Home Фінанси Cайт бюджетних установ України 2017

Cайт бюджетних установ України 2017

1849
0
Праця с калькулятором и графіками

Вже не один рік на просторах інтернету існує дуже потрібний і зручний у користування сайт для бухгалтерів України. З року в рік він стає цікавішим. Ось і у наступному році сайт бюджетних установ України 2017також буде існувати і задовольняти усі потреби своїх користувачів. Що саме є на цьому сайті та як його оцінюють українські бухгалтери дізнаєтесь з цієї статті.

Праця с калькулятором и графіками

Розділи сайта

Сайт бюджетних установ України має такі розділи:

  • головна;
  • новини;
  • статті;
  • бланки;
  • довідник;
  • законодавство;
  • форум.

У перших двох вкладках читачі зможуть побачити усі останні та цікаві новини, які відбулися останнім часом у бухгалтерському світі. Це дуже потрібні розділи, адже не завжди зручно шукати таку інформацію в інтернеті, а так вона вже зібрана на одному сайті. У розділі «статті» можна прочитати різні статті з журналів та газет, які стосуються бухгалтерського обліку. У вкладці «бланки» є усі необхідні бланки для працівника бухгалтерії. А завдяки довіднику можна розібратися в будь-якому питанні.

У вкладці «законодавство» написані усі зміни у законах. А вкладка «форум» існує для того, щоб поспілкуватися з іншими бухгалтерами і вирішити професійні питання.

Відгуки

Ми вирішили запитати у користувачів сайту: зручно чи ні користуватися цим сайтом, чи є там уся потрібна інформація, чи треба щось додати, та взагалі потрібен сайт для бухгалтерів бюджетних установ України 2017 або не потрібен.

Більшість бухгалтерів, які були опитані, задоволенні функціонуванням сайту. Ось, наприклад, Галина – бухгалтер зі стажем роботи двадцять п’ять років, говорить: сайтом для бухгалтерів бюджетних установ дуже легко користуватися. Там є можливість знайти усю потрібну інформацію для працівників моєї професії. Я там качаю багато різних бланків, хоча раніше, до того, як з’явився такий сайт, потрібно було ці бланки купувати. Також там я читаю усі останні новини, які стосуються бухгалтерського обліку. Адже таку інформацію не часто можна почути по телевізору у новинах, а шукати по всьому інтернету не дуже зручно. А тут усі новини зібрані на одному сайті. Тому я й раніше його читала і подалі буду читати.

малюнок с флагом України

А бухгалтер Тетяна ще не дуже довго працює на своїй посаді у державній установі, але також користується цим сайтом. Тетяна поділилася своїми враженнями з нами. Вона також вважає, що сайт для бухгалтерів дуже потрібен. Найбільш їй там подобається розділи, в яких можна знайти усі останні новини. Також вона користується часто розділом «законодавство», в якому можна дізнатися усі останні зміни у законах. Також Тетяна полюбляє розділ «форум», де можна поспілкуватися онлайн з такими ж бухгалтерами як і вона, і дізнатися відповіді на деякі питання.