблених Нострадамусом та Вангою, то їх слова дуже розпливчасті. Пророцтва від екстрасенсів не дають конкретної інформації про те, як саме доля чекає на Україну. Вони скоріше описують певні періоди довжиною в десятиліття, коли будуть відбуватися ті чи інші події. В цих періодах йдеться про те, що на державу чекають дуже важкі часи, злидні та випробування. Однак потім почнеться пора розквіту. Треба розуміти, що шлях до розквіту триватиме не день чи два. Він може тривати протягом багатьох десятиліть. Загалом можна зробити висновок, що 2020 також буде достатньо важким для українського народу. Проте будуть спостерігатися певні зміни в кращу сторону.

відомі екстрасенси та астрологи