Home Новини Нові мультфільми 2017 року, які вже вийшли

Нові мультфільми 2017 року, які вже вийшли

1965
0
“Тачки”

Без сумніву кожен малюк, а також чимало дорослих із великим нетерпінням чекають коли ж появляться в прокаті нові мультфільми 2017 року. Відповідаючи попиту, сучасні мультиплікатори (вітчизняні та зарубіжні) пропонують чимало цікавинок. На дітлахів чекають як продовження історій вже давно відомих та популярних героїв, так і знайомство з абсолютно новими персонажами.“Підводна ера”

Морська тематика

У вир морських пригод дітлахів в 2017 році занесуть мультиплікатори з Іспанії, США, Росії, Бразилії та деяких інших країн.

Так, іспанським героям із мультфільму прийдеться проплисти тисячі миль, зустрітись із численними небезпеками та навчитись приймати командні рішення, і все заради однієї цілі — пошуку найкращого місця для проживання. Незважаючи на складні випробування восьминіг Діп, рибка Еко та креветка Еліс все ж залишаться вірними товаришами та подарують дітлахам багато позитивних емоцій.

Інше завдання для своїх головних героїв придумали американські сценаристи. В новій їхній вигадці, котра реалізувалась в мультфільмі “Рибки”, веселій океанській компанії (Скатику, Ліхтарику та Голкобрюшці) прийдеться зайнятись рятувальною місією та визволити із пастки злих акул свого приятеля — восьминога Аллі.

Якщо обговорювати нові мультфільми 2017 року, які вже вийшли, то просто неможливо оминути і російський “Садко”. Головний герой — гарний, однак простий хлопець. Але й такий може закохатись та “гори здолати”, “океани переплисти” заради свого щастя.“Рибки”

Лего історії

Не обійдеться в 2017 році і без новинок від “Лего”. Цього разу малюки будуть мати нагоду зустрітись із улюбленими персонажами в мультфільмі “Лего Фільм: Бетмен”. Розпочинається захоплююча пригода із урочистої премії “Людина року”. І все було б доволі святково, якби не візит непроханих гостей на чолі із Джокером. Зупинити злочинців під силу лише Темному Лицарю. Однак, захистити Готем нелегко, а тому, незважаючи на свої принципи, Бетмену все ж прийдеться прийняти допомогу від інших супергероїв — Зеленого Ліхтаря, Супермена, Ліги Справедливості.

Продовження

Без сумніву усі хлопчики залишаться задоволеними після перегляду третьої серії такого популярного мультфільму “Тачки”. Блискавка Маквін, як і раніше, продовжує перебувати в епіцентрі уваги і, як завжди він хоче в усьому бути першим. Із новим двигуном герою вдасться прийняти участь в найкрутіших гонках сезону.

Не можливо не внести в список “найочікуваніші мультфільми 2017 року” і третє продовження мультфільму “Смурфики”. Маленьким синім, але дуже позитивним істотам доведеться знову боротись за своє життя. Злий Гаргамель придумав новий план: в селище смурфів він заселяє таких же маленьких синіх добряків. Однак шпигуни, на відміну від справжніх жителів селища, не володіють магічною силою. Самим же смурфам прийдеться не тільки “розкусити” злочинців, але й здійснити подорож у часі, поборотись із злими відьмами та відвоювати свій маленький спокійний світ.

Інші, але вже жовті, істоти стануть “акторами” третьої версії “Гадкий я”. Маленькі міньйони дорослішають та вдосконалюють свої вміння. Їхній же бос на ім’я Грю тим часом ставить перед собою просто неймовірне завдання — завоювати Місяць та навіки стати його володарем.

В якості продовження старих пропонують і нові мультики 2017 року російські мультиплікатори. Як приклад можна навести роботу “Три богатирі та Морський цар”. Відповідно до сюжету найсильніші мужі Русі в супроводі вірного коня Юліана відправляються в Китай щоб отримати символ мудрості — зуб дракона. Разом із тим, і державну казну поповнити потрібно. Не минають пригоди друзів без візиту у морське царство.“Тачки”

Інші новинки 2017

Цікавою новинкою обіцяє стати мультфільм “Рок Дог”. Події відбуваються в місті тварин, а головним “перцем” стає деякий Броуді. Як і усі його родичі він повинен був стати сторожовою собакою, однак натомість він блукає в горах у пошуках себе. Одного чудового дня Броуді вперше знайомиться із рок музикою і вона навік захоплює його душу. Собака твердо вирішив, що зможе стати музикантом та довести рідним правоту свого вибору. На допомогу йому приходить рок-легенда міста — кіт Енгус. “Бос-малюк”

Пташиний світ перед маленькими та дорослими глядачами відкриють німецькі режисери в мультфільмі “Тріо в пір’ях”. Маленький горобець на ім’я Річі зовсім випадково дізнається, що родина в котрі він протягом багатьох років виховувався — родина лелек — не його рідна. Зовсім скоро усі родичі відлетять в теплі краї, але горобець полетіти з ними не зможе, адже він надто слабкий птах. Разом із тим, відважний Річі з таким положенням речей миритись не збирається. Він просто таки зобов’язаний добратись до Африки та довести усім, що він вартий поваги. На допомогу Річі приходить мудра сова Ольга та веселий папуга Кікі.

Звичайно, такий перелік є не повний, адже фактично щомісяця в мережі з’являються нові повідомлення про прем’єру того чи іншого мультфільму. Серед інших, найбільш довгожданних з них, можна також назвати: “Смайлики”, “Розпрекрасний”, “Капітан Підштанники”, “Урфін Джюс та його дерев’янні солдатики”, “Звіропій”, “Бос-малюк”.“Урфін Джюс та його дерев'янні солдатики”