Home Новини Російські фільми 2017 року, які вже вийшли

Російські фільми 2017 року, які вже вийшли

1897
0
фільм «Коваль мого щастя»

Минулий рік відзначався як рік російського кіно, проте шедеври кінематографу не перестають радувати глядачів і в теперішньому періоді. Своїми творіннями російські режисери здатні заполонити абсолютно кожного жителя ближніх країн, адже різноманітність жанрів просто вражає. Нові російські фільми 2017 року встигли заполонити серця мільйонів глядачів.​ «Портрет жінки в червоному»

Найбільшою аудиторією є жінки, і це факт. Тому, для прекрасної половини спільноти, підготовано чимало фільмів на романтичну тематику. До таких увійшли наступні:

  • ​ «Портрет жінки в червоному». Сюжет фільму хвилюючий та захоплюючий, тому прихильникам такого жанру варто його переглянути. Події розгортаються навколо талановитої молодої дівчини – студентки медичного коледжу. Успішна дівчина Ганна знайомиться з цікавим хлопцем, між ними виникають почуття. Проте подальшу долю дівчини вирішує її матір.
  • ​ Прихильникам мелодрам стане до смаку новий фільм під назвою «Від п’ятої до сьомої». Класична історія про молоду пару, яка вирішила побратися, але з часом у головної героїні виникли сумніви щодо намірів хлопця й вона вирішила його перевірити. Далі – захоплива історія з не менш цікавим кінцем.
  • ​ Для усіх категорій глядачів є російські фільми 2017 року які вже вийшли. Серед останніх фільм комедійно-мелодрамного жанру «Кохання з обмеженнями». Сюжет фільму досить простий: звичайний хлопець вирішує скористатись можливістю зайняти вакантне місце у великій організації. Задля цього герой приймає образ інваліда, адже це є однією із ключових вимог. Тоді він ще не уявляв, як його рішення вплинуть на подальшу долю.
  • ​ Напевно усім знайомий біль нерозділеного кохання. Саме цим і скористалися російські письменники, а режисери відзняли чудовий фільм «Кохання, якого не було». Головний герой знайшов своє призначення в автосервісі, а героїня – у місцевій лікарні. Не дивлячись на взаємне кохання та непоганий заробіток, чоловік з дружиною все ж таки знаходять приводи для чвар. Врегулювати конфлікти можливо, а чи потрібно?
  • ​ Наповнений романтикою та любовним максималізмом, фільм «Коваль мого щастя» викликає масу емоцій у глядачів. Його сюжет показує глядачам, що кохання можливе між самими різними людьми. Світле почуття між професійною лікаркою та простим хлопцем тому доказ. фільм «Коваль мого щастя»

Топ-10 новинок російського кінематографу

Нові фільми російські 2016 – 2017 років широко обговорюються, та мають свої рейтинги за кількістю переглядів та оцінками глядачів. Ще до свого виходу ці фільми стали найочікуванішими. До рейтингу найочікуваніших та найпопулярніших увійшли:

  1.  «Рай». Тема віри та релігії займає високе місце у всі часи, а сюжет даного фільму повністю розкриває умисел режисера.
  2. ​ «Захисники». Девчому схожий на «Месників», фільм встиг сподобатись глядачам. Головною «фішкою» в ньому став чоловік-ведмідь, який є досить популярним в обговоренні російської тематики на заході.
  3. ​ Актуальною є тема повсякденного життя. Особливо коли йде мова про багате та гарне. Так і фільм «Селфі» не зміг залишити осторонь глядачів. Розповідь про героя, який потрапив із розкішного життя до абсолютно протилежного сподобається кожному.
  4. ​ Очікуваним стала прем’єра фільму «Анна Кареніна. Інтимний щоденник». Назва останнього говорить сама за себе.
  5. ​ Про труднощі, які спіткали перших людей в космосі розповість фільм «Час перших».
  6. ​ Шосте місце займає фільм на військову тематику «Про Петра і Павла».
  7.  Також про події у поствійськовий період розповість очікуваний фільм «Золота рибка».
  8.  Про труднощі життя простої дівчини розповість фільм «Злий жарт».
  9.  Передостаннє місце в топі займає «Завтра ранком».
  10.  Останнього місця досягає драма «Моя революція».

Прихильникам детективів та криміналу рекомендують

Глядачам представлені нові російські кримінальні фільми 2017 року. Для прихильників детективних та кримінальних жанрів російський кінематограф підготував наступні сенсації:

  • «Проти усіх правил». Саме те що потрібно тим, хто не уявляє свого життя без розслідувань та головоломок. Сюжет фільму захоплює: молодий полковник під впливом закордонних служб вимушений вкрасти особливо важливі документи. На стороні полковника – друзі. Тільки вони знають про існування справжніх документів. Загальними силами їм все ж таки вдається підтримати товариша та обманути розвідку.
  • ​ Де можна побачити злочинців, які зроблять все заради грошей? Точно у кримінальному фільмі «Вибухова хвиля». Особливості та підхід до вчинення злочину вражаючі. Тому прихильникам «гарячого» сюжету неодмінно слід переглянути цей фільм.
  •  Багато дочок впливових татусів встигли відчути на собі вплив батьків при виборі нареченого. Героїні здається, що її обранець програміст Артем є ідеальним кандидатом, проте дівчина навіть не підозрює, чим займається та заробляє на життя цей, на перший погляд, звичайний хлопець. Фільм «Злом» показує гіперпіклування батьків з іншої сторони.Фільм «Злом»